Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעות קצרות באופן יומי - 10K-15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב שישמש נטו לנסיעות לעבודה וכנראה לא מעבר לזה.

מרחק נסיעה יומי סה"כ: כ15-20 ק"מ.

חשוב לי:

אמין כמה שאפשר.

אוטומט

מזגן טוב

שנת 2000+

לא מטחנת דלק, לא מצפה למשהו חסכוני בטירוף אבל עדיין...

חשבתי על:

יונדאי גטס 1350\1400.

פונטו ספייס.

מה מומלץ?

אשמח ליעוץ, תודה רבה.

פורסם

גטס אוטומטי שהוא חסכוני זה אי שוויון עצבני וגם לא חושב שתמצא אחת נורמלית בתקציב הזה.

אם לא הבנת- הוא רכב שיחסית לגודלו ולמנוע לא גדול צורך המון דלק ובמיוחד בגרסת ה-1350 לפני מתיחת הפנים הראשונה ב-2006,שם הנושא שופר מעט אבל לא יותר מידי).הגיר ברכב הזה על הילוכים ארוכים,מה שגורם לך ללחוץ על הגז עוד ועוד וכך להגיע ראשון לתחנת דלק לפני הרבה רכבים אחרים על הכביש.:cry:

רכב אוטומטי יחיד שהייתי שוקל הוא פונטו ELX עם גיר רציף-חפש אחת שמורה ומטופלת ותיהנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למי שהמליץ על הפונטו, המזגן שלה נחשב טוב? לפי מה שאני מכיר בדרך כלל פיאט קטנות מהשנתונים האלה לא מצטיינות בתחום המיזוג, גם היונדאי גטס לא, בנוסף לזלילת הדלק שלה. מכוניות מיני בדרך כלל חלשות גם מבחינת המנוע, וקשה להם לפעמים לעמוד בעומס של מזגן, אבל אם אתה מחפש רכב פשוט לנסיעות פשוטות זה אולי בסדר.

פורסם

רכב שרגיש לאחזקה לא נכונה-מי ברז שמנים וכו'.אם הוחזק נכון מראה אמינות, בגלל זה חשוב למצוא בפינצטה אחת טובה.

טיפולים יחסית יקרים ליפניות.

אבל תמורה גבוה-מאובזר יחסית, הגה כוח ABS כריות אויר וכיוב'

פורסם

הבנתי, אז בעצם אני צריך למצוא רכב שטופל במוסך מורשה? זה המדד לרכב שטופל נכון? נראה לי משימה לא פשוטה :)

פורסם

לא,

הסיכוי שתמצא רכב בן 10 שטופל רק במוסך מורשה מאוד קטן,לכן זה לא מדד.

תבדוק שאין מים במקום נוזל קירור,גם אין שם את הנוזל היעוד ה פאפרלו,שצבעו אמור להיות כחול בשנתונים 2002,ויש נוזל קירור אחר לא הייתי פוסל.

רכב שמור אתה יכול לזהות לפי כך שבפנים הכול תקין ולא שבור,בעל הרכב יודע מתי בוצע טיפול,אם יש היסטורית טיפולים גם טוב/קבלות על הטיפולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...