Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

מדובר על המגאן ששירתה אותי בעבר וכרגע אצל אשתי.

שנת 2002, 1.6 ידנית, EX, כל טסט עוברת במכה.

הרכש שמור ומטופל לפי הספר, הכל עובד !, פלסטיקה שלמה, חלונות חשמל כולם עובדים, מזגן תקין.

הרכב בצבע ירקרק זהוב, כרגע הצבע ממש מקולף, לקה התפוצצה - אשתי מתביישת לנסוע בו.

אני מתלבט אם לצבוע או למכור.

כמה עולה צביעה איכותית, כזו שמפרקים גם את הפלסטיקים ?

האם לחשוב על שינוי צבע (מעבר לצבע לבן) ?

צרפתי תמונות שלה מימים טובים יותר (מודעת המכירה - אי שם בשנת 2007).

אריאל.

מגי_1.jpg

מגי_2.jpg

מגי_3.jpg

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצבע נשרף בכול האוטו או רק חלקים מסוימים? אם זה רק מכסה מנוע, וגג אולי תצבע רק אותם וזה יהיה יותר זול.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הייתי צובע את הרכב או שם מדבקת קרבון.

בכסף שתקבל לא תוכל לקנות אף רכב. תבזבז המון זמן וכסף על בדיקות וטלפונים. פשוט חבל.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בהנחה שהרכב באמת במצב תקין ואינו דורש השקעה מכאנית כלשהי, כנראה שהייתי בוחר להשיב לו כגמולו ולפנק אותו בצביעה איכותית.

אני מניח שאם תחליף אותו, אתה תרכוש משומש. לך תדע מה יהיה המצב שם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תפנק את הרכב. נשמע שהוא שמור מאוד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אם אתה טוען שהרכב שמור, וישאר אצלך בתקופה הקרובה, אני מציע לצבוע.

לא לשכוח שצבע חדש לא מחזיק כמו צבע מקורי ויכול להיות שאחרי שנתיים כבר תרגיש שוב סימנים של התעייפות.

(אלא אם כן תצבע את הרכב אצל פחח ממש יקר, מה שלא נראה לי שווה לעשות בהתחשב בשווי הרכב).

אגב בתמונות שהבאת, לא רואים שום התקלפות (וזה כנראה מעיד שרואים את הקילופים רק מקרוב).

פורסם
אני הייתי נשאר עם הצבע הקטטוני. הניסיון המר שלי עם פחח-צבע עשה את שלו.

לפני פחות משנה היתי בדיוק באותה הדילמה, מיצובישי גאלאנט שנת 99, היתה אצלי כבר כמעט 4 שנים.

מצב מכאני מצויין.

הצבע היה כחול ככה, וכל הצבע נשרף, זה כמו גידול סרטני, אם רק הגג שרוף ומכסה מנוע סביר שלא יעזור הרבה לצבוע רק את האזור הפגוע, בזמן הלא רחוק זה יפגע גם בחלק העליון של הדלתות, כנפיים קורות עליונות ובקיצור כל דבר שהיה חשוף לשמש, מי יותר ומי פחות ממש לפי הסדר.

חשבתי לעשות צבע כללי, עברתי בכל מיני מוסכים, זה מפרק פנסים אבל לא גומיות, זה מפרק גומיות ולא נוגע בידיות.

בקיצור כולם מכסים את הכל אם ניר דבק וצובעים, מה שיוצא יוצא ואין לך שליטה על זה.

מה גם שאחד אמר לי שזה עולה 20000 ש"ח, אחד 3000 ש"ח ואחד 7000.

ואין לך מושג מה יצא יותר טוב.

אני גם מכיר את עצמי ואני יודע שצבע על הגומיות, ידיות, פנסים וכו' יציק לי יותר מצבע מקורי שנשרף.

בכל מקרה יצא שלשכן שלי הלך לו האוטו (פיאסטה) והוא היה צריך אוטו שיעשה את העבודה, לא הפריעה לו שהצבע פגום.

ואז התחלתי לחפש רכב אחר, כן גאלאנט במצב טוב שגם ניראת טוב חיצונית.

זה לא פשוט בטח לא שיש לך רכב שאתה כבר מכיר ויודע את מצבו.

מצאתי גאלאנט 2001 במצב טוב, הצבע לא מושלם, יש פה ושם מכה אבל זה משהוא שראיתי לפני ושאני מוכן לחיות איתו.

בסוף יצא גם לשכן שלי (חבר) אוטו במצב מצויין שעונה על הצרכים שלו,רכב שגם הוא מכיר (יתרון עצום)

וגם לי יצא לקנות רכב אחר במצב שמספק את הצרכים שלי ולהוסיף סכום כסף דומה למה שהיתי מלשם על צבע.

אבל האמת שלא תמיד זה פשוט, כניראה שבמקרה הזה התיזמון היה טוב לשנינו.

אגב גם במקרה שלי, זאת היתה דרישה של האישה למרות שלי זה הפריע לא פחות.

מאז למדתי שאני לא קונה רכבים בצבעים כאלו, בטח לא רכבים ישנים יחסית שאני מתכנן עליהם כמה שנים קדימה.

פלג_

פורסם

סליחה על השאלה, אבל מה זה צבע במצב קטטוני ? מה קשר לסוג הזה של סכיזופרניה ????

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

• תוכן חדש...