Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת סורק תקלות מקצועי לרנו פיז'ו וסיטרואן בעיקר וגם לשאר המכוניות

ba323f
שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אני מחפש סורק תקלות מקצועי, בדגש שידע לעבוד עם רנו פיז'ו וסיטרואן ושהסורק יהיה מכשיר עצמאי(ללא חיבור ללפטופ).

רכשנו למוסך סורק של LUNCH דגם פשוט (במחיר יקר שלא שווה את המכשיר עצמו והוא מאכזב) מאחד היבואנים בארץ והוא לא עובד עם המכוניות שבעיקר אנחנו עובדים איתם (פז'ו רנו וסיטרואן) אלא רק עם רוב היפניות מעל 2002 וגם עושה טובה שעובד.

היה לנו במוסך 2 סורקים מקצועיים עם מתאמים של כל המכוניות והוא נגנב מהמוסך ולכן אנחנו מחפשים סורק מקצועי.

מצאתי את הסורק הזה:

http://www.ecutool.com/DIAGNOSE-FRENCH-VEHICLES-MaxiDiag-FR704_7339.html

רשום שהוא מתאים למכוניות העיקריות שאני מחפש, אך מה בנוגע לשאר המכוניות יפניות ואמריקאיות הוא ידע לעבוד איתם לפחות ברמה של קריאה ומחיקת תקלות?

מה בנוגע ל קבוצת VAG הסורק הזה ידע לקרוא לפחות רק תקלות? (או מקסימום נרכוש סורק פשוט לVAG כי לא הרבה אנחנו עובדים איתם)

יש למישהו ניסיון עם הסורק הזה ספציפי?

יש למישהו אולי המלצה לסורק אפילו אחר שיעשה את העבודה?

ושאלה קצת שונה, במידה ואני מזמין את הסורק הזה דרך האתר שבקישור והסורק יעצר מכס מהי העלות +- שצריך לשלם כדי לשחרר את הסורק?

תודה

יקיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

למה לא סורק מבוסס מחשב נייד? אין תחליף לתוכנות מקוריות כמו CLIP וDIAGBOX

http://www.autoboss.net/en

מניסיוני מעולים בצרפתיות כולל קידודים וקונפיגרציות,וסבירים בכל השאר.

אורן בן סימון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בעד מבוסס מחשב נייד, שיהיה בו לא רק תוכנות מקוריות אלא גם ספרות יצרן של מגוון רכבים, קישור לאינטרנט וכו.

בעל המוסך, בשבילו זה יהיה מסורבל מידי לעבוד עם מחשב נייד, גם בגלל הגודל הפיזי של מחשב, וצריך להטעין אותו כל הזמן.

לכן מתאים לו אך ורק מכשיר עצמאי ניקרא לזה חצי מקצועי ולא צעצוע פשוט שלא מתקשר טוב עם חלק מהמכוניות

בעל המוסך הוא אדם מבוגר וכל השנים שלו עבד במוסכי היבואן בעל ניסיון וידע רב מאוד ברכבים האלו.

הוא פתח מוסך פרטי לפני יותר מעשור שמתמחה לרכבים האלו בעיקר, ומידי פעם מכוניות מכל הסוגים.

אז לרנו פיז'ו וסיטרואן הסורק חייב להתאים ברמה של קריאה ומחיקת תקלות וקריאת DATA STREAM (נתונים חיים), זה קודם כל חובה שהסורק יתמוך בעיקר לשנים 96-2008 כפי שמצויין במפרט שבקישור שהעלתי.

ואם להיות ספציפיים מה שיש הרבה במוסך זה C5 C3 ג'אמפי מגאן, קסארה קנסטיה בנזין ודיזל (הסורק שיש לנו תומך רק בג'אמפי מהסיטרואן).

ושהסורק יתמוך בקריאה ומחיקת תקלות במכוניות יפניות בשנים 96-2008 זה המנימום דרישות שלנו, כי נתקלתנו במכוניות כמו סוזוקי בלנו 98 שיש לו OBD2 אבל אין הסורק לא מתקשר עם המחשב בכלל, או למשל ניסאן אלמרה שנתונים חיים הוא לא מציג.

הסורק שבקישור שלי, מבחינת המכוניות העיקריות מצויין, השאלה היא מה לגבי שאר המכוניות, האם הוא יתמוך למשל הסוזוקי בלנו 96-98, ניסאן אלמרה 2002.

אפשר אולי להשיג מידע מפורט לגבי הסורק שבקישור שהעלתי למשל באיזה מכוניות הוא תומך, בדרך כלל צריך להיות רשום מפורש לאיזה מכוניות הסורק נותן כיסוי אולי מישהו ימצא מידע לגבי הסורק הזה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Autel MaxiDiag FR704 מכשיר מעולה.

קניתי launch diagun אחרי שהעפתי את ה clip, lexia, VCM והוא מתפקד כמעט אותו הדבר כולל לימוד מצערות בפיגו ופולקסווגן, מעבר לזה הוא לא איכזב אותי פעם אחת והתחבר לכל עשרות הרכבים שניסתי ובמזדה הוא בכלל אלוף.

אם אתה מחפש משהו רציני יותר אז יש את ה- autoboss ו maxidas.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם

roeiw- יש לך את הסורק FR704? זכור לך אם יש מכוניות מסויימות שלא הצחלת להתחבר איתו?

הFR704 ניראה לי מכשיר מצויין וגם הV30 ניראה מבטיח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

בעבודה היומיומית אתה עלול להתקל בהרבה יותר מקריאת ומחיקת תקלות ,לימוד מצערת ונתונים חיים

לדעתי יש לרכוש את הסקנר הגנרי בעל הכיסוי הרחב ביותר בשוק ולהשקיע לא מעט ,וסקנר עבור יצרן ספיציפי איתו אתה עובד במיוחד

ישנם מקרים כמו ניקוז אויר ממשאבת abs קידוד מפתחות ,העתקת תכנה בהחלפת מחשב ,חילוץ פין קוד וכמובן מתאמים לדגמים הישנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון:

הסורק הגיע אלי היום, אין לי מילים לתאר, פשוט מושלם בול מה שחיפשתי, תומך בכל רנו פיזו וסיטרואן כל הדגמים בשנים 96-2008(כניראה שגם חדשים יותר) הסורק מציג המון נתונים ספציפית רק לרכבים האלו(כמו סורק מקורי), כריות אוויר ABS גיר ונתוני מנוע. לשאר המכוניות נתונים רק סטנדרטי כמו סורק אוניברסלי.

סורק על רמה גבוהה ממליץ בחום!, אגב הוא מתחבר גם OBD2/EOBD לשאר המכוניות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
ב2500 ש"ח כולל מיסים אתה מביא היום launch diagun שנכנס למרבית הרכבים אפילו 2012.

מעוניין לקנות בסכום הנ"ל, ראיתי שהוא נמכר בהרבה יותר.

למי שיש הצעות\טיפים אשמח לשמוע.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...