Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב התחיל את דרכו בארץ (אצלי) לפני כחודש.

השינויים המהותיים מהדגם הקודם הינם ויזואליים בעיקרם:

קסנון

לדים קדמיים

צבע לבן מטאלי

RED PACK שכולל פסים אדומים מסביב למכונית, חגורות אדומות, תפרים אדומים, ועוד.

PIANO BLACK שאומר כי אין יותר פלסטיקים אפורים פשוטים במכונית, הכל שחור של פסנתר.

מערכת שמע משודרגת משמעותית.

נעילה ופתיחה ללא מפתח.

השדרוג של הכוח ככל הנראה קיים אבל לא נראה משמעותי מידי.

איך לפני חודש אם רק לפני שבועיים החלו למכור?

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך לפני חודש אם רק לפני שבועיים החלו למכור?

אני לא יודע מה הכתבים כותבים, אני יודע כמה זמן יש לי את הרכב :-)

פורסם

הTrophy וה265 החדשה זהות לחלוטין מכאנית, עד כמה שאני יודע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הגולף/לאון GTI/FR הן מכוניות נהדרות ליום יום עם מרווח אחורי מעט טוב יותר מהמגאן ,הן גם יותר מתגלגלות בפניות ועם זאת לא יותר נוחות,הDSG זה הרבה יותר "יום יומי" ומנוע הTSI מגיב מעולה להורדת הילוך בפלפ ולחיצה הגונה על דוושת הגז....אבל.....

נהיגה בק-טו-בק במגאן אחרי ומיד מורגש ההגה הכבד ,המדוייק והחי יותר,השילדה הקשיחה והמתגמלת,עוצמת הבלמים וכמובן גירגור המנוע ועוצמתו הגבוהה יותר.

אבל ההבדל הגדול הוא בתחושת הביטחון שיש במגאן,האוטו הופך לכפפה ,ללא תת היגוי פתאומי ועם פידבק אדיר מהאוטו אתה פשוט מרגיש מלך הכביש,כאילו האוטו יקח כל פנייה,בכל מהירות רק תנסה.

אז כן ברוב שעות היום ברוב מצבי הנהיגה במדינת ת"א תתרגל ותישכח מהר את ההבדלים הללו עד כדי כך שתאמר-"למה לי מגאן,הגולף\לאון הזו ממש טובה"...אבל רק תן למגאן פנייה אחת ,איזה חתיכת אספלט פנויה כמו זו שעולה מאילון דרום לאונברסיטה וכל מה שתרצה זה לנשק את האוטו הנהדר הזה. ולעשות את זה שוב מהר יותר.

גילו נאות-הכותב הינו בעלים גאים של מגאן RS CUP ולאון FR חדשות והיתה לו גולף GTI בעבר הלא רחוק....משופרת.

דלק דרך אגב הן צורכות אותו הדבר למרות הבדל של 50 כס- +

הרשה לי להסכים איתך עם אותה פניה והכיכר שממתינה בהמשך הכביש למעלה, כיף לא נורמאלי... הרכב עולה את העליה כאילו היה בירידה ובמידה והגעת מוקדם בבוקר והכיכר פנויה, אפשר לעשות אותה על הצד, כאילו היה זה רכב הנעה אחורית. פשוט מעולה!!!

גילוי-נאות-הכותה הינו בעלים גאים של מגאן RS CUP סיויק Type R וקליאו ספורט MK1 בעבר.

ההרצאה על מסע בזמן תחל לפני 10 דקות...

פורסם
אני לא יודע מה הכתבים כותבים, אני יודע כמה זמן יש לי את הרכב :-)

תתחדש.

קצת מוזר ש 15 כ"ס נוספים לא מורגשים. היתה לך את ה 250 או שעשית עליה פעם סיבוב?

פורסם

בתור חובב רנו, הRS היא פשוט חלום!

למישהו יש רעיונות איך אדם פשוט יכול לבצע נסיעה בכזאת?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
תתחדש.

קצת מוזר ש 15 כ"ס נוספים לא מורגשים. היתה לך את ה 250 או שעשית עליה פעם סיבוב?

נסעתי על החדשה ויש לי את הקודמת. ההבדל לא מורגש ממש רק אחת לצד השנייה וגם אז לא משהו דרמתי, בא נגיד שאם ב265 יש 2 נוסעים ואתה לבד זה די מתאזן...

ממקורות יודעי דבר באירופה שתהן יגיעו לאותו הספק אם יצופרו .

• תוכן חדש...