Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה-GTI והקורסה הן אולי האצ', אבל ממש לא הוט, בטח שלא בהשוואה למגאן RS.

על השירוקו לא נהגתי, לכן אינני יכול להגיד עליה דבר.

המיני והאבראת' ממש לא מתאימות לקטגוריה של הוט האצ', כלומר הן מתאימות בהגדרה (מכונית הצ'בק שהיא "חמה"), אבל היופי האמיתי של הרכבים האלה הוא בהפיכת מכוניות משפחתיות ומשעממות למכונות נהיגה מלהיבות, והמיני והבאבארת' זה פשוט רכבים קטנים שהפכו אותם לספורטיווים, כי זה מתבקש, הם קטנים וקלים וזריזות היא תכונה שבאה להן "בקלות".

יסלח לי אלוהי הפורום, ואולי זה טעות להגיד את זה פה, אבל הנה זה בא: הגולף GTI היא ממש לא מכונת נהיגה מלהיבה, בטח שלא כמו המגאן. ההוט האצ' ה"אמיתיות" (לטענתי), שלמזלי הרב יצא לי לנהוג על אחת מהן, הן מכוניות משפחתיות משעממות ופשוטות. כשהחליט הוגה הרעיון (כנראה אדם במשבר גיל ה-40) להדביק להן כמה מאות סוסים תוך כדי שההנעה נשארת קדמית, וכמובן שיפור שאר המכלולים בהתאם, ויצר ריגוש שאף אחד לא האמין שאפשר להוציא ממשפחתית משעממת, בעלת הנעה קדמית, ומקום לעגלת תינוק בתא המטען.

אז לא, ממש לא עושה לי נעים לראות אף אחת מהמכוניות שציינת, כן עושה לי נעים לראות מגאן RS.

זו דעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא נעים ניקו, אבל החרגת את הגולף GTI וה-205GTI, אלו שהמציאו והגדירו את הז'אנר, מחוצה לו.

זה מגוחך.

זו הרנו, עם המחיר הגבוה מדי שלה (קודם כל) והיכולות המאוד גבוהות שלה שמתחה את עצמה מחוץ לגבולות הז'אנר.

תקרה לזה קומפקטית רותחת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

על ה205 לא כתבתי מילה. מעולם לא נהגתי עליה, לא יודע למה החלטת שהוצאתי אותה מהסגמנט.

הגולף היא בין הראשונות, אני מודע לכך, וכבודה מונח במקומה, אבל הדור האחרון לא מלהיב, ולמען האמת גם קודמו.

ההתלהבות שהייתה קיימת כשהGTI הראשונה יצאה לאור היא לא אותה התלהבות שיש כבר היום, כאשר יש מתחרות טובות יותר.

היית מצפה מה-GTI שהיא "מלכת הסגמנט" להיות חדשנית יותר, ולהביא דברים חדשים, משהו שיחזיר אותה לטופ, אבל כשעליתי עליה לא הרגשתי שהושקעה בה יותר מדי מחשבה.

יכול להיות שהמגאן, המאזדה MPS והפוקוס RS (כבר לא מיוצרות למיטב ידיעתי) יצרו לעצמן סגמנט חדש של טמפרטורה גבוהה (רותחת...), אבל אחרי שנוהגים על המגאן, נהיגה על הגולף מרגיש כמו התפשרות, בעיקר כשההבדל הכלכלי הוא לא כזה גדול (לכל אלה שיגידו שאחרי נהיגה בפרארי, אז קשה לקפוץ לליסינג).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בתור בעלים של GTI אני יכול בהחלט ל הסכים שה- RS מלהיבה יותר כחבילה. אבל בחבילה הזו יש גם מגרעות (עבורי).

בעיקר, היא לא עונה על ההגדרה שאתה עצמך נתת לקטגוריה:

היופי האמיתי של הרכבים האלה הוא בהפיכת מכוניות משפחתיות ומשעממות למכונות נהיגה מלהיבות

ה- RS פשוט לא יכולה לשנע משפחה, אפילו לא קטנה.

אבל, אני מסכים עימך ש-

כן עושה לי נעים לראות מגאן RS.

רק שבציטוט הזה קצת הגזמת:

היית מצפה מה-GTI ... אבל כשעליתי עליה לא הרגשתי שהושקעה בה יותר מדי מחשבה".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אנשים משנעים משפחות בדברים הרבה יותר גרועים מRS. זה עדיין רכב יחסית מרווח ובטוח עם בגאז' סביר. אז קצת חשוך לילד מאחורה, הילדים של יוזף פריצל גדלו בלי אור בכלל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
על ה205 לא כתבתי מילה. מעולם לא נהגתי עליה, לא יודע למה החלטת שהוצאתי אותה מהסגמנט.

הואת את האבארט, הוצאת את ה-205GTI

הגולף, האבארט ושות' הן הוט האצ' אמיתיות, כלומר, מכוניות משופרות במידה שיקרות קצת מהרגילות.

המגאן היא כבר משהו אחר. קיצוני יותר ויקר יותר.

פורסם

משפחחות קטנות השתנעו עשרות שנים ומשתנעות במכוניות קטנות יותר.

לא להסחף...

פורסם

הגולף/לאון GTI/FR הן מכוניות נהדרות ליום יום עם מרווח אחורי מעט טוב יותר מהמגאן ,הן גם יותר מתגלגלות בפניות ועם זאת לא יותר נוחות,הDSG זה הרבה יותר "יום יומי" ומנוע הTSI מגיב מעולה להורדת הילוך בפלפ ולחיצה הגונה על דוושת הגז....אבל.....

נהיגה בק-טו-בק במגאן אחרי ומיד מורגש ההגה הכבד ,המדוייק והחי יותר,השילדה הקשיחה והמתגמלת,עוצמת הבלמים וכמובן גירגור המנוע ועוצמתו הגבוהה יותר.

אבל ההבדל הגדול הוא בתחושת הביטחון שיש במגאן,האוטו הופך לכפפה ,ללא תת היגוי פתאומי ועם פידבק אדיר מהאוטו אתה פשוט מרגיש מלך הכביש,כאילו האוטו יקח כל פנייה,בכל מהירות רק תנסה.

אז כן ברוב שעות היום ברוב מצבי הנהיגה במדינת ת"א תתרגל ותישכח מהר את ההבדלים הללו עד כדי כך שתאמר-"למה לי מגאן,הגולף\לאון הזו ממש טובה"...אבל רק תן למגאן פנייה אחת ,איזה חתיכת אספלט פנויה כמו זו שעולה מאילון דרום לאונברסיטה וכל מה שתרצה זה לנשק את האוטו הנהדר הזה. ולעשות את זה שוב מהר יותר.

גילו נאות-הכותב הינו בעלים גאים של מגאן RS CUP ולאון FR חדשות והיתה לו גולף GTI בעבר הלא רחוק....משופרת.

דלק דרך אגב הן צורכות אותו הדבר למרות הבדל של 50 כס- +

פורסם
פשוט יפיפה, חבל לא רואים אותן הרבה על הכביש.

דווקא אני חושב הההיפך. ככל שהרכב נדיר יותר ככה הוא ייחודי יותר. מה גם, רוב הסיכויים שמי שרוכש רכב כזה מבין עניין או שניים ולא סתם איזה בחור צעיר עם כסף והרבה פוטנציאל להכנס בקיר.

פורסם
אשמח להסבר על השורה הזאת.

אותה תפיסה, אותה קטגוריה. אם האבארט לא קטנה חמה, אז גם ה-205...

פורסם

המגאן מדגישה עד כמה פולקסווגן מפקששים בענק עם ה R בתמחור שלא קשור לכלום.

ברור שכל אחת עושה את זה בסגנון שלה, אבל לפחות בהיבט של ביצועים הם מתאימות יותר להשוואה מאשר ה GTI.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...