Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שרוב הפורום הזה זה פריקים של VAG אבל אני בטוח שיש כאלה שישמחו לדעת שה RS החדשה התחילה להמכר ביום שני השבוע עם תוספת של 15 כ"ס לדגם הקודם:

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-29004-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-RS-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C.aspx

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כ"ס ועוד 2 קג"מ ועשירית שנייה פחות ל100 :)

היא מדהימה...כמה שאני אוהב את הרכב הזה,הלוואי שישאר ייחודי כמו שהוא כרגע !

פורסם

רכב אטראקטיבי מאוד מבחינת ביצועי ספורט, כוח ומחיר. הבעיה שלקנות רנו זה סוג של סיכון (למרות שממה שקראתי פה בפורום על בעלי הרכב אין להם שום בעיות טפו טפו טפו)

פורסם

מה שטוב זה שהמחיר נשאר, אבל אולי עכשיו מרווח ההנחות יירד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
רכב אטראקטיבי מאוד מבחינת ביצועי ספורט, כוח ומחיר. הבעיה שלקנות רנו זה סוג של סיכון (למרות שממה שקראתי פה בפורום על בעלי הרכב אין להם שום בעיות טפו טפו טפו)

איזה סיכון קיים בגיר הידני?

בטוח שיותר אמין מה-DSG של VAG.

פורסם
פשוט יפיפה, חבל לא רואים אותן הרבה על הכביש.

הסטיגמה (בצדק או לא) שדבוקה בשוק המקומי לרכבים צרפתים ולרנו בפרט, חזקה יותר מכל הצעת מחיר אטרקטיבית שהצרכן יקבל, לצערי.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

עזבו את ה-RS. גם מגאן מהדור החדש לא רואים בכלל בכבישים.

גם קליאו לא רואים הרבה, למרות המחיר האטרקטיבי של גרסת ה-1.2.

דווקא הפלואנס הולכת לא רע.

המגאן החדשה מאוד מרשימה (אני לא מדבר על ה-RS אלא על הרגילה) אבל התמחור שלה גבוה מדי לטעמי (וכנראה שגם לטעמם של שאר רוכשי הרכב בארץ).

alexk - רנו מכרו המון.

קליאו מכל הדורות פרט לאחרון, מגאן דור 1+2 ובשנות ה-80 בכלל.

כלומר לא היה להם שם הרוס לשקם כמו לסקודה וקיה עם הגרוטאות מתחילת שנות ה-90.

הבעיה היא שהיום סקודה מציעים מבחר רכבים אטרקטיבי מאוד - כמעט בכל קטגוריה יש להם מוצר שהוא בחמישייה הפותחת אם לא המוביל מבחינת כדאיות:

סופר מיני - במוזלות יש להם פאביה ב-70K - לטעמי הסופר מיני הזולה הכדאית ביותר. ובאוטמטיות הם מציעים את מנועי ה-TSI בכ-10K פחות מ-VW.

משפחתיות - אוקטביה. ולא צריך להוסיף הרבה. אבל אוסיף בכל זאת. הקשישה הזאת, שהוצגה בימי הפלמ"ח עד היום מנצחת או מגיעה למקום מאוד גבוה בכל מבחן ואצל כל אחד שנוהג או בעלים של אחת תשמע רק תשבוחות.

מנהלים - סופרב - אחת העיסקאות המשתלמות בקטגוריה.

פנאי - ייטי - גם כן, מאוד משתלמת ומוצלחת.

ואני לא איזה סקודה פריק, למרות שזה משתמע ככה מהדברים שלי :)

כנ"ל לגבי קיה שמציעים אבזור נדיב, אחריות ארוכה ומחירים מצויינים.

פורסם

לרנו יש בעיה של תדמית אמינות ושמירת ערך. כדי לטפל בראשון אפשר להאריך את האחריות. כדי לטפל בשני אפשר להציע טרייד אין עתידי במחיר נקוב מראש או ליסינג.

לגבי הספורטיביות, היבואן לא משתמש בהן נכון כדי ליצור הילה על המותג.

emotion of motion

• תוכן חדש...