Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני עד 75K

gmeir11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פאביה - 70K

סוויפט - 77K

הי, אני מוכר את הקליאו החדשה שלי במחיר שהוא 4000 מתחת למחירון. דבר איתי עם אתה מעוניין. חמש כוכבים בבטיחות, בקרת שיוט, האוטו עבר 9,600 ותשעה חודשים על הכביש. בוריס.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הפיג'ו 206 + תעשה את העבודה היא בניגוד לקיה, בנויה לנסיעות בין עירוניות, נוחה מאוד, אמינה ביותר, וגם די חסכונית, יחסית למנוע הישן שלה. ( שעקב כך מאוד מאוד אמין! ) הרכב בעל מערכת שמע נחמדה מאוד עם שליטה מההגה, , ובסעיף הביצועים, והמנוע זריז וגמיש ביותר. מרווחת מאוד. הרכב (סוחב נהדר בעליות המטורפות של חיפה עם מזגן ו 4 אנשים מבוגרים ) התנהגות כביש שלא נופלת, ואף מתעלה על כל הסופרמיני, ועל מרבית המשפחתיות.

ממולצת בחום מכונית פשוט כיפית את שלנו לצערנו אנחנו נאלצים למכור :/ מחוסר שימוש, כמובן שכולם יגידו שיש לי אינטרס, אבל, הכל מאכפתיות וכנות אמיתית! אין מה להשוות סופר מיני אמיתית קלאסית, לרכב מיני בעל נפח מנוע 1000 בהצלחה בכל שתבחר!

דוד

מה אתה משווה רכב צרפתי לעומת רכב קוריאני?

אולי רכב סופר מיני באמת יותר מתאים לו מרכב מיני שהוא כתב בהתחלה (פינקטו) אז בהחלט הייתי בודק את קיה ריו כאפשרות.

אישית לא הייתי הולך על פיג'ו בכלל, משום דגם שהוא

פורסם

אולי רכב סופר מיני באמת יותר מתאים לו מרכב מיני שהוא כתב בהתחלה (פינקטו) אז בהחלט הייתי בודק את קיה ריו כאפשרות.

לא הבנתי על מה אתה מדבר, אבל הרבה בריאות!

יום טוב

פורסם

החדשות לא מציאה בכלל.

תדע לך שלא יעזור כלום, תמיד אירופאיות יהיו חסכוניות.

אם אתה לוקח מיני, שתיהיה כבר חסכונית.

דבר שני קוריאני\יפני זה לא אופציה בכלל!

תוסיף כמה שקלים תקבל פאביה עם איכות גרמנית, או פיאסטה שמשבחים אותה בהרבה מקומות.

אני אישית בשביל מכונית מיני הייתי קונה קליאו 3 אבל רק יד שניה (מאבדת מחירון, טוב לקונה, מבאס למוכר).

וגם זה רכב מצויין כמו הקודמות, אין הרבה מחלות, חבר שעובד במורשה רנו הביא לי חוות דעת מעולה עליה.

פורסם
לא הבנתי על מה אתה מדבר, אבל הרבה בריאות!

יום טוב

באמת אתה חושב שצרפתי יותר טוב מקוריאני?

יש פה עוד שחושבים ככה?

פורסם

אני חושב שלסווג מכוניות לטובות או לא טובות רק לפי ארץ הייצור זה לגמרי פאסה..

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

חברים,

לאחר בירורים על מחירי ביטוח של סקודה פאביה,

יש הבדלים של יותר מ-2k בין חברות,

בעלי פאביה יכולים לרשום אצל מי מבטחים וכמה משלמים?

פורסם
חברים,

לאחר בירורים על מחירי ביטוח של סקודה פאביה,

יש הבדלים של יותר מ-2k בין חברות,

בעלי פאביה יכולים לרשום אצל מי מבטחים וכמה משלמים?

ביטוח ישיר, אם אני לא טועה 5.5-6 אלף מגיל 23 כולל הכל. (אם אני לא טועה! זה בערך המחיר).

(אני יודע שבAIG רצו 4K לנהגים מעל גיל 49 כולל מקיף והכל, 6K למעל גיל 24, 9K לנהגים חדשים 18+).

• תוכן חדש...