Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לך לא להתקרב לשנפ.

מצברי וורטה הם מצויינים. ממליץ שתעשה סקר שוק למחיר. שים לב בהשוואה לתקופת האחריות ודגם המצבר.

רענן

פורסם
למה שללת את שנפ?

אני מאוד מרוצה מהמצברים שלהם.

כי הם מפרישים חומצה שאח"כ מאכלת את התושבת והכנף (אם לא נשטף וטופל מיידית).

רענן

פורסם

נתחיל עם זה שכול מצבר יכול לפלוט חומצה זה יכול לנבוע מטעינת יתר, מילוי מים מעל המפלס (כמעט עד הפקקים)

וכו'.

לדעתי מצברי שנפ הם טובים ומצברי וולטה מעולים!

המחיר משתנה בהתאם לאחריות בוולטה זה הולך מצבר שחור= שנה אדום= 18 חודשים וכסף אם אינני טועה 24 חודשים

פורסם

לגבי המתח הרצוי - בדוק טלפונית עם כל ספק מצברים ותקבל תשובה מדוייקת.

אני מצטייד בשנפ או וורטא (חפש בפורום, יש להם פה מענה ישיר ומצויין, וגם מותג בשם סטארט שיהיה זול יותר). וולטה איכזבו אותי.

בדוק (אפשר טלפונית) את המחירים בין הספקים. תשווה גם להיצע באינטרנט. הפערים יהיו מאות שקלים על אותו מצבר.

נסה את צמיג ישיר, לא רחוק מצומת גהה. הם מוכרים גם מצברים, טריים ובמחיר ושרות מצויינים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תודה למשיבים, הזמנתי התקנה עד הבית-מותג סטארט שהבנתי שזה שם אחר/חברת בת של ווארטא 55 אמפר-12 חודשי אחריות 470 שח-הגעה תוך שעה וחצי.ממתין כרגע ומקווה לטוב.

פורסם

טפל בהקדם בטעינת היתר, אם תמשיך ליסוע כך זה יגמור לך גם את המצבר החדש

• תוכן חדש...