Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשפחה עם שלושה ילדים חד משמעית הסיטרואן פיקאסו זו הבחירה היחידה בין הרכבים שהצעת, שכן בשורת המושבים האמצעית יש לה שלושה מושבים נפרדים כאשר כל אחד מהם נע על מסילה נפרדת ולכל אחד מהם יש עוגני איזופיקס.

זה מאפשר הושבת שלושת הילדים בנוחות וגם שלושה כיסאות ילדים ייכנסו בנוחות.

האוונסיס והפיזו 508 משתייכות לקטגוריית משפחתיות גדולות, הן מרווחות ומפוארות יותר מרכב משפחתי רגיל, אולם למשפחה עם שלושה ילדים יהיה בהן צפוף והרבה פחות נוח מאשר בפיקאסו.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אמנון תודה.

אכן חשוב לי מאוד נושא כסאות הבטיחות. מדובר בשני כסאות בטיחות ועוד בוסטר אחד.

כשאני נכנס למפרטי הרכבים, נראה כי המרחב הפנימי של הפזו ושל הסיטרואן די זהה. אשליה אופטית?

מטריד אותי נושא הגיר האלקטרוני בפיקאסו. מכיר?

כרגע האוונסיס מחוץ לתחונה מבחינתי.

תודה ושבת שלום

פורסם

ייתכן שאתה מתכוון בכלל לפיז'ו 5008 ולא ל- 508? או לטויוטה ורסו ולא לטויוטה אוונסיס? כולם מקטגוריית המיניואנים הקומפקטיים, שכן הדגמים שהצגת שייכים כאמור לקטגוריות שונות. אם דייקת בדגמים, אז המרחב בסיטרואן פיקאסו גדול משמעותית מהמרחב של הפיז'ו 508 בכל מימד שתבדוק ואולם לא מדובר רק בס"מ רבים יותר אלא בניצול חכם יותר שלהם והיתרון המשמעותי הוא כאמור בשלושה כסאות נפרדים בשורה האמצעית. כמו כן תא המטען הוא ענק, בנפח של כ- 700 ליטר ועוד סופר שימושיים לאור דלת חמישית וגובה רב וזאת לעומת כ- 500, 550 ליטרים בפיזו 508 ולאור מבנה סדאן גם השימושיות בהכנסת והוצאת דברים מתא המטען תהיה פחותה בהרבה.

לגבי הגיר בפיקאסו לא נהגתי בה אלא רק ישבתי בה באולם התצוגה, אולם קראתי שמדובר בגיר רובוטי בעל מצמד אחד שנחשב לטוב מאד, אבל מעצם הטכנולוגיה עדיין מרגישים השהייה מסויימת במעבר ההילוכים, לי זה נשמע לא נורא. הבנתי גם שניתן לסגל צורת נהיגה בה מורידים את הרגל קצת מדוושת הגז לפני העברת ההילוכים (אם הזמן לומדים לדעת מתי התיבה עומדת להעביר הילוך) דבר שפוטר גם את הבעיה הזו.

בכל אופן בין הרכבים שהצגת אין לדעתי התלבטות כלל והסיטרואן היא הבחירה היחיד. אם יש רכבים נוספים מקטגוריית המיניואנים שאתה יכול לבחור עדכן את שאלתך ואולי התשובה תהיה אחרת.

יום טוב.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אמנון היקר,

אני מודה לך מאוד. עשית לי סדר.

אקח את הסיטרואן לנסיעת מבחן ליתר בטחון, כדי לבדוק את הגיר.

הדגמים הם אלו שציינתי. מדובר בקבוצת רכבי מנהלים. אחת האפשרויות היתה פיקאסו.

תודה ושבת שלום

• תוכן חדש...