Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

beats הם בדיחה.

תראה אם אי אלה מאלה מתאימים לך:

Fischer Audio DBA-02

Panasonic RP-HJE900

Monster Turbine Pro Copper

Monster Turbine Pro Gold

Klipsch Custom 3

Audio-Technica ATH-CK10.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

תודה על ההכוונה, מה עם אוזניות של שור וסנהייזר בטווח מחירים האלה? התחלתי לפזול קצת לכיוון הסנהייזר IE7 ושור E310, איך הן?

עריכה:

האוזניות יוגברו על ידי COWON J3 אם זה משנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצטרף להמלצה על MeElectronics, תקרא קצת ביקורות בחו"ל ותבין על מה מדובר.

לי יש את הm6 שלהם ואת הa151 שזו הסדרה הגבוהה הקודמת שלהם - ממליץ בחום, מחיר הרבה יותר נמוך משתכננת וכנראה שבאותה איכות, כיום עולה 50$ בעיקבות יציאת המחליף, לפני זה עלה 99$.

יש את הדגם החדש: a161 שיצא לא מזמן וגם קוטף שבחים.

שים לב שהקישורים שנתתי הם לחנות הרשמית שלהם בebay שם המחירים יותר זולים וכמעט כל יום ראשון יש מבצעים שונים על מרבית הדגמים למספר מוגבל של אוזניות.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

כבר אי אפשר לערוך.

אחרי משמרת לילה ארוכה במיוחד המסקנות שלי להלן:

מיאלקטרוניקס נחשבות לטובות, אך לא לטובות מספיק בשביל להדחף לקטגוריה שאני מחפש.

לסנהייזר אין שום מתחרה רציני בקטגוריה.

קליפש ופנסוניק בכלל לא מסוגלים להתחרות בכל הבלגן הזה.

בהתחלה הייתי בטוח שFischer Audio DBA-02 ו- Monster Turbine Pro Copper וגרסאת הGOLD מתחרים ישירים אבל אז ראיתי את הפערים במחיר ומאותו רגע התבלבלתי לחלוטין.

אם כבר לעלות לרמת מחירים של MONSTER TURBINE אפשר להכניס כמה דגמים מאוד חזקים של שור למשוואה.

הפישר אודיו לא נמכרים באיביי, וזאת בעיה בפני עצמה, אבל הם עולים חצי מהמונסטר טורבין כשבעצם בדרך כלל אומרים שהפישר קצת יותר טובים. אז מה באמת הולך פה?

כל מה שנכתב מדבר על הדגמי אוזניות שפסיכואיל הציע.

פורסם

אני עוקב אחרי הנושא הזה, מקווה לקבל קצת מסקנות לאחר ההודעה האחרונה שלך.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

אני בעלים של Klipsh S4i רכשתי אותם לפני שנה וחצי ואני ממש מרוצה מהם, שים לב שניתן בתוספת של 10$ לרכוש כאלה עם תוספת של שלט קטן עם מיקרופון לאייפון (אבל אי אפשר להשתמש איתם בשום אביזר שמע אחר חוץ מאייפון)

בקיצור ממליץ בחום!

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

הבעיה הכי גדולה בבחירת אוזניות, ובטח שבמחירים שכאלה הם שאי אפשר להסתמך על ביקורות אלא לצימצום של כמה עשרות דגמים לכמה דגמים שונים.

העדפה אישית היא חלק ענקי מהתאמת האוזניות אליך. אם יש לך איכשהו הזדמנות לשמוע אוזניות כלשהן בטווח שלך, אני ממליץ לקפוץ על ההזדמנות כמה שיותר מהר, למרות שקשה לי להאמין שיצא לך עם IEMים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

בעל Shure מרוצה (530, אמנם, אבל יש לי במשפחה עוד כמה). היבואן סביר מבחינת תמחור.

תבדוק גם בreviews של headphone.com

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...