Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכיר טוב את האודי A4 ואת האינפיניטי - ולא רע את הסדרה 3. האינפיניטי היא לא "יפאנית" טיפוסית והיא מספקת הרבה הנאה בנהיגה. המנוע שלה הוא תותח ולא שום דבר פחות מזה אבל בשאר הדברים היא נופלת מהאירופאיות שציינת. תחשוב עליה כעל מאזדה 3 מאוד חזקה (מאוד). מבחינת האבזור והנוחות האודי והבמוו עולות עליה. ה-3 בתקציב שציינת לא כוללת הרבה מהאבזור ושכן שלי קנה כזאת בסכום מעל 300 עם התוספות. האודי מאוד מאובזרת ברמה הזאת ומכונית חדה ומהנה לנהיגה. כאמור' date=' האינפיניטי היא חיה רעה בכל מה שקשור למנוע אבל משעממת בכל השאר וההתלבטות שלך צריכה להיות בין האודי לב.מ.וו כשאני חושב שבהשוואת איבזור, הב.מ.וו תהיה יקרה הרבה יותר. תבדוק מה אתה מקבל בכל חבילה כי מדובר בהפרשים שיכולים להגיע ל 20-30 אלף בקלות כשמוסיפים אביזרים שלא כלולים. בכל מקרה, בסכומים כאלה, תעשה נסיעות מבחן בכל השלוש כי לחיבור עם הרכב יש משמעות גדולה וחבל להוציא רבע מליון ולא להיות שלם עם הבחירה[/quote']

לא יודע למה אבל נראה לי שלא נהגת על אף אחת מהמכוניות לפי הדברים שרשמת. "האודי חדה" כן בטח. "האינפיניטי פחות מאובזרת" ממש לא.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

כחבילה כוללת, הב.מ.וו היא הטובה ביותר.

ההבדל במרווח במושב האחורי בין שלושת הרכבים שציינת זניח מאוד (שלושתן לא להיט בתחום, אם כי בב.מ.וו החדשה יש שיפור).

הלה קרוס הוא בסה"כ רכב אמריקאי גדול ותו לא (איכות חומרים פשוטה, תחושה של אוניה, צריכת דלק גבוהה).

את האינפיניטי אני לא מכיר ולא נהגתי בה, לכן אני לא יודע להגיד.

הביצועים של האודי בקו ישר יהיו הפחות טובים מבין השלוש (הוולוו והב.מ.וו יהיו כמעט זהות). הסדרה 3 תהיה המהנה ביותר לנהיגה בהפרש לא קטן.

האבזור בב.מ.וו קמצני ביותר, כך גם באודי ובוולוו, אם כי שם המצב מעט טוב יותר (ממליץ על גרסת T5 ברמת גימור אקטיב. ליבואן יש כמה כאלה שהוא חייב למכור בזמן הקרוב ונראה לי שהיא יכולה להיכנס לך לתקציב).

גם וולוו S80T4 יכולה להיכנס לך לתקציב, אבל כאן מדובר ברכב גדול יותר פיזית, מיושן עם מנוע 1.6.

תבקש לבצע נסיעת מבחן בכל אחד מהרכבים ותתרשם.

בהצלחה.

פורסם

יש למישהו מושג למה יש יחסית הרבה G37 משומשות בטרייד-אין של אינפיניטי ?

אני מודע לזה שבגלל שזה הטרייד-אין של אינפיניטי אז מן הסתם יהיה להם יותר מבכל טרייד-אין אחר,

אבל בהתחשב בכך שהם מוכרים עשרות בודדות כל שנה מוזר שיש להם כמעט 10 משומשות למכירה , האם הרבה קונים התאכזבו ועשו טרייד בחברה ?

פורסם
יש למישהו מושג למה יש יחסית הרבה G37 משומשות בטרייד-אין של אינפיניטי ?

אני מודע לזה שבגלל שזה הטרייד-אין של אינפיניטי אז מן הסתם יהיה להם יותר מבכל טרייד-אין אחר,

אבל בהתחשב בכך שהם מוכרים עשרות בודדות כל שנה מוזר שיש להם כמעט 10 משומשות למכירה , האם הרבה קונים התאכזבו ועשו טרייד בחברה ?

או שהרבה אהבו והחליפו באחת חדשה יותר.

בתור אחד שהיית בבעלותו אודי A4 אני יכול להגיד לך שהרכב מהנה מאוד ומפנק ניראה ממש טוב גם מבפנים וגם מבחוץ,אומנם הדלק והטיפולים לא כל כך זולים אבל האמינות בגדול היית טובה מאוד. אבל לגבי שתי הרכבים האחרים שרשמת אני מאמין שכל אחד מהם הוא גם מפנק מבחינת איבזור ואין ספק שהבמו ניראת טוב ויש כאלו שיגידו שגם הS60 ניראת טוב. לגבי הטיפולים והדלק אני די בטוח שהם באותה הרמה כמו האודי. בקיצור שלושה רכבים טובים מאוד שלכל אחד יש את היתרונות שלו. ולכן כמו שהציעו לך אל תוותר על נסיעת מבחן ואז יהיה לך הרבה יותר קל להחליט.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

מבחינת נוחות ומרווח הS80 לוקחת כאן בהליכה. (מושבים קדמיים פשוט מעולים!!!).

נכון במחיר הזה מדובר בגירסא חלשה ולא מאובזרת, אך בהחלט יש לה ייחוד, והרגשת פרימיום.

את האודי אני לא מכיר ובאופן אישי לא סובל את המותג הזה ולא את היבואן.

את הS60 בגירסת T5 אני מכיר הייטב ובתור חובב הגה מושבע המכונית הזאת בהחלט הצליחה לגרות לי את החושים על כבישי נהיגה (סדום ערד בלילה - תענוג). גירסת אקטיב מגיעה עם איבזור לא, יש לה מושבי וולבו (כמה מפתיע) מצויינים ואני מאוד אוהב את עיצוב הפנים הנקי ולא מתחכם עם החומרים הטובים.

אין לי ספק שהב.מ.וו היא מכונה מרשימה ביותר, ובהחלט הייתי בודק אותה (ואת הוולבואים)

• תוכן חדש...