Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אבא שלי מתלבט בין אודי A4 במוו סדרה 3 או וולוו S60 .

בגדול אני מכיר את שלושת המכוניות רק מהאינטרנט.

איזה מה ההבדלים ברמות האיבזור בין המכוניות בגרסאות בתקציב של 250K ?

מה אתם הייתם מעדיפים אם נוציא מהמשוואה הנאה מנהיגה? ( לא ממש מעניין את אבא שלי למרות שאותי כן )

איזה מבין השלושה תהיה יותר מרווחת מאחור? ( אנחנו נוסעים לא מעט פעמים כשהרכב מלא )

אשמח לעוד פרטים...

פורסם

הוולוו תהיה הצפופה מבין השלושה,הבימר בעלת הנעה אחורית ולכן אני מאמין מבלי שישבתי בה כי גורמים כגון דרייב שאפט יעיבו על מרווח הרגליים במושב האחורי.

האודי כנראה תהיה המרווחת מבינהן ואולי גם המאובזרת יותר מן הבמוו.

אולי כדאי לשקול מתחרות נוספות שייתנו יותר תמורה ומרווח ,ראה אמריקאיות כגון ביואיק לה קרוס או שקילת משומשת צעירה שספגה את נפילת הערך החריפה ותאפשר בתקציבכם לעלות בסגמנט ולבחון רכבים מפוארים ומרווחים יותר.

פורסם

ללא ספק אינפיניטי G37.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
ניב היא נכנסת בתקציב?

260K

מגרדת...

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

ניב אפשר קצת יותר לפרט למה "ללא ספק G37 " ?

גם אבי שוקל לקנות רכב בתקציב של 200-250K והתחלנו לפזול לעבר האינפיניטי , יש לך ניסיון עם הרכב הנ"ל ?

אני מודע לכך שיש לרכב מנוע משובח , אבל מה עם שאר הדברים ברכב :

אמינות , אחזקה , צריכת דלק אמיתית ולא הפנטזיות של היצרן , נוחות וכו...

פורסם

למה כן: מנוע מדהים, איבזור, עיצוב אנמי,נוחות ולפי מה שאני זוכר מרווחת מאחורה (לא בטוח), שירות מעולה, 3 שנים אחריות

למה לא: עיצוב אנמי, צריכת דלק (אבל לא מטורפת כמו שחושבים)

פורסם

האינפיניטי G37 רכב מעולה ופונה בעיקר לחובבי ההגה ,אולי אפילו גנבה לקוחות מBMW ,מנוע ,התנהגות וכד' .

אבל חוששני שמאחור היא צפופה ולא תספק מרווח שהייה נעים ל3 נפשות בוגרות.

זהו רכב שחביב עליי בגלל מה שהוא מציע אך הפשרות לא מתאימות לכל אחד,צריכת הדלק גם היא לא מזהירה אך בתמורה מתקבל מנוע 3.7 ליטר חזק 320 כ''ס והנעה אחורית,האינטריור(עיצוב פנים) מעט לוקה וקודר וחסרה בו תחושת העיצוב האירופאית.

דוד שלי בעל אלפות בעברו וגם בהווה מחזיק ב 159 2.2 ליטר אלגנס ,כאשר לקח את האינפיניטי די חרה לו הפנים שהרגיש נחות מהמתחרות בליגה שלו.

פורסם
האינפיניטי G37 רכב מעולה ופונה בעיקר לחובבי ההגה ,אולי אפילו גנבה לקוחות מBMW ,מנוע ,התנהגות וכד' .

אבל חוששני שמאחור היא צפופה ולא תספק מרווח שהייה נעים ל3 נפשות בוגרות.

זהו רכב שחביב עליי בגלל מה שהוא מציע אך הפשרות לא מתאימות לכל אחד,צריכת הדלק גם היא לא מזהירה אך בתמורה מתקבל מנוע 3.7 ליטר חזק 320 כ''ס והנעה אחורית,האינטריור(עיצוב פנים) מעט לוקה וקודר וחסרה בו תחושת העיצוב האירופאית.

דוד שלי בעל אלפות בעברו וגם בהווה מחזיק ב 159 2.2 ליטר אלגנס ,כאשר לקח את האינפיניטי די חרה לו הפנים שהרגיש נחות מהמתחרות בליגה שלו.

האינפיניטי עברה בשנה האחרונה מתיחת פנים ושינו לה גם קצת את הבפנים גם לדעתי לפני זה היתה קצת מיושנת.

פורסם

לגבי משומשת אבא שלי לא מעוניין במשומש כי הרכב יקנה דרך החברה של אבא שלי באמצעות מימון ולרכב חדש הוא יקבל תאים טובים יותר.

אני לא מאמין שאבא שלי יקנה רכב יפני ב 260K הוא שייך לדור "היישן " בנושא הזה...

בנוסף בדקתי עכשיו באתר שלהם וה G37 מתחילה מ 300K

מה לגבי רמת האיבזור של הוולוו איך היא ביחס לבמוו והאודי?

פורסם

רכב יפני ועל סמך זה הוא פוסל אותה? יודע מה, תוריד אותה מהרשימה. לא מגיע לו רכב כזה אם זו הדעה שלו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אמירה קצת קשה אדון שומכאר.

יחד עם זאת,

האינפינטי רכב מצויין ולהגיד עליו 'יפני' לא הולם את הסטטוס שלו.

מעבר לכך,

אם אביך מחפש מרווח - הביואק לה קרוס החדשה מאוד גדולה, מרווחת, מלאה בכל טוב מבחינת אבזור ובהחלט רכב איכותי.

כמובן שהאמריקאית הספיציפית הזו נופלת מה-BMW וה-AUDI באיכות החומרים וכנראה שגם באיכות הנהיגה.

גילוי נאות - לא נהגתי באוודי. במשך תקופה קצרה הייתה ברשות החברה שלי ביואיק לה קרוס ויצא לי לנהוג עליה. היא מרגישה קצת כמו סירה גדולה.

ה-BMW (הדגם היוצא - טרם נהגתי על החדש) מתנהג יותר טוב, בעל הנעה אחורית וכמובן שבדגמים החזקים - מאוד חזק.

אבזור אפשר להוסיף כל טוב, אם כי יש האומרים שמושבי העור לא מרגשים במיוחד. אני לא מסכים.

ה-BMW היוצאת צפופה מאחור לשני מבוגרים. לשלוש יהיה כבר קלאסטרופובי.

לא ישבתי במושב האחורי של ה-3 החדשה (אמור להיות יותר טוב, בסיס הגלגלים צמח אם אינני טועה).

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
לגבי משומשת אבא שלי לא מעוניין במשומש כי הרכב יקנה דרך החברה של אבא שלי באמצעות מימון ולרכב חדש הוא יקבל תאים טובים יותר.

אני לא מאמין שאבא שלי יקנה רכב יפני ב 260K הוא שייך לדור "היישן " בנושא הזה...

בנוסף בדקתי עכשיו באתר שלהם וה G37 מתחילה מ 300K

מה לגבי רמת האיבזור של הוולוו איך היא ביחס לבמוו והאודי?

260 אתה מוציא רכב

פורסם

מכיר טוב את האודי A4 ואת האינפיניטי - ולא רע את הסדרה 3. האינפיניטי היא לא "יפאנית" טיפוסית והיא מספקת הרבה הנאה בנהיגה. המנוע שלה הוא תותח ולא שום דבר פחות מזה אבל בשאר הדברים היא נופלת מהאירופאיות שציינת. תחשוב עליה כעל מאזדה 3 מאוד חזקה (מאוד). מבחינת האבזור והנוחות האודי והבמוו עולות עליה. ה-3 בתקציב שציינת לא כוללת הרבה מהאבזור ושכן שלי קנה כזאת בסכום מעל 300 עם התוספות. האודי מאוד מאובזרת ברמה הזאת ומכונית חדה ומהנה לנהיגה. כאמור, האינפיניטי היא חיה רעה בכל מה שקשור למנוע אבל משעממת בכל השאר וההתלבטות שלך צריכה להיות בין האודי לב.מ.וו כשאני חושב שבהשוואת איבזור, הב.מ.וו תהיה יקרה הרבה יותר. תבדוק מה אתה מקבל בכל חבילה כי מדובר בהפרשים שיכולים להגיע ל 20-30 אלף בקלות כשמוסיפים אביזרים שלא כלולים. בכל מקרה, בסכומים כאלה, תעשה נסיעות מבחן בכל השלוש כי לחיבור עם הרכב יש משמעות גדולה וחבל להוציא רבע מליון ולא להיות שלם עם הבחירה

פורסם
תחשוב עליה כעל מאזדה 3 מאוד חזקה (מאוד).

אני מאוד מקווה ורוצה להאמין שהיית ציני במפשט הזה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...