Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם 5 דלתות 1.6 XT.

שמורה, מטופלת במורשה, אני מכיר את הבנאדם. עברה שיפוץ גיר לפני חצי שנה, (עברה את ה 260KM)

קיט של כל הרצועות כולל טיימינג חדש מתנה.

מחירון 12,500. הוא משחרר לי אותה בחצי מחיר כי צריך לעשות טסט בספטמבר.

פורסם

הכל היה בסדר, עד המשפט האחרון. ממתי טסט עולה 6000 ש"ח? איזו מין סיבה משונה זו לחתוך מחיר של רכב בחצי? ואם הוא מטופל במורשה, אז בשביל מה הקיט טיימינג במתנה ולמה הוא לא מורכב כבר באוטו? איזו שנה האוטו? זה שהגיר שופץ זה יתרון, אבל ממש לא ערובה לכך שהוא עובד כמו שצריך עכשיו.

לעניין הרכב- היתה לי כזו שנת 2001 עם המנוע של ה100 כ"ס. נקנתה עם 80 אלף ק"מ ונמכרה ב130 אלף. בובה של אוטו, מרווח וזריז, נוח מאוד ומהנה לנהיגה. אהבתי אותו מאוד, ואם היה עם גיר ידני היה נשאר איתי יותר זמן. ספציפית לגבי הרכב שאתה שואל עליו- הייתי מעדיפה לחפש רכב שנסע פחות ושהבעלים שלו לא ממהר לחתוך לו את המחיר בחצי כדי להיפטר ממנו. בתקציב כזה גם הייתי מעדיפה ידני.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

יש לי צרפתייה בול כזאת בבית.

לפי המחירון אני מבין שהרכב 2000/2002.

אני גם לא רואה סיבה לחתוך בחצי את המחיר בגלל טסט.

(המקסימום זה להוריד את מחיר הטסט(1000+-))

כמו שמיקה אמרה הרכב מהנה לנהיגה, נוח, מרווח, זריז, ויחסית ל1.6 אוט' הוא גם חסכוני (1/11, 1/12).

טיפולים וביטוחים לא בשמיים, xt !!! זה הדגם המאובזר 4 חלונות חשמל, פנסי ערפל.

לענייננו: אומנם שלי עשתה רק 90k אבל אין סיכוי בעולם שאני מוכר אותה בפחות מ 12000.

נ.ב. פה אני חולק על מיקה, אם הגיר שופץ ולא הוחלף זה יכול לתת לך קצת שקט נפשי. כי גיר שעובר שיפוץ במכון גירים, יוצא משם כמעט כמו חדש. והבעיות היחידות שיש לצרפתיות בד"כ זה גירים אוטומטיים. אז תהנה מכל השאר.

לסיכום: גם אם אתה קונה מאבא שלך-קח את האוטו לבדיקה אין לדעת מה ימצאו ברכב בן 12 שנה.

אחרי הכל, אם הכל תקין הרווחת.

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

לגבי הגיר- גם אני חשבתי כמוך, עד שקראתי פוסטים של משתמש אחר עם 406 שנמצאת אצלם שנים במשפחה ועברה שיפוץ גיר שהחזיק בערך חצי שנה עד שהגיר חזר לדפוק שוב. נראה לי שאפילו עשו פעמיים שיפוץ גיר והוא עדיין לא במיטבו.

מה שכן, אם אני הייתי משקיעה בשיפוץ גיר, לא הייתי מוכרת את האוטו אחרי חצי שנה... מה גם שקשה לי להאמין שעם 260 אלף ק"מ, הגיר הזה עבר רק עכשיו שיפוץ ראשון. אז אם כל שאר פעמוני האזהרה לא מספיקים כדי לרדת מהרכב הזה, לבדוק את הגיר שלו זו חובה.

אה, ו... אם אתה בכיוון של למכור את האוטו בחודשיים הקרובים- אשמח לה"פ, יש לי קונה פוטנציאלי... :)

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מחיר ריאלי למצב הקילומטר , מצב השוק הגרוע ורכב שמזמן כבר לא נמצא בראש טבלת המשומשות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...