Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי, היום בבוקר קיבלתי טלפון מהמוסך שצריך להחליף את המנוע. תענוג.

חשבתי להתייעץ כאן כי אני ממש צריכה עוד חוות דעת ובמשפחה שלי לא ממש מבינים ברכב..

יש לי פונטו ספייס 2001 עם קילמוטראז גבוה יחסית (הגיעה מהשכרה)

אתמול בזמן נסיעה פתאום עלתה בטירוף הטמפרטורה ונדלקה הנורה של החום, עצרתי בתחנת דלק וקיררתי את הרדיאטור, בדקתי את המיכל של המי קירור והוא היה נראה ממש מלא באופן מוזר (עד הפקק כמעט) עשיתי עצירה קטנה והמשכתי לנסוע. הטמפרטורה עלתה וירדה מפעם לפעם... הבנתי שאין מצב לנסוע ככה ועשיתי אחורה פנה חזרה הביתה. באחד הרמזורים נדלקה פתאום הנורה של המצבר והאוטו נכבה. בעוד כל המכוניות מצפצפות לי בעצבים לקח לי כמה דקות להניע בחזרה... נסעתי כמה דקות ושוב האוטו נכבה, אחרי שהרגשתי שהוא לא נוסע כמו מקודם... כאילו לוחצים על הגז ואין הרבה התקדמות.

עצרתי וחיכיתי לגרר כשכבר ראיתי טיפה עשן יוצא מהמכסה מנוע, ניתן היה להניע אחרי כמה דקות אבל האוטו לא הגיב טוב...

אני אשמח לחוות דעתכם האם תקלה כזאת יכולה להישמע כמו ראש מנוע?

המוסכניק אמר משהו על זה שאפשר לשפץ אבל לא שווה ועדיף להחליף... כמה תיקון כזה יכול לעלות היום?:?

מה כדאי לעשות לדעתכם?

אני בבאר שבע...

אני ממש מופתעת כי קניתי את האוטו מבנאדם שטיפל בו יותר טוב מבאשתו, כולל חוברת טיפולים מלאה והכל... ממש לא צפוי.

המון תודה לעונים!

פורסם

תקלה כזו יכולה בהחלט להשמע כמו ראש מנוע.

היית צריכה לעצו את הרכב מיד עם הדלקות המנורה ולהפסיק לנסוע.

מעריך שהסיפור ינוע בין 4000 ל 6000 שח

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

נישמע כמו בעייה בראש מנוע כך שאני לא רואה צורך להחליף את כל המנוע אם לא ניפגעו הבוכנות והצילינדרים מהטמפרטורה הגבוהה שהגעת אליה. היום ראש מנוע לרכב שלך ניתן להשיג עם עבודה ב-1500 ש"ח+- במידה ולא ניתן ליישר את שלך ואם היתעוות יותר מידי. תבררי יותר לעומק מה הסיפור שם ומה בדיוק צריך לסדר ואם הבלוק עצמו לא ניפגע. שלא ינסו לגזור עלייך קופון בהחלפת כל המנוע כי ההפרשים בכסף ממש רציניים בין ראש מנוע בלבד לכל המנוע ואני מניח שמחירים כבר נתנו לך.

• תוכן חדש...