Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הזמנתי היום איביזה FR חדשה והיא באה עם מערכת מולטימדיה: Blaupunkt New York 800

עכשיו אני רוצה לדעת האם המערכת הזאת יש לה יציאות למגבר כדי שאני לא אצטרך לשים מנחת ועניינים.

אם מישהו פשוט יודע שיגיד לי אם יש (וכמה יציאות) ואם אתם צריכים מפרט אז הנה, פשוט אני לא ממש מבין לא רוצה סתם להסיק מסקנות.

הנה מה שכתוב:

Inputs

• USB: Front and rear
  • iPod: iPod/iPhone direct control via front and/or rear USB
  • Memory cards: SDHC, SD, MMC
  • Audio / Video: 1 front A/V, 1 rear A/V
  • Rear view camera

Outputs

פורסם

תוך 15 שניות בגוגל מצאתי את זה. כל כך קשה לחפש ועל הדרך גם לקבל את התשובה המהימנה ביותר? :roll:

ואם אין לך כוח, אז כן, 4 יציאות (2 זוגות).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תוך 15 שניות בגוגל מצאתי את זה. כל כך קשה לחפש ועל הדרך גם לקבל את התשובה המהימנה ביותר? :roll:

ואם אין לך כוח, אז כן, 4 יציאות (2 זוגות).

איתמר.

גם אני מצאתי את זה, משם העתקתי את מה שכתבתי למעלה. פשוט אני לא מבין במפרטים בגלל זה נעזרתי בכם.

ועוד שאלה - זה 2 זוגות + סאב? יעני אני לא צריך מנחת אם אני רוצה לחבר 2 קומפוננטים קדמיים + סאב בגישור נכון?

פורסם

עצה ממני, תתקשר לרדיו מילאנו המתקינים של המערכת ברכב,

ותוודא מולם שהם ב100% שמים לך קונקטורים במערכת,

לרוב הם מוציאים את זה ואז אתה צריך ללכת אליהם במיוחד לבקש את זה! או שהמתקין עובד עליך ולוקח לך על זה הרבה כסף,

אצלי ברכב המתקין אמר לי סע עוד לפני שאנחנו מפרקים קח מהם ותחזור.. ואכן לא היה..

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

פורסם

אם מה שרשמת נכון אז מדובר בשערורייה, במיוחד אם דורשים על זה תוספת תשלום.

אני משער שהמתקינים פשוט לא טורחים (במכוון או לא) לחבר את הקונקטור שמכיל את צמת היציאות למכשיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...