Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה לרכב למשפחה עם 2 ילדים, כשאחת תינוקת (צריך מקום לעגלה בתא מטען + ניטרול כרית אוויר נוסע)

הדרישות הן:

1. מרווח עם תנוחת ישיבה נוחה (או שזה עניין אישי?)

2. נוח לנסיעות ארוכות בכבישים מהפחות מוצלחים בארץ

3. 120-140K ש"ח

אני מתלבט בין היונדאי I35 לבין פורד פוקוס טורר

המלצות אחרות? הערות?

** דבר נוסף - נמכרים היום רכבים עם ספסל אחורי נוח שניתן לשבת גם במושב האמצעי?

פורסם

אני ממליץ לך להוסיף לרשימה גם את פולקסוואגן ג'טה החדשה, המחיר גבוהה אבל מדובר ברכב מרווח ונוח.

גם שברולט קרוז טורבו במבצעים האחרונים יכולה להיות רכישה טובה, רכב גדול יחסית, מנוע חזק, מרווח טוב, נסיעה רכה ומפנקת והכי חשוב למשפחה - 10 כריות אויר.

בהצלחה.

פורסם

ג׳טה מרווחת ונוחה, אבל בגרסת הבסיס שלה (שעולה כ 130 אלף ש״ח) היא דלה מאוד באבזור.

אגב, אתה יודע שאין לך סיכוי למצוא את הפוקוס החדשה או יונדאי i35 מליסינג, נכון? אלא אם מדובר ברכב משוקם...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פלואנס 1.5 טורבו דיזל, תא מטען ענק , כ"א ניתנת לביטול, הרכב מרווח ונוח.

לטעמי אחת הבחירות הטובות ביותר בקטגוריה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

טעיתי קצת בכותרת - הכוונה לקחת רכב בליסינג (דרך העבודה), אני מניח שהפוקוס חזרה לתמונה? חבל שביונדאי אין אפשרות לניטרול כ"א.

הג'טה אכן נראית מעניינת מאוד, גם האיבזור ב trendline מספק. אבל הנסיעה שלה באמת נוחה? מהנסיון שלי עם אאודי זה רכב קשה מאוד שמתאים יותר לכבישים מהירים וחדישים כמו כביש 6.

נסעתי בפלואנס ולא אהבתי ובאופן כללי אני מעדיף בנזין.

תודה על התגובות

פורסם

בג'טה 1.2 אין קרוז קונטרול, אין שליטה מההגה על מערכת השמע ואין אפילו חיבור USB למערכת. בכל אופן, מבחינת נוחות נסיעה היא בסדר גמור, ממש לא קשיחה. המושבים נוחים, המושב האחורי מאוד מרווח והתא המטען ענק.

אולי כדאי שתבדוק גם את האוקטביה. פחות או יותר כמו הג'טה, אבל קצת יותר זולה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי הרבה כתבות שקראתי על הג'טה בארץ ובחו"ל הכתבים לא ממש ממליצים עליה. הם אומרים שהמושבים לא ממש נוחים והריפוד זול, הדיפונים לא איכותיים ויש מרווחים בהרכבה. אני אישית לא נהגתי עליה עדיין, אבל כל הכתבות סיימו איתה בנימה מאכזבת ולכן לא הייתי ממש ממליץ עליה.

מבין כל האופציות שהוצעו כאן, הייתי הולך ללא ספק על הפוקוס. היא נוחה, נעימה, תא מטען גדול מאוד (בטורר), איכות החומרים וההרכבה טובים, המרווח לא כל כך גדול, אבל לרוב הוא מספק. גם הביצועים טובים, האחיזה טובה והתנהגות הכביש מעולה (כמו בכל שושלת הפוקוס לדורותיה).

יונדאי I35 היא מכונית בעלת עיצוב מרשים, מרווחת, נאה מבפנים, איכותית יחסית (למרות שבכל זאת יש שימוש רב בפלסטיקים דקים וחלולים בחלקו התחתון של הדשבורד), שקטה ונעימה. אבל לדעתי היא לא עומדת ממש ליד הפוקוס. היא פחות נוחה, פחות מאובזרת, פחות מהנה, אוחזת פחות, ההגה מרגיש לא טוב, הנדסת האנוש לא מצטיינת וכמו שכבר אמרו, אין ניטרול לכרית האוויר בצד הנוסע.

האוקטביה מעולה יחסית להרבה משפחתיות, אבל היא כבר מרגישה זקנה בעיצוב, בתא הנוסעים, בבטיחות (4 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק) ובכלל, מיושנת מעט. אני לא הייתי מעדיף אותה על פני הפוקוס בכל מקרה, למרות שאני דיי אוהב את האוקטביה.

• תוכן חדש...