Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים!

הייתי רוצה להתייעץ איתכם - אני עומדת לרכוש את הרכב הראשון שלי, מחפשת כבר די הרבה זמן, חסרת ידע בנושא לחלוטין

הדרישות הן:

רכב קטן

אוטומטי

חסכוני(דלק וטיפולים)

אמין

תקציב: 20-25K

אופציות שחשבתי עליהן: פיאט פונטו (2005 והלאה), פיאט פנדה, פיג'ו 206

תודה לעוזרים!

פורסם

הפנדה תהיה הכי חסכונית בדלק,אחריה הפונטו.

בפנדה הגיר הוא רובוטי לכן אופן העברת הילוכים יותר מורגש באשר אוטומט רגיל,אבל זה גם מה שגרום לחיסכון בדלק.

בספייס יש גירסה מפוארת בשם elx,היא חזקה יותר מגירסאות הפשוטות יותר וגיר רציף שהוא עדיף מהרובוטי.

הגיר האוטומטי של פיגו לא ממש מוצלח,אם מדובר היה על אופציה ידנית,זה משהו אחר.

את האיגניס לא מכיר.

פחות חסכונית,אם גם נחשבת לאמינה וזולה לחזוקה היא יונדאי גטס,אבל כדי לקנות החל מ2006,אז בוצעה מתיחת פנים,המנוע נהיה חזק יותר וחסכוני יותר,כדי למצוא אותה בגירסאות gli/gls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני גם הייתי באותה התלבטות , לבסוף בחרתי בפונטו ספייס - הצריכת דלק כ-1:16 משולב.

יש גם את דייטסו סיריון גרסאת ה-1.3 ליטר - רכב זריז ויפאני אמין.

הגטס זוללת דלק כמעט כמו רכב מנהלים ועברה הרבה ליסינג כך שהייתי פוסל אותה.

פורסם

תודה רבה על התגובות

הגטס היא אכן לא חסכונית לכן אופצייה זו נפסלת.

אם אני מתמקדת בפונטו ספייס, החל מאיזו שנה כדאי להתחיל לחפש?

ושאלה נוספת פחות קשורה - כמו שציינתי אני לא בדיוק מכונאית..

האם ללכת לראות רכב לבד ולהחליט האם לקחת אותו לבדיקה זה מסוכן? מהבחינה שיש לי 0 הבנה בכל הפרטים הטכניים?

פורסם

בתקציב שלך תוכלי לקנות בערך שנתון 2005-2006.

אם את לא מבינה כלום לא הייתי מציע ללכת לבד,לא חסרים נוכלים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואם בכל זאת אין ברירה אלא ללכת לבד?

לבדוק פרטים כמו מספר בעלים רשום ברישיון, האם מתחייב לבדיקה (שסי גיר מנוע).. אגב מה נהוג יותר? המוכר מתחייב בבדיקה ובמידה ויש בעיה רצינית באחד מהנ"ל הבדיקה היא עליו ואני לא לוקחת את האוטו, ובמידה והכל תקין מהבחינה הזאת הבדיקה על חשבוני? או חצי חצי במידה ויש בעיה כלשהי שבגללה אני מחליטה שלא לקחת?

פשוט כבר נכויתי מאחד מאותם נוכלים.. ובכל זאת מדובר על סכום לא קטן ומפחיד לעשות טעויות ולשלם עליהן אחר כך.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/מדריכים

יש פה כמה מדריכים שיכולים לעזור לך בקניית רכב,אם עדיין יהיו שאלות,בבקשה.

פורסם

מחפשת אמינות ושקט נפשי, עם שימושיות טובה, זריזות וחיסכון בדלק?

דייהטסו 1300 אוטומטית ומאובזרת (בתקציב שלך, שנתונים 2001 עד 2003), או דייהטסו YRV (בתקציב שלך, עד מודל 2005) שהיא זהה במכלולים, אך עם עיצוב מיקרו-וואן ומרווחת יותר. שתיהן מומלצות, הסיריון יותר נפוצה כך שזה יתרון מובהק, אם כי הסיריון תהייה יקרה יותר לרכישה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...