Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב כיור פינתי במקום מה שיש לי עכשיו, הבעיה היא שהצנרת והברזים יוצאים מהקיר בנקודה גבוהה יחסית,

אני מעוניין להעיף את הכיור הנ"ל, ולהרכיב כיור אם ברז אחד, ואולי להשאיר באותו הגובהה

השאלה מה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה, האם אני חייב לחצוב בקיר ולהחליף את הצנרת או לקצר אותה?

חשוב להדגיש שהעבודה תעשה לבד :lol:

580765_3873727034527_1734259362_n.jpg

568.jpg

פורסם

אתה צריך להתקין ברזי בקרה (NIL) מתחת לכיור, אשר יחוברו לבסיס ברז המיקס באמצעות צינורות גמישים. לכן יהיה עליך לפתוח את הקיר מתחת לכיור על מנת להתקין שם את הברזים, וכמובן לדאוג שהצינורות יגיעו לשם. כדי לדעת כמה צריך לחצוב צריך לראות את תוכניות המים של הדירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה עלול להתקל בהפתעות. גישוש אחר הצינורות עלול לגרום לך לפתוח עד ועוד קטעים עד שתאתר את הצינור, ובבניין כה ישן אתה עלול להתקל בצנרת רקובה ולהסתבך בתיקון.

עדיף לשכור שירותיו של בעל מקצוע המצוייד בציוד המתאים (כולל גלאי מתכת ומצלמה תרמית לאיתור הצנרת) - סביר ששירותיו יעלו פחות מאשר פתיחת עוד ועוד קטעים וסגירתם בהמשך, שלא לדבר על המצקועיות הדרושה לתליה יציבה של הכיור, התקנת הברז, איטום של כל החיבורים וחיפוי הקירות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תליית כיור ואיטום קירות עשיתי את זה כבר (שיפצתי את כל הבית לבד, כולל החלפת אמבטיה כיור, ריצוף פלוס בניית קירות), הבעיה היא שזה חדר השירותים שנמצא בקומה העליונה, ואם צנרת עוד לא יצא להתעסק יותר מדי (שעת עבודה של אינסטלטור כאן היא בסביבות ה100 פרנק לשעה).

אם לא יעבור את ה700 פרנק אז נראה לי שאני הולך להזמין משהו, אם לא נמתין עוד קצת, הפחד שלי רק ברגע שאני נוגע בצנרת הישנה, שלא יתחיל לי בעיות בשאר הבית :shock:

פורסם

לי יש כמה חששות עיקריים מהעבודה שאתה רוצה לבצע:

1. שהצינורות יהיו פריכים ותתקשה לחבר את הברז או צינור חדש לצינור הישן.

2. משהו שעולה במוחי כעת - שהצנרת החדשה תהיה עשויה ממתכת שונה מהישנה ויהיה ביניהן זרם גלואני שיאכל את הצנרת, ויגרום נזילות לא צפויות כעבור זמן מה.

3. שגם אם ידמה לך שהצנרת אוטמה תהיה זליגה בחיבורים, ואז תהיה בעיה של איתור נזילה בתוך קירות או רצפה, מלאכה בעייתית ביותר עם נזקים כבדים ולא צפויים.

מכל מקום - מוטב שאינסטלטור שגובה 100 פרנק לשעה גם יעבוד באיכות שוויצרית. אני למדתי על בשרי (או יותר נכון - קירות ורצפות דירתי) שכדאי לשלם לאינסטלטור היקר ביותר בחיפה - הוא היחיד שיודע את העבודה כראוי.

פורסם

היי תודה על התגובות, אני כנראה יזמין מישהו, בנתיים טפו טפו לא היתה שום בעיה אם הצנרת, אין לי חשק שפתאום בגללי כל הבית יוצף, האישה תרצח אותי

פורסם

אני סבלתי בחורף האחרון מהצפה ורטיבות שלקח 3 חודשים לאתר - צינור ביוב בקיר שאף אחד לא ידע על קיומו עד שמצאנו את תוכניות הבניה.

פורסם

אני אשמח לנצל את השרשור.

יש לי כיור ישן שעומד על "סטנד" מתכת שתפוס בקיר. אני פשוט רוצה להחליף לכיור אחר, כי הכיור הנוכחי עם סדק בציפוי (זה ממש לא קריטי, ואני לא חייב להחליף אבל 200-300 לכיור נראה לי מחיר סביר וזול...) איזה חומרים צריך, ומה הפרוצדורה בגדול?

זה שאני צריך לפרק את הסיפון, זה ברור. אפילו מצאתי כיור באותן מידות אורך ורוחב (זה סטנדרט לדעתי). איזה חומר משמש לאטימה בין הקיר לבין הכיור שיונח על הסטנד?

תודה על העזרה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...