Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שכתבתי לך באשכול הקודם תחליף מצבר ! כול הבעיות נובעות ממצבר מת.

הגה הכוח ברכב שלך הינו הגה חשמלי לכן במידה ומתח המצבר נופל מתחת ל-11 וולט נדלקת מנורת התראה שציינת לאחר נסיעה קצרה מחשב הרכב מזהה שהמתח תקין לכן מנורת האזהרה נכבת.

אל תמתין להחלפת מצבר בעוד שבוע וחפש מצבר של 60 אמפר שעה או יותר.

המשך נסיעה עם מצבר מת=ההעמסה מיותרת של האלטרנטור=אורך חיים שלו מתקצר.

מרק!

יקרה, העניין הוא שבחיפה רוצים 750 ש"ח על מצבר שאני יכול לקבל ב-300 שקל פחות ולכן חשבתי למשוך אבל זה כנראה לא חכם, נראה אין אני פותר את הבעיה!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר עם נציג וורטה בפורום אולי הוא ייפנה אותך למקום זול ואולי גם תקבל הנחה קטנה.

קשה לי להאמין שאותו מצבר אתה יכול לרכוש ב-300 שקלים פחות. בדרך כלל ההבדל נע סביב 100 שקלים לכול היותר על אותו מצבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

באיזור צומת קרית אתא אם אתה מגיע מצומת הצריף (קרוב לגלידת תל חנן), יש חנות שמוכרת מצברים החל מ-380 ש"ח. ממליץ לך לברר איתם אפשרויות ומחירים.

חוץ מזה,300-400 שתחסוך עכשיו עלולים לעלות לך בהמשך כאלפייה באלטרנטור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הוחלף המצבר - ורטה 60 אמפר ב-500 ש"ח.

מרק, בהתנעה הראשונה שלאחר ההחלפה (כשהתנעתי לבדוק האם הכל תקין לאחר ההתקנה), שוב נדלקה לי נורת ההגה כוח הכתומה וכבתה לאחר נסיעה של כמה מטרים על אף שהאוטו התניע בזריזות מפתיעה לאחר ההחלפה - האם יש בעיה נוספת או שהדבר "תקין" ונבע מהוצאתו של המצבר הישן והכנסתו של החדש?

תודה!

פורסם

הנורה נדלקה כתוצאה מהחלפת מצבר.

האם השעון ומד טריפ תקינים ולא מתאפסים לאחר כיבוי והתנעת הרכב ?

הכול תקין סע לשלום.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...