Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי איביזה 07, לאחרונה שמתי לב כשאני שוטף את הרכב במים זורמים מתחיל לטפטף טיפות עדינות של מים בתוך הרכב דרך השמשה הקדמית, בדיוק מהכיון של גומי האטימה, הצלחתי לזהות בערך מאיזה איזור הטפטוף, והשאלה היא האם כדאי פשוט למרוח שם סיליקון מבחוץ? או לשלם לזגג 500-600 שח ולהשאיר את הרכב שלא בא לי כל כל כך להשאיר מהבוקר עד הערב, כי לטענתו זה " מחלות ברכבים האלו " מילה בערך של כל מוסכניק שמגיע בנאדם לבעיה כלשהי...

תודה על היעוץ והעזרה:idea:

פורסם

הייתי שם סיליקון ואם זה היה ממשיך\עובר למקום אחר הייתי שוקל לשים 500 ש"ח על זה.

זה לא דחוף תנסה , מקסימום אתה מוריד את הסיליקון בשניה.

Honda Civic 1997

פורסם

אי אפשר להרים את הגומיה שם, בשנתונים האלו זה מן גומי דק ש " אוטם " את החלון הייטב מבלי שתהיה גומיה גדולה כמו אצל רוב המכוניות...:|

פורסם
שלום לכולם,

ברשותי איביזה 07, לאחרונה שמתי לב כשאני שוטף את הרכב במים זורמים מתחיל לטפטף טיפות עדינות של מים בתוך הרכב דרך השמשה הקדמית, בדיוק מהכיון של גומי האטימה, הצלחתי לזהות בערך מאיזה איזור הטפטוף, והשאלה היא האם כדאי פשוט למרוח שם סיליקון מבחוץ? או לשלם לזגג 500-600 שח ולהשאיר את הרכב שלא בא לי כל כל כך להשאיר מהבוקר עד הערב, כי לטענתו זה " מחלות ברכבים האלו " מילה בערך של כל מוסכניק שמגיע בנאדם לבעיה כלשהי...

תודה על היעוץ והעזרה:idea:

אתה יד ראשונה על הרכב?

האם הרכב עבר תאונה והחליפו את השמשה?

לגבי התיקון הייתי פונה לזגג.

פורסם

הייתי אצל עוד זגג שטוען שצריך לפרק חלקית את גג פנים הרכב ולבדוק מאיפה הנזילה, ואמר לי להכין כמות כסף מכובדת בצד:oops:

כנראה שאפעיל את הביטוח....

פורסם

אם לא לטפל בזה כמו שצריך במקום הזה תיהיה חלודה וריקבון. צריך ללכת לזגג ולסדר את העיניין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...