Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אדלג לרגע על כל מה שנאמר ואתרכז במשפט אחד שהפיל אותי - ה-A1 מרגישה כמו איזה A6? שו:?:

האמנם?! מודה שפעם פזלתי לכיוונה (ברמת החלום), וגם לכיוון ה-MITO כשהייתה לי מאזדה 2.

אבל לא ציפיתי ועל סמך ההתרשמות החיצונית ומידע מהרשת לא הגעתי למסקנה שמדובר ב-A6 קטנה.

אפילו בהקשר של הסופרב קצת קשה לי להגיד את זה....

אשמח לדעת במה התמזל מזלו של פותח השרשור לזכות בסופו של דבר..

מעלה בי זכרונות על הרכב הראשון והפוזה שהייתה עליו בקרב החברים (דייהטסו שרייד 1.0 שנת 85 בצבע שחור :twisted: בתקציב של 3K ש"ח). על ה-205 3 דל' שבאה אח"כ אני בכלל לא מדבר :lol:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בסדר, שכנעתם אותי, לפולו אין תדמית בעיתית בארץ. אני פשוט קורא המון מידע ו reviews של מכוניות מחו"ל וכנראה ששם המנטליות שונה. בכל מקרה על הפולו GTI הם לא נותנים נסיעות מבחן, יש אחריות רק לשנתיים וגם אין במלאי עד נובמבר. בהתאם לזאת עכשיו ההתלבטות היא בין המיני קופר לאודי A1. אם אני אצליח להתמקח על הקופר S ולהוריד אותם במחיר - אני אקח אותה מבלי להסס. אבל בינתיים אני אשמח אם תתמקדו בקופר הרגילה.

תודה.

הבוקר התפרסמה כתבה של אודי עציון בידיעות אחרונות על האודי A1 . כתבה קצרה ועניינית שתתן לך מענה לכל השאלות שלך על הדגם לטוב ולרע. לגבי הקופר, מאז שהסוכנות עברה לידיים של דלק מוטורס הם הצהירו שנגמרה השכונה שאיפיינה את ההתנהלות תחת הבעלים הקודמים. הם הורידו מחירים ואמרו שלא יהיה יותר שוק. אם הם עומדים בזה או לא, אין לי מושג כי לא קניתי אף ב.מ.וו לאחרונה אבל נראה לי שזה באמת ככה כי מדובר ביבואן גדול ורציני (מאזדה ופורד) לגבי שאלתך אם ה יורידו לך עוד את המחיר. בהצלחה. ככה או ככה אתה הולך להנות

פורסם

בסוכנויות של מאזדה לא מורידים שקל. אולי לגבי המותג מיני הם יהיו נדיבים יותר, למרות שאני בספק. אם לא תנסה, לא תדע. בהצלחה!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שווה לך לבדוק את הסיטרואן DS-3 ספורט

הרכב ידני, מנוע 1.6 טורבו עם 156 כ"ס שפותח בשת"פ עם BMW

7.3 שניות מאפס למאה, 6 הילוכים, פנסי לד ועוד כמה פיצ'רים

בנוסף הוא זול מהשתיים האחרות

פורסם
שווה לך לבדוק את הסיטרואן DS-3 ספורט

הרכב ידני, מנוע 1.6 טורבו עם 156 כ"ס שפותח בשת"פ עם BMW

7.3 שניות מאפס למאה, 6 הילוכים, פנסי לד ועוד כמה פיצ'רים

בנוסף הוא זול מהשתיים האחרות

התעניינתי לגביו לפני חודש ועדיין אין להם רכב לנסיעת מבחן.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם

אין ספק שהבחור לא צריך הוט האץ'... וגם לא בטוח שאביו יאשר כשישמע שהוא מדבר על דגם ספורטיבי, האם הנושא עלה לדיון בבית?

מעבר לזה,

קופר S לא תוציא ב-160K גם אם תבוא אתה עם המכנסיים למטה.

קמור מעולם לא רצו למכור את ה-S יותר מדי ולא נתנו שם הנחות גדולות מדי...

דלק פשוט לא אוהבים לתת הנחות וכמו שכבר נאמר פה - מדיניות ה'שוק' בטלה. כמה אלפים בודדים על מזומן בהחלט אפשרי...

ממליץ לך להצמד לקופר הפשוטות יותר - בהחלט מכונית מהנה לנהיגה.

A1 לא נותנת תמורה למחיר לעניות דעתי.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

ל A1 בקלות יש את התא נוסעים הכי איכותי בקטגוריה שלה. בין אם זה שווה את הכסף או לא, זה כבר נתון לשיקולו של הקונה. לדעתי בהחלט יש לה מקום. היא גם מהנה לנהיגה יחסית.

לגבי ה DS3, הנציג באולם אמר לי באופן הכי מפורש שהם לא ממש מעוניינים למכור אותה ולכן בהצלחה להשיג נסיעת מבחן על הדגם החזק יותר.

מבין כל האופציות שעלו, אני הכי אוהב את המיני.

emotion of motion

פורסם
מאיפה אתה בארץ ידידי?

אני מהמרכז, אבל הבנתי מהם שפשוט לא ניתן לבצע נסיעת מבחן כי בכל הארץ אין רכב הדגמה.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם
אני מהמרכז, אבל הבנתי מהם שפשוט לא ניתן לבצע נסיעת מבחן כי בכל הארץ אין רכב הדגמה.

אאל"ט בקיץ שעבר הייתה DS3 להדגמה בראשון. אגב היה מאור להתחיל יבוא ה-DS4.... לצערי צפיתי רק בביקורות מחו"ל ולפי מה שהבנתי לא הביאו לפה את הגירסה העשירה יותר עם דש בורד מצופה עור וסאב וופר מובנה בתא המטען. מערכת השמע אותי באופן אישי מעניינת פחות אבל עור אני אוהב... 8) ה-DS4 וה-DS5 נראות לי אופציות מאוד מעניינות..

את ה-DS3 אהבתי פחות למרות שהתגובות עליה בעולם טובות מאוד.

אגב, ה-C3 שאמא שלי כל כך התלהבה ממנה באולם התצוגה נפלה בנסיעת המבחן, התרשמות שלילית למדיי מבחינת בידוד רעשי מנוע ונוחות.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
אאל"ט בקיץ שעבר הייתה DS3 להדגמה בראשון. אגב היה מאור להתחיל יבוא ה-DS4.... לצערי צפיתי רק בביקורות מחו"ל ולפי מה שהבנתי לא הביאו לפה את הגירסה העשירה יותר עם דש בורד מצופה עור וסאב וופר מובנה בתא המטען. מערכת השמע אותי באופן אישי מעניינת פחות אבל עור אני אוהב... 8) ה-DS4 וה-DS5 נראות לי אופציות מאוד מעניינות..

את ה-DS3 אהבתי פחות למרות שהתגובות עליה בעולם טובות מאוד.

אגב, ה-C3 שאמא שלי כל כך התלהבה ממנה באולם התצוגה נפלה בנסיעת המבחן, התרשמות שלילית למדיי מבחינת בידוד רעשי מנוע ונוחות.

התכוונתי לדגם הטורבו. זה מה שהיה בראשל"צ?

התעניינו ברכב הזה בעקבות מבצע של ח.ב.ר לא מזמן. נראה לי שהמחיר היה 127K ש"ח לדגם הטורבו.

כבוגר קסארה, אבא שלי הסתקרן לגביו, אבל זה נגמר כשהבנו שאין מצב לנסיעת מבחן.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם

מה אתם אומרים על האלפא רומיאו ג'ולייטה? לדעתי היא פשוט בין הרכבים היפים שקיימים, מאחורה היא מזכירה לי מאוד את המזרטי granturismo. אבל איך היא נחשבת?

.Your average Notepad

פורסם

היא משפחתית יותר, אבל בחירה בהחלט ראויה. לדעתי היא יותר מתאימה למשפחה ופחות למי שרוצה משהו כמו מיני.

emotion of motion

פורסם

לאחר מעל חצי שנה של חיפושים ושינויי דעה, היום סוף סוף התחדשתי באודי A1 Sportback עם כל התוספות. זמן האספקה הוא 10 ימים, אני מקווה שזה יקח פחות. לא נראה לי שהיא תאכזב אותי.

.Your average Notepad

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...