Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, האם החור הבא הוא תקין, מדובר בצינור אוויר בקליאו 98 של חבר שלי ידנית, התמונה היא מגוגל, לא מהחבר עצמו, אבל כך זה נראה בדיוק, עם החור הקטן הזה.

split-hose.jpg

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

ממש לא נכון מה שאתה אומר!

הצינור הזה מחובר לכיסוי סעפת פליטה, בימים קרים מאוד דרך הצינור הזה מסופק אוויר חם המוקרן מהסעפת אל הכיסוי ומשם נשאב אל הצינור ואז למצערת על מנת שהאוטו יעבוד יציב יותר כשקר בחוץ. אני לא הייתי מתרגש מהחור הזה כי החור לפני הפילטר. תקח איזולירבנד או דבק כלשהו ותסגור את החור זה יעשה את העבודה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
ממש לא נכון מה שאתה אומר!

הצינור הזה מחובר לכיסוי סעפת פליטה, בימים קרים מאוד דרך הצינור הזה מסופק אוויר חם לקרבוראטור/מצערת על מנת שהאוטו יעבוד יציב יותר כשקר בחוץ. אני לא הייתי מתרגש מהחור הזה כי החור לפני הפילטר. תקח איזולירבנד או דבק כלשהו ותסגור את החור זה יעשה את העבודה.

צודק, עכשיו שמתי לב שהיסתכלתי בשנית על התמונה. טעות שלי..מתנצל!

פורסם

התשובה של סלווה היא הנכונה.

אם אתה מעוניין לתקן, קנה בכל חנות חלפים צינור שרשורי עמיד בחום (סוג של שרוול מנייר כסף עבה) ותחליף.

עולה בער 50 שקל למטר.

פורסם

אני מאמין שזה אותו דבר כמו בפג'ו 205, אצלי בכלל העפתי את הצינור הזה כי הוא היה לא תקין ולא שמתי חדש, אתה יכול בשקט לנסוע בלי זה לחלוטין, זה רק להתנעה בימים קרים ממש, זה עוזר למנוע להתחמם.

(כול זה בהנחה שזה עובד על אותו עיקרון כמו ה205)

פורסם

לא, האמת שאני והחבר שלי חיפשנו אותו בכמה פירוקיות, ובכל קליאו שהסתכלנו, לא היה את החיבור הנוסף הזה.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

איזולירבנד על צינור אלומניום שמחובר לסעפת פליטה? רק אם אתה מעוניין בריח של פלסטיק שרוף. פשוט תעזוב את זה ככה, ואל תגע. אין שום משמעות לחור הקטן הזה במקרה הזה.

פורסם

גם אם תנסה ליישם שם סרט בידוד טרמי, זה לא ילך.

אחרי 15 שנה על הכביש החומר, ממנו עשוי הצינור הופך להיות שביר ומתפורר, כך שהוא פשוט יכול להישבר לך ביידים.

יש שתי אפשרויות, או לא לגעת בזה, או להחליף את הצינור בחדש.

וכמובן אין מה לקנות את הצינור הזה מפירוק, חבל על הזמן והכסף.

• תוכן חדש...