Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כמה ימים רכשתי רבעיית גאנטים 5 צלעות, מגיעות במקור ב-307.

הגאנטים עצמם במצב טוב אך ישנם שריטות בודדות וברצוני להעלים אותם.

האם אתם ממליצים לי לצבוע את הגאנטים? במידה וכן אם איזה חומרים ומה השלבים שצריך לבצע?

אופציה נוספת היא להשאיר אותם כמו שהם עם הצבע המקורי.

אשמח לשמוע את דעתכם,

תודה.

Peugeot 206XS

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביצעתי חיפוש ומצאתי רק 2 נושאים רלוונטים שבאחד מהם אין הסבר על החומרים שהבחור השתמש, בנושא השני החומרים שהוא השתמש כבר לא נמכרים בשוק (כבר חיפשתי בכל חיפה והקריות).

מישהו יכול להועיל ולעזור לי?

Peugeot 206XS

פורסם

מאיזה חומר עשויים הג'אנטים? (מגנזיום, אלומיניום, ברזל?), האם הם צבועים כבר בצבע כלשהו, או שרק מתכת חשופה?

באיזה צבע אתה מתכנן לצבוע אותם? האם יש לך אפשרות לפרק אותם באופן עצמאי ולצבוע לבד?

פורסם

הגאנטים הם בצבע כסף, אלו גאנטים 5 צלעות שבאים במקור עם פיגו 307.

כרגע הם שוכבים אצלי בחדר, ללא צמיגים - מחכים עד שאני אקפוץ למשרד הרישוי ותכנס המשכורת לרכישת 4 צמיגים חדשים של SDRIVE.

אני רוצה לצבוע לאותו הצבע, רק לחדש אותו.

האם יש מישהו שמתחמה בזה או שזה לא קשה לביצוע ועדיף שאעשה לבד?

Peugeot 206XS

פורסם

אתה יכול גם לעשות את זה לבד.

ב"טופ קולור" בתל אביב מתמחים בכל מה שקשור בצבע ובצביעה, ואתה גם יכול לקבל את כל החומרים לצביעה בספריי, הכי קל שיש.

אני מאמין שהם יוכלו לעזור לך בזה.

פורסם

תקפוץ לאוטודיפו הם מוכרים צבע מיוחד דווקא במחירים סבירים מאוד. לפני זה אתה צריך להכין את הג'אנט כמו שצריך.

1. לנקות

2. למלא את כל החורים או השריטות בחומר מילוי מיוחד.

3. לשייף עם נייר שיוף מים עד לתוצאה חלקה ורצויה.

4. לצבוע בצבע יסוד

5. לצבוע בצבע לג'אנטים.

6. לצבוע ולכסות בלכה.

יום טוב

פורסם

באיזה חומר מילוי אני צריך למלא אותם?

קניתי 2 נירות שיוף של 400 ו-600, זה בסדר?

מאיפה אני רוכש צבע יסוד, צבע לגאנטים ולקה? הייתי באוטודיפו ולא מצאתי או שאולי לא ידעתי אם זה באמת מה שאני צריך, אם תוכל להגיד לי בדיוק את החומרים שצריך לרכוש אני אודה לך!

Peugeot 206XS

פורסם

באוטו דיפו לא מוכרים צבע לרכב שמתאים..

יש בנהריה מקום בשם "חלומות בצבעים", תנסה ללכת לשם יש להם מחלקת צבע לרכב גם אולי הם יעזרו לך. גם שם אפשר לקבל בספריי..

פורסם

בעבר גם אני רציתי לעשות לבד אבל בגלל ריבוי שריטות ושפשופים אמרתי לעצמי שאני לא אגיע לרמה טובה.

הלכתי לפחח ולא היו לי ציפיות עקב המחיר הנמוך שהציע לי אבל הוא העלים לי הכל וצבע ברמה גבוהה ואני מאוד מרוצה.

אם תרצה הוא מעכו ואני אשלח לך מספר טלפון.

206 XS

פורסם
באוטו דיפו לא מוכרים צבע לרכב שמתאים..

יש בנהריה מקום בשם "חלומות בצבעים", תנסה ללכת לשם יש להם מחלקת צבע לרכב גם אולי הם יעזרו לך. גם שם אפשר לקבל בספריי..

למה אתה כותב סתם שטויות?

באוטודיפו במפרץ חיפה מוכרים צבע מיוחד של ג'אנטים של חברת "motip" , יוצא יותר זול מלקנות ב "חלומות בצבעים" בעבר בדקתי אתזה.

גם חומר מילוי פחחים מוכרים באוטודיפו או ב אייס/שזר וכדומה.

פורסם
למה אתה כותב סתם שטויות?

באוטודיפו במפרץ חיפה מוכרים צבע מיוחד של ג'אנטים של חברת "motip" , יוצא יותר זול מלקנות ב "חלומות בצבעים" בעבר בדקתי אתזה.

גם חומר מילוי פחחים מוכרים באוטודיפו או ב אייס/שזר וכדומה.

אני לא כותב שטויות, זה דבר ראשון. גם אם אתה חולק על דעתי יש דרך מנומסת להגיד את זה.

דבר שני הצע מיוחד לג'אנטים של מוטיפ הוא לא באיכות של צבע לרכב, שעם יסוד מתאים נתפס יותר טוב ומביא תוצאה הרבה יותר יפה מספריי של מוטיפ.

כנ"ל גם בנושא החומר מילוי (חומר פחחים/שפכטל/קרקיט, איך שלא תקרא לזה), באוטודיפו או באייס זה לא חומר שמתאים לרכב, גם אם אומרים לך שכן, סביר להניח שזה מיצרן סיני כלשהו וזה חיקוי של חומר איכותי (אירופאי בעיקר).

היום יש משפט שאומר "הזול עולה ביוקר", וזה נכון גם לגבי הנושא הנ"ל. אם אתה רוצה משהו שייתפוס וייראה יפה, לך על הטוב ביותר. אתה משלם יותר אבל משלם על איכות.

פורסם

יותר מעניינת אותי האפשרות שסלבה נתן לי, ללכת לפחח ולהמנע מכאב ראש מיותר.

עד שסלבה יענה לי, עוד מישהו מכיר פחח שמתעסק בצביעת גאנטים?

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...