Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נרשמתי ללימודים - הנדסת מכונות.

מכיוון שעברו כמה שנים טובות מאז שנגעתי במתמטיקה(אני בן 24.5), אני רוצה לקנות ספרים טובים של 5 יחידות

חשוב שבפתרון לכל תרגיל תהיה הדרך המלאה של הפתרון ולא רק התשובה הסופית.

לצערי אני בקבע(קצין חימוש :oops: ), ואין באפשרותי ללכת למורה פרטי או למכינה(אני בבסיס סגור), אני משתחרר כחודשיים לפני תחילת הלימודים.

אודה אם תמליצו על ספרים ללימוד עצמי ברמה של 5 יחידות.

תודה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם אתה גר באיזור אשקלון, אז יש לי 2 ספרי בני גורן ל-4, 5 יחידות(מה שמלמדים בבית ספר) שאני יכול להביא לך במקום שסתם ימשיכו לצבור אבק.

אם אתה מעוניין, צור קשר בהודעה פרטית

פורסם

אין ממש לטעם לעשות חזרה על אלגברה תיכונית, הקשר בין החומר התיכוני לאוניברסיטאי באלגברה הוא מקרי במקרה הטוב.

ממליץ לך להתחיל ישר לראות הרצאות ביוטוב על אלגברה 1מ' (של דוד צילג -האיש והאגדה :lol: )- הקורס המתמטי הראשון שתלמד בתואר.

בשני ההרצאות הראשונות הבחור גם עושה חזרה מהירה על החומר התיכוני.

kTSZuTX0zng דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

גם יוריד לך את אלמנט ה'שוק' שתקבל בתחילת הלימודים. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בתור אחד שנמצא פחות או יותר באותה סירה אני ממליץ על הספרים של גבי יחזקאל(אני לא יודע אם יש לו ספרים ל5 יח"ל, אני כרגע עדיין ב4).

הסברים מצויינים וכמות מכובדת של דוגמאות, לכל נושא.

פורסם

החומר התיכוני הוא בערך השבועיים הראשונים של הסמסטר הראשון באוניברסיטה.

אם יש לך זמן פנוי נסה להשיג ספרים של האוניברסיטה הפתוחה, הם מיועדים ללימוד עצמי. יש להם גם ספרים חופשיים לקהל הרחב, אם כי אני חושש שלא מה שאתה מחפש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתור אחד שנמצא פחות או יותר באותה סירה אני ממליץ על הספרים של גבי יחזקאל(אני לא יודע אם יש לו ספרים ל5 יח"ל, אני כרגע עדיין ב4).

הסברים מצויינים וכמות מכובדת של דוגמאות, לכל נושא.

טעות - גבי יקואל.

פורסם

לגבי מטמטיקה אין לי איך לעזור, אבל אם תרצה צריך להיות לי ספר מעולה בפיזיקה, מכין בול לרמת כניסה לתואר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אין ממש לטעם לעשות חזרה על אלגברה תיכונית, הקשר בין החומר התיכוני לאוניברסיטאי באלגברה הוא מקרי במקרה הטוב.

ממליץ לך להתחיל ישר לראות הרצאות ביוטוב על אלגברה 1מ' (של דוד צילג -האיש והאגדה :lol: )- הקורס המתמטי הראשון שתלמד בתואר.

בשני ההרצאות הראשונות הבחור גם עושה חזרה מהירה על החומר התיכוני.

גם יוריד לך את אלמנט ה'שוק' שתקבל בתחילת הלימודים. :wink:

ממליץ בחום על ההרצאות האלו- דוד צילג הכין אותי למטמתיקה. מריו ליביו הכין אותי לפיזיקה.

פיזיקה רמת בגרות/מבוא לפיזיקה 1:

הרצאה ראשונה:

פורסם
אין טעם לעשות את התרגול הזה, מיותר לגמרי.

אתה לא עושה שנת מכינה לפני התואר?

לא עושה כלום, מלבד מבחן במתימטיקה ברמה של 4-5 יחידות שאני צריך לעבור(ציון מעל 70) בכדי להכנס ללימודים.

בגלל שאני הנדסאי מכוטרוניקה בציון מעל 90 אני לא צריך פסיכומטרי וגם מקבל 50% מלגה בשנה הראשונה.

אני מתשחרר באוגוסט ואני מעוניין להתחיל לימודים השנה בכדי לא לבזבז זמן(אני מרגיש את השעון הביולוגי דופק :) )

לכן, אני מתכוון ללמוד בזמן הפנוי בצבא, ואני חייב לצורך כך, ספרים טובים עם פתרונות מלאים לכל תרגיל.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני לא זוכר את השם, כולם קוראים לו ה"אפור של יורם אשל".

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לפני שהתחלתי ללמוד אני עשיתי חזרתה עם ספרים של HIGHQ ל5 יחידות ויש בהם את כל מה שאתה מבקש (אבל אני דיי בטוח שהם לא זולים).

אל תשקיע יותר מידי בחזרה אבל לדעתי כן כדאי לעבור קצת על וקטורים וחדו"א רק כדי לא להיות בהלם מוחלט.

אם המרצה טוב הוא יעביר את כל החומר של התיכון בשיעור הראשון של הקורס, יש כאלה שלא עושים אפילו את זה.

לגבי פיזיקה, לדעתי אין טעם ליותר מחזרה קצרצרה על מכניקה, ואולי גם זה מיותר.

בכל מקרה מצורף לינק של אתר מצויין (שישמש אותך גם בשנה-שנתיים הראשונות של התואר) שיש בו הרצאות-תרגול בהמון נושאים, אומנם באנגלית אבל עדיין ההסברים יותר ברורים מרוב המרצים באוניברסיטה:

http://www.khanacademy.org/

פורסם

אני בדיוק באותו מצב,משפר את החמש יחידות,נשאר לי רק את 007.

דבר חשוב מאוד מאוד מאוד- אני מבין שבטח למדת כבר חמש יחידות ואתה רוצה לשפר לכן חשוב מאוד שתדע שבמועד חורף 2013 זה הפעם האחרונה שניתן להיבחן במתכונת הישנה(לפי טפסים).

מהקיץ 2013 נבחנים בתכנית חדשה מה שאומר שתצטרך לעשות את כל המבחנים מהתחלה!

אם הייתה ב-4 יחידות ואתה רוצה להשלים עצמאית ל-5 ככה בלימוד עצמי הדבר כמעט ובלתי אפשרי לדעתי.:cry:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...