Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל רציתי להגיד שזה אחד הפורומים הטובים ביותר שאפשר למצוא בקשר לרכב. הרבה פעמים יצא שחיפשתי משהו שקשור לרכב ופה מצאתי את התשובה. שאפו!

עכשיו לעניין שהוא דיי אוף טופיק. 

לפני שנתיים עברנו דירה (אנחנו=המשפחה) לבניין בן 6 קומות ולו יש חנייה משותפת עם עוד 2 בניינים נוספים.

אני מאמין שרובכם מכירים את בעיית החנייה (כשחוזרים מהעבודה בערב, שבתות חגים וכו׳). חשבתי על רעיון לסימון בפסים לבנים את החנייה על מנת שלא יצא מצב שמישהו מחנה את הרכב שלן בצורה שתתפוס 2 חניות. 

הבעיה פה היא הביצוע. כלומר החנייה היא לא פרטית, היא שייכת לעירייה אני מניח. מי אמור לצבוע את הפסים? ועל פי איזה גודל מסמנים אותם?

אגב, לאגודה לתרבות הדיור יש קשר לכל העניין?

אני אודה לכל מי שיוכל לעזור.

שמואל. 

פורסם

אם החניה שייכת לבניינם ולא ציבורית, תאספו מספיק דיירים על מנת ללכת לעיריה ולאמר להם שאתם רוצים סימון פרטני של חניה לדירה.

אני מניח שזה גם יעלה טיפה כסף.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אם החניה בתחום הרחוב הראשי או במפרץ סלול אספלט ולא חסום אל תוך גוש בניינים אז זה באחריות העירייה

כמובן שצריך היה להיות שם צביעה ישנה מאז שבנו את החניה ואז צריך רק חידוש צבע.

אם החניה פרטית (רשומה בטאבו) או שחסומה בשער כל שהוא אז בוודאי שזה על חשבון הדיירים

יש לי פרטים של קבלן מוסמך מורשה מ.ע.צ לצביעת כבישים/חניות.

העסק דיי פשוט וממש לא יקר, אם תרצה אנא שלח הודעה פרטית

יום טוב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בעבר גרתי בבנין שהיו לו חניות רשומות בטאבו, במבנה של מפרץ חניה (עם חניות ניצבות). כיון שהיה מדובר בשטח פרטי ועד הבית רכש מיכל צבא ומברשת בעלות של כמה עשרות ש"ח וסימן את הקוים בעבודה של שעתיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בעבר גרתי בבנין שהיו לו חניות רשומות בטאבו, במבנה של מפרץ חניה (עם חניות ניצבות). כיון שהיה מדובר בשטח פרטי ועד הבית רכש מיכל צבא ומברשת בעלות של כמה עשרות ש"ח וסימן את הקוים בעבודה של שעתיים.

תראה שאלתי חלק מהשכנים והבנתי שהחנייה היא ציבורית,

כלומר אין שום חנייה שכתובה בטאבו.

פורסם

אתה משלם על חניה? בחלק מהחוזה של הבית?

אם אתה לא משלם עליה, ולא כתוב בחוזה, ולא הוזכר לך בשום צורה או דרך, כנראה שהחניה ציבורית.

זה שהיא מתחת לבניין שלך זה טוב ויפה. יכול להיות שזה מה שעושים בעיר שלכם, לא מכיר את הנהלים.

תאסוף כמו שאמרת את כל הדיירים ואז יהיה לך קל יותר לשמוע מה הם מציעים.

בגדול, אני חושב שזה מאמץ מיותר.

אם זה ממש ממש בתחום הבניין שלך, אתה יכול לעשות את זה לבד.

פורסם

כרגע אני גר בבנין משנות ה-70 עם מגרש חניה ולפי הטאבו לא מוצמדות חניות לדיירים.

אבל בפועל לכל דירה יש חניה מסומנת עם צבע לבן ואפילו מספר מסומן עליה (כנראה סימנו מתי שהוא).

אני מניח שהייתה הגרלה של חניות, כי המספרים לא מסודרים בסדר הגיוני. חוץ מזה החניות כל כך צרות וחלק חונים במקביל, כך מזל שיש לרוב הדיירים מכוניות קטנות יחסית (איביזות, פונטו, פאביה, פיקנטו).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

חלק מהאנשים פה לא הבינו אותך נכון (או שאני לא).

אתה לא שואל על לסמן את החנייה כפרטית, אלא על פשוט לסמן כל חנייה בעובי מסויים בשביל שמקסימום של מכוניות יוכלו להחנות שם?

אם כן, אז לדעתי זה רק יעשה טוב לכל אדם שמחנה שם בין הוא דייר או לא.

רק תבדוק קודם שזה לא עבירה על החוק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מניסיון? אף אחד לא שם על הפסים האלו, אצלנו בשכונה הם מסומנים בצורה בולטת מיום הקמת הפרויקט שזה בערך לפני 10 שנים ותמיד יהיה את האידיוט שבגללו כולם יחנו עקום, כי הוא חושב שמותר לו לחנות באלכסון או על שתי חניות.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...