Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בפיג'ו 5008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לקבל מידע מדוייק ממשתמשי פיז'ו 5008 בפועל בלבד, לגבי צריכת דלק שלה בפועל, עדיף מכאלו שמרבית הנסיעות שלהם בעיר. אודה על התייחסות לאופי הנהיגה דהיינו נינוח, מהיר וכיוצ"ב, על תפוסת הרכב בד"כ ועל אופי האזור בו מבוצעות הנסיעות דהיינו הררי מישורי וכיוצ"ב, פרמטרים שמשפיעים כמובן על צריכת הדלק. ניתן להוסיף גם התרשמות מהרכב עצמו בנושאים אחרים .תודה מראש.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

פרסמת את השאלה בפורום הלא נכון. אני בטוח שתמצא תשובות תחת פורום "יעוץ בקנייה" .

לשאלתך קשה לענות במדוייק. באופן כללי , לנהג רגוע בנסיעה משולבת ה 5008 יתן כ 1:11 . זה לא הכי טוב בקטגוריה אבל גם לא הכי גרוע.

אם אתה מחפש צריכת דלק טובה תחשוב על מנועי דיזל. תחשוב על פולסווגן טוראן ותחשוב אם תוספת המחיר מפצה אותך בתחנת הדלק.

פורסם

ב 3008 יש אותו מנוע/גיר ובערך אותו המשקל.

אצלנו בנסיעה עירונית באופן כמעט בלעדי (נוסע פעם בחודש לת״א) באזור חיפה קריות עם פקקים נוראיים (השתפר מאז פתיחת 22) הרכב עושה ממוצע של 1:10.5.

נמדד ע״י מחשב הרכב על פני 30,000 קמ (מבדיקות אקראיות המחשב מאוד מדוייק).

בנסיעה בינעירונית לאילת וחזרה עשה 1:14, וזה היה כשהיה חדש, לפני סיום הרצה ובמהירויות לא חסכוניות.

במקביל היה לי גם קורותיה 2003 שעשתה את אותן הנסיעות (ללא הגיחות לת״א) ואני יכול לומר שהפג׳ו חסכוני יותר ובאופן משמעותי.

פורסם

תודה על התגובות,

שרשור זה פתחתי בדיוק לפני שנה, כשהתעניינתי בפיז׳ו 5008 והוא הוקפץ עכשיו שוב.

חודש וחצי לאחר שפתחתי השרשור הזה כבר רכשתי מאזדה cx5.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
תודה על התגובות,

שרשור זה פתחתי בדיוק לפני שנה, כשהתעניינתי בפיז׳ו 5008 והוא הוקפץ עכשיו שוב.

חודש וחצי לאחר שפתחתי השרשור הזה כבר רכשתי מאזדה cx5.

זה בסדר. השרשור הוא לא רק בשבילך. אנשים עושים חיפוש וזה עולה להם בתוצאות...

דרך אגב בנסיעה עירונית בעיקרה (70%) עם מזגן כמעט מלוא העוצמה של 286 ק"מ יצא לי למלא 35 ליטרים . כלומר 1:8 .

המחשב מדווח על 2800 ק"מ צריכה של 1:10 . לא יודע אם זה באמת מדוייק. כנראה האמת אי שם באמצע.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
זה בסדר. השרשור הוא לא רק בשבילך. אנשים עושים חיפוש וזה עולה להם בתוצאות...

דרך אגב בנסיעה עירונית בעיקרה (70%) עם מזגן כמעט מלוא העוצמה של 286 ק"מ יצא לי למלא 35 ליטרים . כלומר 1:8 .

המחשב מדווח על 2800 ק"מ צריכה של 1:10 . לא יודע אם זה באמת מדוייק. כנראה האמת אי שם באמצע.

עדכון: לאחר מדידות נוספות בתחנת דלק (ולא במחשב הרכב) אז יצא לי כ 1:10.5.

המחשב ברכב לפעמים מזייף כ 10% לטובתו.

למשל השבוע נסעתי מת"א לרמת הגולן וחזרה. סה"כ 534 ק"מ. מילאתי 47 ליטר בת"א. המחשב רשם צריכה של 1:11.6

(הפעם המחשב צדק).

ב 6 תחנות דלק אחרונות, כשהנסיעה היא עירונית בעיקר, הצריכה היתה בערך 1:10 (לפעמים קצת טוב יותר) והמחשב רשם לא פעם 1:11

• תוכן חדש...