Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, השאילה היא כזו - אם יש לי לדוגמה הד יונית 50*4 ומחוברים אליו 4 רמקולים, ויש לי בנוסף גם לדוגמה מגבר 4 ערוצים של 50 rms, ואני רוצה להגבור את ארבעת הרמקולים אז ההד יונית והמגבר מצתברים ? או שבמצב כזה אין צורך במגבר כזה, וצריך מגבר של 100 rms כל ערוץ ? מכווה שהסברתי את השאלה נכון.

מודה מראש על התשובה

פורסם

היה לי טיפה קשה להבין את מה שרשמת אז אנסה לפשט את שאלתך..

אם השאלה היא-

האם ההד יוניט (hd) והמגבר אשר מוצהרים 50w הם שווים בכוח?

אז התשובה היא לא , מכיוון שhd מפיק בעצם 17w ורק בפיקים מסויימים מצליח להגיע ל 50w זאת לעומת המגבר (אלא אם הוא סיני)

אם השאלה היא-

אם אחבר את הרמקולים גם למגבר וגם למערכת אז במצטבר אקבל יותר ?

אז התשובה היא שאתה תשרוף את שניהם אם תחבר אותם ביחד

פורסם

הכוונה הייתה בערך לתשובה הראשונה שלך, אז יוצא שאם ההד יונית הוא 50*4 הוא לא באמת מגיע ל 50 וכדי להגביר את הרמקולים צריך מגבר.

פורסם

בדיוק,

לדוגמה כאשר אני השתמשתי (בעוונותי הרבים) בהד יונית בתור מגביר ל6x9 שמוקמו בעבר ברכבי הייתי בטוח שהסאונד שלהם נשמע נפלא למרות שהם לא הציפו אותי בבאס, כאשר חיברתי אליהם מגבר לא האמנתי לשינוי הדרסטי שחל בהם , פשוט הם נשמעו כמו שני תותחים ולא היה בכלל צורך(בהתחלה לפני ההתמכרויות ) בסאב.

הווליום המוצהר במערכות רשום בסוגרים כ peak

אין לי כוח לחפש על מפרטים אתה יכול לבדוק מערכות בגוגל ולראות לפעמים את ההצהרות האמיתיות של המוצר, כלומר 50w ולא רשום 50 rms

פורסם

רדיו דיסק נותן במקרה הטוב בין 15W ל 20W RMS. בפיק אולי יגיע ליותר אבל לא נתייחס לזה.

מגבר סביר נותן לפחות 20W RMS. ומשם השמיים הם הגבול. יש מגברים של 100W ושל 500W ושל הרבה יותר.

לשאלתך. אי אפשר לחבר ביניהם. רדיו + מגבר. יהיה נזק לשניהם!.

לא שווה לחבר מגבר של הרדיו דיסק במידה ויש מגבר ברכב!.

ולשאלה כמה W אתה צריך מהמגבר.

זה תלוי מה אתה רוצה להגביר!?

סאב ? יכול להיות בין 150W ל 500W בקלות.

רמקולים אחוריים (למי שמתקין היום) בין 50W ל 80W.

קומפוננט החל מ50W לסטים נמוכים. ועד 150W לסטים איכותיים.

ואני לא מתייחס לאיכות המגבר בכלל. שיש לך לפחות 1001 אופציות!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...