Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון אני חייב לציין שהקטע הנ"ל לא שלי אלה של סלקטור ממקס טיוניג.

שלום לכל הטועים.

אז הנה הסיפור האמיתי של פירלס.

זה מתחיל ביום בהיר אחד שפירלס דנמרק המקורית מכרה כמויות של רמקולים והתחילה לתת FIGHT טוב למלא חברות אבא שלי שהיה לו להקה לפני כ 20 שנה היה להם רמקול של פירלס שפשוט לא הפסיק לעבוד ולא משנה כמה עבדו איתו,פירלס שאני לא יודע איך ניכנסה לחובות ענק ופשטה את הרגל,צער רב לכולם ובמיוחד לאבא שלי,ועכשיו מגיע הסיפור איך זה שפירלס קיימת ובועטת עד היום?! ת. והנה כך הגיע לו איש "חכם" ישראלי מצוי ונוכל מנכ"ל "אור קול מערכות בע"מ" שיושב בנצרת ואמר לעצמו. "בוא נה אנחנו יכולים לדפוק מיליונים עם השם פירלס זה היהי ענק" הבחור הלך לפירלס ולבעל השם וקנה מהם שימוש בשם המותג המצליח,ומה שיפה בסיפור הזה הישראלים הוא הצרכן הכי פראייר,"העם מטומטם לכן העם ישלם".

היום "פירלס כאעלק" יושבת לה בנצרת עילית שם מורכבים הרמקולים בסגנונות וצבעים שלא תראו בשום ררמקול אחר אבל האיכות

(שלקחתי את אבא שלי לשמוע) - "מה? זה פירלס זה? הרמקול כל כך עמום וכל כך לא איכותי זה לא פירלס".

ואבא שלי שיש לו חתיכת אוזן וחוש מוזיקה טוב (איש סאונד בלהקה וגם נגן)פשוט אמר לי שזה לא פירלס וזה זיוף.

אז לידעתכם באור קול הזה שאין לי מושג מי המנכ"ל אבל עשה "גניבה חוקית" החברה שמייצרים את פירלס גם מייבא את - dome / adc / koda / storm / alpha technology / pure acoustics ,ותנחשו מה לכו לכמה חנויות תסתכלו מתחת במדבקה וכולם מייצרות על ידי חברה אחת בשם GOLD SKY LNC.- לינק למטה.

זאת חברה שכמעט גם נפלה ואמרה לעצמה "הישראלים עוד קונים אז למי איכפת" אגב החברה כמעט התמוטטה ביגלל שלא היה להם תקציב והם היו יושבים גם בתאומים שנפלו חבל שהחברה הגרועה לא ניסגרה והישראלי המוצלח עוד ממשיך לפרנס אותה.

יש להזכיר שכל זה נכתב במחקר מעמיק שעשיתי ואחרי שגם היבאונים לפחות הסכונים שלה הודו בכל זה בשחיות בפנים מול פנים ולא דרך שמועות כזאת או אחרת.

בברכה

http://www.goldsky.com/

ציטוט של רן לוי - כתב האלקטרוניקה של השבועון רייטינג.

"

ומה לגבי רמקולים של peerless ?

רמקולים של peerless הם המצאה ישראלית יחידה במינה שאינה קיימת בשום מקום אחר בעולם. בשאר העולם יש יחידות (דרייברים) לרמקולים שמייצר קונצרן danish sound technology בשלוש חברותיו: peerless, vifa ו scanspeak.

תיכנס לחנות רמקולים בדנמרק ולא תמצא שם רמקולים של פירלס. יסבירו לך את מה שמוסבר כאן. אין רמקולים של פירלס. רק בישראל.

הרמקולים הנמכרים בישראל תחת השם "פירלס" אינם מכילים יחידות מתוצרת היצרן הדני, ולכן הן אינם יותר ממותג היוצר אצל הקונה רושם שגוי.

"

אני חושב שזה מסביר לכם הכל,אותו מקרה דומה רק בבסיבב שונה קורה עם שאר הסינים כמו:

קלירפוניה בום,רד סאונד USA,INOX,ועוד רבים..ודומים.

המאמר למעלה נכתב לפני חצי שנה על ידי בפורום של אוטוסאונד..בימים בהם אפילו הפורום הזה לא היה קיים לא בצורה מסודרת כמו היום.

מקווה שהבנתם את המידע.

המאמר בגדול בנוי על ציוד לקולנוע ביתי וסטריאו אך יש הרבה משותף בין זה לסטריאו לרכב,העסק עובד גם בסטריאו לרכב באותו שיטות ופירלס אותה אחת שאני מדבר עלייה פה זה אותה אחת שמנסה למכור רמקולים לרכב,מקווה שעזרתי לכם.

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

פורסם

אבל בשאר החברות שציינת לרכב הסיפור הוא לא כזה.

פירלס - זהו זיוף של שם המקור.

REDSOUND, ושאר החברות הסיניות הם לא חיקויים אלא מוצרים זולים מטבעם,

לדעתי פירלס אף נחותה בהשוואה ביחס אליהם..

האלפא

פורסם
אבל בשאר החברות שציינת לרכב הסיפור הוא לא כזה.

פירלס - זהו זיוף של שם המקור.

REDSOUND, ושאר החברות הסיניות הם לא חיקויים אלא מוצרים זולים מטבעם,

לדעתי פירלס אף נחותה בהשוואה ביחס אליהם..

האלפא

פירלס הוא אמנם חיקוי למותג ידוע והשאר הם מותגים שהומצאו ע"י היבואנים, אולם הציוד מגיע מאותו המקור והוא בערך מאותה האיכות.

ב Red Sound דרך אגב הביאו גם ציוד סיני יקר יחסית - הסדרה הגבוהה שלהם , שנשמע לגמרי לא רע במידה ואתה חסיד האוס וטכנו.

Leon Cupra 2009

פורסם

:lol: לא שכחתי שאת איש המוסיקה, לא כל כך קראתי את מה שנכתב בכתבה הראשונה סתם חשבתי שהבחור חשב שאתה זה שכתב את המקור, לא משנה.

ותגיד לי יא גנוב כמה ה"קודם"היית צריך ללחוץ באוטוסאונד בשביל להגיע לדף הזה?!? :shock:

או שאני לא יודע והחיפוש מאפשר גם חיפוש בפורום ולא רק בכתכות.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח!! :lol::lol::lol:

דיי אתה לא יודע כמה קודם לחצתי.....אולי 90 פעם :lol::lol::evil:

ולא לא ראיתי חיפוש כי הפורום שם בנוי בצורה מעצבנת.

פורסם
טוב לדעת...

בכל זאת לא היתי קונה את הרמקולים של פירלס

8)

דע לך שפירלס האמיתית מייצרת אחלה רמקולים (גם , תלוי בסדרה) , חלק מהדרייברים שלהם נמכרים במאות דולרים לזוג בחו"ל. כמובן אבל שאין להם שום קשר למה שמוכרים בארץ.

Leon Cupra 2009

פורסם

אני לא ממש מבין בנושא האודיו אבל ניראה לי שGOLD SKY הם גם אלה

שמייצרים את הרמקולים של B&W ??

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .