Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר רכש עבור בתו פיגו 205 שנת 86 יד ראשונה מזקן בן 83 שלא נוהג יותר עם 38 אלף ק"מ על השעון רכב ללא שריטה צבע מקורי פשוט לא להאמין.

הזקן ביקש לציין שהצמיגים לא אורגינלים...... :shock:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

ידידה שלי רכשה משהו דומה לא מזמן, 205 89 (או 87 לא זוכר כבר) עם 70 אלף ק"מ, יד ראשונה, מזקן גם כן. אם כי הצבע היה מעט שרוף. נקנתה ב2000 שקל, ונוסעת מאז לא מעט.

גיא

פורסם
חבר רכש עבור בתו פיגו 205 שנת 86 יד ראשונה מזקן בן 83 שלא נוהג יותר עם 38 אלף ק"מ על השעון רכב ללא שריטה צבע מקורי פשוט לא להאמין.

הזקן ביקש לציין שהצמיגים לא אורגינלים...... :shock:

וואי זה באמת שיא !

אבל חבל שהיא קנתה הצמיגים לא מקוריים! :twisted:

פורסם
ידידה שלי רכשה משהו דומה לא מזמן, 205 89 (או 87 לא זוכר כבר) עם 70 אלף ק"מ, יד ראשונה, מזקן גם כן. אם כי הצבע היה מעט שרוף. נקנתה ב2000 שקל, ונוסעת מאז לא מעט.

גיא

2000?!

זה רק אני או שספרתי רק 3 אפסים?

hope for the best, expect the worse.

פורסם

2000?!

זה רק אני או שספרתי רק 3 אפסים?

אכן ספרת נכון. שכן מכר לא מזמן 205 1993 מוזנחת קצת בלי טסט בתוקף גם כן ב-2000 ש"ח...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...