Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאלה לפותח השרשור: לאחר שהרכב סיים להתהפך, האם יצאת ממנו מיד או שלפני כן עשית פעולה כלשהי ברכב, לדוגמה: הזזת את המושב?

בזמן שהרכב התהפך נבהלתי והוזזתי את הכיסה למטה כי פחדתי שהגג יפול על הראש שלי,אחרי התאונה יצאתי מהרכב מייד בלי לגעת בכלום.

למה אתה שואל?

פורסם

בקשר למיקסום תמורה מהרכב, אולי ניתן למכור חלקים מסויימים לפני מכירתו לברזל ובכך לקבל תמורה גבוהה יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הוא שואל כי אלא אם כן הגובה שלך הוא 3 מטר אתה יושב ממש ממש רחוק מההגה ומהדוושות ויכול להיות שזאת הסיבה שלא הצלחת להשתלט עליו בזמן איבוד השליטה

ואני לא הייתי רץ לומר ברכות למהנדסים על רכב שמתהפך 3 פעמים בכביש ישר במהירות 80 קמ"ש עם הנעה קדמית - אלא אם כן הייעוד של הרכב היה הוליווד...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
בקשר למיקסום תמורה מהרכב, אולי ניתן למכור חלקים מסויימים לפני מכירתו לברזל ובכך לקבל תמורה גבוהה יותר.

עידן

תודה עידן! עזרת לי מאוד!!

מה זאת אומרת "הזזתי את הכיסא למטה"? איזה חלק בדיוק הזזת - את כל הכיסא או רק את משענת הגב?

אוקיי אז ככה יש לי 4 מצבים בכיסה:

1.מזיז אחורה וקדימה

2.מרים את החלק הקדמי של המושב,זה שקרוב לרגליים

3.מזיז את המשענת של הכיסא

4.מרים את החלק שבין המשענת לבין המושב.

אני השתמשתי ב2 ו3.

אפשר לדעת למה אתה שואל?

הוא שואל כי אלא אם כן הגובה שלך הוא 3 מטר אתה יושב ממש ממש רחוק מההגה ומהדוושות ויכול להיות שזאת הסיבה שלא הצלחת להשתלט עליו בזמן איבוד השליטה

ואני לא הייתי רץ לומר ברכות למהנדסים על רכב שמתהפך 3 פעמים בכביש ישר במהירות 80 קמ"ש עם הנעה קדמית - אלא אם כן הייעוד של הרכב היה הוליווד...

הגובה שלי הוא 1.80 + -

וזה נראה רחוק,זה בסדר איך שישבתי.

פורסם

ישיבה רחוקה מהגה והדוושות - סכנת נפשות, לא פחות ולא יותר! זה מתחיל בזמן תגובה נמוך ונגמר בפציעות אורתופדיות קשות בתאונה בחזית הרכב. זה בהחלט יכול להיות גורם שתרם להתנגשות שחווית.

תמיד יש לשבת כך שגם בלחיצה בכל הכוח על כל אחת מהדוושות (כולל הדוושה המתה משמאל) הברכיים נשארות מכופפות בזוית של כ-140 מעלות.את המשענת וההגה יש לכוון כך שניתן יהיה לכופף את פרק כף היד על גבי חלקו העליון של ההגה מבלי להשעין את השכמות קדימה או להתאמץ.

גובה המושב ברכב פרטי רגיל צריך להשאיר מרחק של ארבע עד חמש אצבעות בין הראש לתקרה וכשניתן לראות באופן ברור את לוח השעונים. את הטיית בסיס המושב יש לכוון כך שגם בלחיצה בכל הכוח על הבלמים, יהיה אפשר לדחוף את כף היד מתחת לירך, כך שהמושב עצמו לא מפריע לבלום.

נסה לאמץ את זה ברכב הבא שלך (אנשאללה) וכנ"ל לגבי שאר הקוראים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הגובה שלי הוא 1.80 + -

וזה נראה רחוק,זה בסדר איך שישבתי.

זאת לא תשובה שהייתי נותן לבוחן תנועה בשימוע... למרות שאני בספק רב אם הוא ישאל שאלה כזאת אבל ברכב הבא שלך הייתי ממליץ לך לקרוא קצת חומר על צורת ישיבה נכונה ברכב. ולא, לא מדובר על כזאת כשמסתכלים על כל המטר ושמונים שלך מהצד של הרכב ורואים רק ראש וגם לא כזאת שכשאתה מסתכל קדימה מהשמשה אתה רואה רק שמיים. מלבד לראות הלקוייה זה גם פוגע קשות בתחושות נהג שלפי התמונות אתה חייב לחדד...

בקשר למאזדה, אני רוצה כן לשבח אותם, אבל לא על ההנדסה אלא על השיווק:

1. הרכב מתהפך בפראות ומוגדר טוטאללוס - הנהג מחוייב לקנות רכב חדש - יצירת ליין מכירות גבוה

2. הלקוח לא מת בתהליך - שימור לקוחות

3. הלקוח בטוח שזה הרכב הכי בטיחותי בעולם ומהיום עד סוף ימיו יקנה רק מאזדה - פרסומת מהלכת

באמת כל הכבוד! :-D

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

שתי הערות:

* אורך החיים של כריות האוויר, כמדומני, הוא משהו כמו 10 שנים, פחות או יותר. כך שאין פלא שהן לא נפתחו.

* לא יודע עד כמה זה השפיע על התאונה שלך, אבל כיסוי על ההגה זה אחד הדברים הכי לא בטיחותיים שיכולים להיות ברכב, מהסיבה הפשוטה שכאשר תרצה לסובב את ההגה בחדות, ולא משנה מאיזו סיבה, אתה עלול לסובב רק את הכיסוי ולא את ההגה עצמו, ולא משנה כמה הוא 'יושב חזק' על ההגה.

ולמען הפרוטוקול, היה ברשותי רכב שכזה (לאנטיס F) כארבע שנים, מודל 98', ידני, ונהניתי ממנו מאוד. התנהגות הכביש שלו הייתה פשוט משובחת יחסית לרכבים מאותו הסגמנט ומאותה השנה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

יכול להיות שנסעת 80 ולא 130, אבל אם אני בוחן תנועה ורואה רכב עם תוספות כאלה, אני אוטומטי

אומר לעצמי, "עוד ילד מושפע שחושב שיש לו פרארי".

מצטער אבל זאת האמת וכל אחד מאיתנו שנתקל באיזשהו רכב כזה, ישר מבין שהוא מועד לפורענות.

אגב, גם אני הייתי כזה בגיל 18.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
1.

המאזדה הזאתי הצילה לי את החיים,אנשים אמרו לי שמזל שנסעתי ברכב יפני,אבל מה שבאמת הפחיד אותי שהכריות אוויר לא נפתחו.

תשמע אני אוהב את הרכב הזה,אני לא חושב שאני יקנה רכב אחר רק בגלל שאיך שיצאתי מהתאונה.

תודה לכל העוזרים!!!

לא הבנתי מה הקשר לרכב יפני. היה כאן כשל בטיחות רציני ביותר כאשר כריות האוויר בכלל לא נפתחו. הפח של הרכב שלך ז"ל לא מאופיין כמאסיבי במיוחד.

לגבי שיקום הרכב. אני לא יכול להאמין שהרכב הזה יעלה שוב לכביש, זה פשוט פשע!

תמכור את הבקליות, ספולייר, קוביות וכל מה שאתה יכול, עם זה אין בעיה.

פורסם

יש גיל שכולנו עשינו בו שטויות מוטוריות איומות שמזל שלא הסתיימו לרובנו בנזקים בלתי הפיכים ,לצערנו חלקנו גם מכירים או הכירו חברה שלא עברו את השלב הזה בחיים או שבשלב הזה גמרו את החיים למישהו אחר ,לשפוט ילד בן 18 דרך פריזמה של עיניים של בני ..... שעברו קצת בחיים זה לא הוגן , מה צריך לעשות כדי למנוע את התופעות האילו שזה לא יקרה זו כבר שאלה אחרת ,אני תמיד אומר שהבן שלי יגיע לשלב של קבלת רישיון חובה לעשות לו טיול בבית לוינשטיין .

לפותח השרשור אף אחד לא אשם בתאונה הזו חוץ ממך ועד שלא תבין את זה ממש לא תלמד את הלקח כמו שצריך, האוטו טוטאל לוס ותאמין לי שזה שאתה יכול לעמוד אל הרגליים ולא נמצא במחלקת שיקום איפה שהוא זה בהחלט מזל גדול .

אותי מה שתפס בזה שאני לא מאמין שהיית על 80 זה ש"במקרה" היו חברים ברכב אחרייך , חבר נוסע מאחור זה תמיד סיבה לנסוע מהר יותר ממנו ,בטח בגיל הזה.

פורסם
שתי הערות:

* אורך החיים של כריות האוויר, כמדומני, הוא משהו כמו 10 שנים, פחות או יותר. כך שאין פלא שהן לא נפתחו.

* לא יודע עד כמה זה השפיע על התאונה שלך, אבל כיסוי על ההגה זה אחד הדברים הכי לא בטיחותיים שיכולים להיות ברכב, מהסיבה הפשוטה שכאשר תרצה לסובב את ההגה בחדות, ולא משנה מאיזו סיבה, אתה עלול לסובב רק את הכיסוי ולא את ההגה עצמו, ולא משנה כמה הוא 'יושב חזק' על ההגה.

ולמען הפרוטוקול, היה ברשותי רכב שכזה (לאנטיס F) כארבע שנים, מודל 98', ידני, ונהניתי ממנו מאוד. התנהגות הכביש שלו הייתה פשוט משובחת יחסית לרכבים מאותו הסגמנט ומאותה השנה.

בעבר כשהתחיל להתפורר לי ההגה ברכב קניתי סתם כיסוי פשוט מהום סנטר. היה לוקח כמה דקות להלביש אותו, והוא לא יכל להחליק לא משנה מה. ניסיתי אותו כשההגה נעול והמנוע כבוי, אין שום אפשרות שהוא היה מחליק. בכל אופן הורדתי אותו אחרי כמה ימים כי הוא פשוט מגדיל את ההגה בטירוף ואי אפשר לנהוג ככה. :x

אגב אני חושב שהכריות לא נפתחו כי הרכב בכלל לא נפגע מקדימה.

פורסם

בכל מקרה עדיף בלי הכיסוי. או שהוא מחליק על ההגה (לרוב לאחר כמה זמן ודווקא כשאתה מנסה לסובב אותו מהר וחזק) או שהוא מחליק על הידיים כמו אלו הפרוותיים או המסוקסים. הכיסוי מרחיב את קוטר ההגה מעבר למתוכנן על ידי היצרן ויוצר "שיכוך" כלשהו לתנועת היד המסובבת את ההגה ולהיזון החוזר מן ההגה אל היד.

בכלל, בכל מה שקשור לסביבת הנהג: כל המוסיף גורע. זה נכון לכיסוי למושב, כיסוי להגה, מראות פנורמיות (גם החיצוניות הגדולות), משענות ראש חלופיות; אביזרים על המראה הפנימית, הדשבורד והחלונות - כל אלו מקומם בפח לפני שהרכב הולך לפחח!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...