Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאחל לפותח השרשור בריאות, ושישתמש בעצות הטובות שנתנו לו (עו"ד טוב, טיפול רפואי מתאים).

ולמי שכתב שברכת הגומל = עבודת אלילים - לא מזיק להאמין קצת. זה רק מחזק.

כמובן - אל תתקן ותעלה את הרכב לכביש. אפילו אל תחשוב על זה ! ישר לפירוק !

רק בריאות.

alfa 156 2.5.

פורסם
הeuroncap המהולל בודק שרידות נוסעים והולכי רגל בתאונה במצבים שונים. הוא אינו בודק לעולם את בטיחות הרכב וההתאמה שלו לכביש. ואם תבדוק טוב את ההיסטוריה אתה תגלה שישנן חברות, שחלקן איתנו היום וחלקן כבר לא, שבדרך קבע ולאורך שנים רבות ולכל סקלת הדגמים שהם הוציאו חטאו בבטיחות ובתפקודיות בסיסית של הרכב רק על-מנת להוזיל עלויות.

מן הסתם אי אפשר להוכיח את זה כי מדובר בעבירה פלילית ועד אשר יתפסו לא יהיה ניתן לומר זאת על מאזדה אבל ניסיון העבר מראה שיכולה להיות חברה אחת עם שלל רכבים משלל דגמים ושנתונים עם איכות בטיחותית ירודה, רשלנית ואפילו פושעת...

קשה יותר בימינו בגלל תקנים מחמירים אבל עדיין אפשרי.

ההשוואה צריכה להיות תמיד מול רכב ביצועים מקביל משנתון מקביל ולכן לאנטיס 96 צריכה להיות משוקללת מול רכב דומה בייעוד ובביצועים מאותה שנה מחברה מקבילה - נניח טויוטה קורולה 96... מי יותר בטיחותית? התשובה ברורה.

יורונקאפ בודק כמה הרכב בטיחותי עבור הנוסעים שלו. שזה כל מה שבאמת חשוב. אני לא צריך לבדוק שום דבר בשביל לדעת שמה שאתה אומר זה שטויות - מתחילת שנות ה-2000 אין שום חברה שמוכרת למדינות המערב (ואנחנו ביניהן) שלא משקיעה המון המון כסף בבטיחות. בעבר - נכון, זה היה פחות חשוב. גם פחות הבינו את ההשלכות. בכל מקרה שלא יהיה - מאזדה היא כמו כל יצרן מודרני אחר בנושא הזה, כך שמה שאתה אומר זה פשוט לא נכון.

עבירה פלילית? מה שאתה בעצמך עושה זו עבירה - להאשים יצרן גדול בכשלים בטיחותיים ברמה פושעת? אתה רציני? תן הוכחה אחת. אפילו הערכה אחת קטנה שמסתמכת על משהו קונקרטי. נו, אני מחכה.

אה, ובהשוואה ישירה בין לנטיס 96 לקורולה 96 (שזה גם כן קשקוש, אבל ניחא) - התשובה לא ברורה ולא בטיח. ראית מחקר שהשווה ביניהן? ריסקת בעצמך את שתיהן באותה הצורה בדיוק ובדקת? או שסתם דפקת על הפח והחלטת שאחת יותר בטוחה מהשניה?

תפסיק להביך את עצמך.

רק בריאות.

כמו שכבר אמרתי - גם אם הוא ממש ממש ירצה וגם אם הוא יתפלל לאלוהי עמדה 1 עד שנה הבאה הרכב הזה לא עולה לכביש. אין לו שום say בנושא הזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני מאחל לפותח השרשור בריאות, ושישתמש בעצות הטובות שנתנו לו (עו"ד טוב, טיפול רפואי מתאים).

ולמי שכתב שברכת הגומל = עבודת אלילים - לא מזיק להאמין קצת. זה רק מחזק.

רק בריאות.

אמונה זה לא בחירה. או שאתה מאמין או שלא.

אני לא מצאתי שום סיבה ללכת לברך ברכת הגומל אחרי התאונה שעברתי ובמזל יצאתי מרוסק אבל חי כי אם אני כל השנה לא שומר אז על מי אני בא בדיוק לעבוד?

זה ממש לא לעניין לצום ביום כיפור למשל ובצאת הצום ללכת לאסא לדפוק סטייק לבן בשמנת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אחרי קריאת השירשור הלא יאומן הזה והמדהים יש לי רק כמה דברים לומרלנהג שיצא שלם מהתאונה ולשאר הקוראים.

1: תגיד תודה שאתה חי !

2: הפנסים השקופים (האופנה ההזויה הזאת) הם סכנת נפשות! בחלק גדול מהם באיתות במקום כתום זה דולק באדום בניגוד למה שהתכוונו מתכנני הרכבים השונים דבר שעלול לבלבל את הנהג מאחורה. אני תמיד אמרתי ואמשיך להגיד שהפנסים השקופים מעבר להיותם מכוערים הם סכנת נפשות מידיית. ומי שמתקין אותם במו ידיו עלול לגרום לתאונה.

3:ישיבה בתנוחת שכיבה היא מסוכנת , מטופשת , הזויה, לא בטיחותית בעליל. חברים תישבו ישר ועזבו אותכם משטויות.

4:כיסוי הגה מיותר ואכן עלול לגרום לתאונה קשה עקב החלקה של הכיסוי ולא משנה כמה הוא יוקרתי ואופנתי. מאותה סיבה אין לי (ולעולם לא יהיה לי) כיסוי הגה ברכב.

5:יגידו משה יגידו עליי, אבל אם תשאלו את מרבית מומחי הרכב הגדולים בעולם הם יגידו לכם שמאזדה (וממש לא משנה איזה דגם, וזה גם לא רלבנטי) הוא יצרן שרכביו נחשבים לא הכי בטיחותיים בעולם בלשון המעטה.

אז בסדר אני מבין שיש כאלה שאוהבים מאזדה וזה בסדר אבל זה לא יעשה את המותג הזה בטיחותי יותר גם אם תהללו ותשבחו את היצרן הזה עד מחר. העובדות היבשות והנתונים הסטיסטים הם כאלה שלא ניתן להתווכח איתם. ואגב נדמה לי שהיה זה משרד התחבורה שפירסם בעבר נתון די מדאיג שטען שב 70% או 80% מהתאונות שהיו בשלוש שנים האחרונות (תאונות קשות בהם היו הרוגים) היו מעורבים רכבים מתוצרת מאזדה.

אז מי שרוצה לאהוב את מאזדה ולקנות מאזדה זה זכותו וזה ליגטימי אבל זה לא ישנה שום עובדה.

ושוב לפותח השרשור: תודה לאל שאתה חי (עזוב אותך, הגומל, אלילים, רבנים, פסלים , ישו וכיו"ב) ! תגיד תודה שאת חי ושאתה שלם ולהבא תנהג במשנה זהירות.

1.אני אומר תודה על כל יום

2. איזה שטויותתת זה רק חתיכת פלסטיק שיושב עליהם המנורות

3.הוזזתי את הכיסא בגלל המכה

4.ההגה שלי היה קרוע כולו והיה מקרים שאיבדתי עליו שליטה בגלל זה שמתי כיסוי

5.שטויות

6.נהגתי בזהירות... פשוט עשיתי שטות.

איך הספקת לבצע את הפעולות האלה בזמן ההתהפכות? נשמע לי תמוהה.

זה אחרי שראיתי את הרכב מתהפך אז עשיתי בלי לחשוב בכלל

מי אמר לך את זה יוסף נעים? הקשקשן המהולל הזה?

אם קנית צמיגים ונסעת איתם 10000 ק"מ והחלטת שאתה רוצה צמיג גדול יותר, מי ימנע ממני להרכיב את הצמיגים ה"ישנים" שלך?

לפותח השרשור..

תגיד תודה שאתה גם לא דתי כי הלינץ' שהיו עושים בך פה היה הרבה יותר גרוע (ראה שרשור התאונה בטבריה)

אתה חי, אתה בסדר יחסית תגיד תודה..

פינו אותך באמבולנס? זה כבר כסף מהביטוח, קח לך עו"ד שמתמחה בנזקי גוף ואתה תקבל את מחיר הרכב לפחות פעמיים, תשמור כל מסמך שיש לך, כל פעם שאתה חש כאבים שקשורים לתאונה גש לרופא, יש לך כאבי גב/צוואר? בקש מרופא המשפחה הפניה לפיזיוטרפיה, אל תזלזל!!!

הרכב הוא טוטאלוס וכנראה שבוחן התנועה כבר הוריד אותו מהכביש , כן הוא יכול לעשות את זה..

במידה ויש לך איפה לאכסן אותו ולמכור ממנו חלקים, אתה יכול להוציא עוד כמה אלפים.. אם אתה רוצה את הפרש האגרה של הטסט אתה צריך לגשת למשרד הרישוי להודיע על הורדה מהכביש ולבקש את ההפרש.. לבד הם לא ישלחו לך, לא מזמן הייתה כתבה שיש המון כסף בקופה ששייך לאנשים שלא ידעו בכלל שמגיע להם..

הכי חשוב, תרגיש טוב, קח קורס נהיגה מתקדמת ברכב הבא שתקנה כבר תהיה יותר מיומן..

שבוע טוב

ליאור

תודה ליאור!!!! אבל סתכלו על התמונה תגידו לי אם יש עדיין תקווה?

6098397.JPG

פורסם

בטח שיש תקוה!

לא הכל ברזל! ראש המנוע זה מאלומיניום!

וגם תקוה שתבין שהלך האוטו

קפוט.

נגמר.

ז"ל.

בר-מינן.

דוחף פרחים מלמטה.

זו אקס-מזדה.

פורסם

אני מוכן להמר על זה שהמנוע עובד עדיין..

הבעיה היא שכיום עד כמה שאני יודע (בעיקר משיחות ליד המדורה לא משהו בדוק) , אתה לא יכול למכור מנוע לבנאדם פרטי אלא למוסך בלבד, למרות שזה לא משנה כ"כ אם מישהו צריך מנוע הוא ידאג שהמכונאי יקנה אותו,,,

היה לי אוטו ליד הבית שכלכלית לא היה שווה לי לתקן, ולא הפריע לאף אחד, לא רציתי למכור לברזל, בסוף בא מוסכניק ששילם 2500 רק על המנוע והגיר.. כולל הבטחה להעביר לי את הרכב טסט שנה הבאה :)

לא הכל אבוד, העיקר שאתה בריא, שוב אל תזניח ואל תתעצל, מחר בבוקר אתה הולך לרופא משפחה שישלח אותך לפיזיוטרפיה !!

הכאבים יגיעו גם אם אתה לא מרגיש עכשיו, לא רק בגלל הביטוח..

סע בזהירות.. ואל תתרגש אם תקבל שלילה, הכל עובר בסופו של דבר, מה שחשוב זה שחזרת הבייתה, כל השאר שטויות..

ליאור

פורסם

כמו שכבר אמרתי - גם אם הוא ממש ממש ירצה וגם אם הוא יתפלל לאלוהי עמדה 1 עד שנה הבאה הרכב הזה לא עולה לכביש. אין לו שום say בנושא הזה.

לצערי הרב כבר נוכחתי אחרת, מקווה שהיום כבר מקפידים יותר, אבל אני מכיר טרנזיט שנעלם לה צד נמכרה לפירוק והופיעה בחברת השכרה אשקלונית.

פותח השירשור.

כתבת שרק בגלל שהרכב הציל לך את החיים אתה רוצה להחזיר אותו, ברגע שהמתכת קרסה היא לעולם לא תהייה מסוגלת לעשות את זה שוב. אם הרכב הזה ישוחזר ויעשה תאונה נוספת יהיה לך על המצפון הרוג באופן חד משמעי.

אני לא יודע אם נסעת 80, אבל אני מאמין לקטע עם הורדת המשענת אחרי התאונה, אם יצאת בפגיעות כאלו כנראה שחגורת הבטיחות עשתה עבודה מעולה, והיא לא מתכוננת לעבוד כשהמשענת למטה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

דבר ראשון, תשמח שאתה בחיים! שאתה בריא! שאתה מתפקד!

תברך הגומל!

דבר שני, תעבור את כל הבדיקות וההליכים הרפואיים הנדרשים, אתה לא רוצה שהכאבים שיש לך עכשיו ילוו אותך לכל החיים.

דבר שלישי, הרכב אף פעם לא יחזור לכביש, לא משנה מה תעשה, או כמה תנסה או כמה תרצה, הוא אף פעם לא יעלה שוב על הכביש.

פורסם

ביצוע פעולות כפי שעשה אביב הוא מתוך לחץ בזמן נתון במקרה קיצוני והוא ביצע כמה מהלכים שכנראה הצילו אותו.

לי אישית קרה בצבא תאונה שמהלך של 3 שניות שינו את מהלך ההיתהפכות של המשאית שלי והצלחתי להציל את חיי

ולהודות לבורא עולם על שנשארתי בחיים אני אישית לא דתי אבל מאמין בבורא עולם( לפני 2000 שנה לא היו רכבים והרבנים

עוד לא הוציאו פסיקה למותר לנסוע בשבת.......)

ולא צריך להיות דתי בשביל ללכת לבית הכנסת וברך את ברכת הגומל.אין בזה שום צביעות כלפי אף אחד.

ולבחור שטען שפנסים שקופים זה סכנה ......על מה הוא מדבר איתות אדום וכו' .........

אני אומנם בעל מאזדה בדיוק כמו של אביב (ומחזיק במאזדה 3 ספיריט נוספת)

הרכב הזה מאוד יציב ונסעתי ברכב הנ"ל במצבים קיצוניים ומהיריות גבוההות ביותר

שלא אציין אותם מטעמי צנעה ובמקרה שלו שילוב של חול וצמיגים לא הכי טובים גם במהירות של 80 קמ"ש

אפשר לאבד שליטה בכל רכב.

ובקשר לכריות האויר הם אולי לא פעלו מאחר והרכב ישן והוא לא נרכש ע"י אביב מהחברה וכנראה היתה איזו תקלה בעבר והבעלים הקודם פשוט ניתק אותם מהמערכת וביטל את ההתראות .

ובקשר לבטיחות של מאזדה אני לא חושב שהמותג פחות בטיחותי מהרבה יצרנים ואולי אף יותר מאחרים אך כמו שציינו קודמי

כאשר אחוז הרכבים של המותג גבוהה בשוק הסבירות שיותר רכבים יהיו מעורבים בתאונות ולצערי אחוז ההרוגים יותר גבוהה למותג בגלל זה . אני מציע לפני שמקלידים ורושמים שטויות לברר לפני שמפרסמים משהו לא נכון .

פורסם

אדון פותח השרשור

סתם מעניין , מה היה בשימוע אתמול

לא מגיע לנו ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני מוכן להמר על זה שהמנוע עובד עדיין..

הבעיה היא שכיום עד כמה שאני יודע (בעיקר משיחות ליד המדורה לא משהו בדוק) , אתה לא יכול למכור מנוע לבנאדם פרטי אלא למוסך בלבד, למרות שזה לא משנה כ"כ אם מישהו צריך מנוע הוא ידאג שהמכונאי יקנה אותו,,,

היה לי אוטו ליד הבית שכלכלית לא היה שווה לי לתקן, ולא הפריע לאף אחד, לא רציתי למכור לברזל, בסוף בא מוסכניק ששילם 2500 רק על המנוע והגיר.. כולל הבטחה להעביר לי את הרכב טסט שנה הבאה :)

לא הכל אבוד, העיקר שאתה בריא, שוב אל תזניח ואל תתעצל, מחר בבוקר אתה הולך לרופא משפחה שישלח אותך לפיזיוטרפיה !!

הכאבים יגיעו גם אם אתה לא מרגיש עכשיו, לא רק בגלל הביטוח..

סע בזהירות.. ואל תתרגש אם תקבל שלילה, הכל עובר בסופו של דבר, מה שחשוב זה שחזרת הבייתה, כל השאר שטויות..

ליאור

תודה,אני יבדוק את זה!

ביצוע פעולות כפי שעשה אביב הוא מתוך לחץ בזמן נתון במקרה קיצוני והוא ביצע כמה מהלכים שכנראה הצילו אותו.

לי אישית קרה בצבא תאונה שמהלך של 3 שניות שינו את מהלך ההיתהפכות של המשאית שלי והצלחתי להציל את חיי

ולהודות לבורא עולם על שנשארתי בחיים אני אישית לא דתי אבל מאמין בבורא עולם( לפני 2000 שנה לא היו רכבים והרבנים

עוד לא הוציאו פסיקה למותר לנסוע בשבת.......)

ולא צריך להיות דתי בשביל ללכת לבית הכנסת וברך את ברכת הגומל.אין בזה שום צביעות כלפי אף אחד.

ולבחור שטען שפנסים שקופים זה סכנה ......על מה הוא מדבר איתות אדום וכו' .........

אני אומנם בעל מאזדה בדיוק כמו של אביב (ומחזיק במאזדה 3 ספיריט נוספת)

הרכב הזה מאוד יציב ונסעתי ברכב הנ"ל במצבים קיצוניים ומהיריות גבוההות ביותר

שלא אציין אותם מטעמי צנעה ובמקרה שלו שילוב של חול וצמיגים לא הכי טובים גם במהירות של 80 קמ"ש

אפשר לאבד שליטה בכל רכב.

ובקשר לכריות האויר הם אולי לא פעלו מאחר והרכב ישן והוא לא נרכש ע"י אביב מהחברה וכנראה היתה איזו תקלה בעבר והבעלים הקודם פשוט ניתק אותם מהמערכת וביטל את ההתראות .

ובקשר לבטיחות של מאזדה אני לא חושב שהמותג פחות בטיחותי מהרבה יצרנים ואולי אף יותר מאחרים אך כמו שציינו קודמי

כאשר אחוז הרכבים של המותג גבוהה בשוק הסבירות שיותר רכבים יהיו מעורבים בתאונות ולצערי אחוז ההרוגים יותר גבוהה למותג בגלל זה . אני מציע לפני שמקלידים ורושמים שטויות לברר לפני שמפרסמים משהו לא נכון .

בקשר לפנסים מה לעשות אנשים רואים דברים כאלה לא מבינים כלום ומשחקים אותה חכמים...

איזה שנה המאזדה שלך?

אדון פותח השרשור

סתם מעניין , מה היה בשימוע אתמול

לא מגיע לנו ?

הייתי אתמול אצלהם,והם אמרו לי לבוא היום,באתי היום והם לא קיבלו אותי בגלל שהבן אדם שטיפל בי לא הגיע

אני ינסה שוב מחר :\

פורסם

תקשיב אביב הרכב לא גמור, אני חותם לך, אתה משקם אותו ומוכר אותו ב-25 אלף שקל לפחות, אתה קולט? רווח של 10 אלף שקל. כי מלא צעירים מחפשים ת'רכב הזה. כל מה שאתה צריך לעשות זה כמה דפיקות עם פטיש (פחח טוב יודע לעשות את זה) ולהוסיף מגנזיום. אל תקשיב פה לאף אחד שאומר לך אחרת, אנשים פה סתם מקנאים. כמו הרכב שלך אנשים הם לבנים מבחוץ, אבל ירוקים מבפנים מרוב קינאה! ת'אמת, אחרי שהייתי מוסיף מגנזיום לא הייתי מוכר אותו בכלל, הייתי משדרג את הקוביות לכאלה שזוהרות בכחול בחושך, מוריד את הכיסא עוד כמה סנטים אחורה, שם איזה קסנון משהו טוב כזה שמעוור את כולם בלילה ויאללה בלאגן.

אגב, לגבי הפחחות-לאבא שלי יש מוסך בג'לג'וליה, אני יכול לקמבן לך מחיר טוב, צור קשר בפרטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...