Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפח של הרכב שלך ז"ל לא מאופיין כמאסיבי במיוחד.

אתה מוכן לחדד בבקשה את הנקודה הזו?

איזה עובי נחשב מאסיבי ומה בדיוק הקשר לבטיחות?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מוכן לחדד בבקשה את הנקודה הזו?

איזה עובי נחשב מאסיבי ומה בדיוק הקשר לבטיחות?

בוא נגיד שזה שקול לאמירה של "תודה שהייתי ברכב יפני זה הציל לי את החיים".

פורסם

תגיד אביב מענין אותי חלקים מהרכב שלך ואני לא יכול לדבר איתך בפרטי יש לך אולי מייל או דרך אחרת שאני יכול ליצור איתך קשר?

נ.ב. תרגיש טוב :wink:

פורסם

אתה יום ראשון תראה קצין משטרה, שם תקבל שלילה.

במידה ואתה נהג חדש - שלילה מעל 3 חודש טסט מחדש, שלילה בפחות מ-3 חודש יוחזר לך הרשיון.

חכה שנה-שנה וחצי ותקבל כתב אישום בדואר ממדינת ישראל על נהיגה בחוסר זהירות/קלות ראש.

צפה מבימ"ש לקנס+שלילה+על תנאי.

זה פחות או יותר, רק שתדע מה מחכה לך ככה על קצה המזלג..

ותרגיש טוב! :wink:

פורסם
שתי הערות:

* אורך החיים של כריות האוויר, כמדומני, הוא משהו כמו 10 שנים, פחות או יותר. כך שאין פלא שהן לא נפתחו.

* לא יודע עד כמה זה השפיע על התאונה שלך, אבל כיסוי על ההגה זה אחד הדברים הכי לא בטיחותיים שיכולים להיות ברכב, מהסיבה הפשוטה שכאשר תרצה לסובב את ההגה בחדות, ולא משנה מאיזו סיבה, אתה עלול לסובב רק את הכיסוי ולא את ההגה עצמו, ולא משנה כמה הוא 'יושב חזק' על ההגה.

ולמען הפרוטוקול, היה ברשותי רכב שכזה (לאנטיס F) כארבע שנים, מודל 98', ידני, ונהניתי ממנו מאוד. התנהגות הכביש שלו הייתה פשוט משובחת יחסית לרכבים מאותו הסגמנט ומאותה השנה.

הכיסוי היה מאוד חזק על ההגה לפי מה שראיתי והרגשתי.

אני גם מצטער... אם רק לא הייתי עושה את הברקס הזה הכל היה אחרת!! :-(

יכול להיות שנסעת 80 ולא 130, אבל אם אני בוחן תנועה ורואה רכב עם תוספות כאלה, אני אוטומטי

אומר לעצמי, "עוד ילד מושפע שחושב שיש לו פרארי".

מצטער אבל זאת האמת וכל אחד מאיתנו שנתקל באיזשהו רכב כזה, ישר מבין שהוא מועד לפורענות.

אגב, גם אני הייתי כזה בגיל 18.

אבל הקטע שאני שומר על הרכב שלי,הוא עבר צביעה,מטופל בזמן,אני לא משתולל איתו.

לפעמים מה שרואים זה לא מה שבמציאות,ואם באמת הייתי רוצה לעשות אותו רכב של ערסים הייתי מוסיף מגנזיום ממזמן.

יש גיל שכולנו עשינו בו שטויות מוטוריות איומות שמזל שלא הסתיימו לרובנו בנזקים בלתי הפיכים ,לצערנו חלקנו גם מכירים או הכירו חברה שלא עברו את השלב הזה בחיים או שבשלב הזה גמרו את החיים למישהו אחר ,לשפוט ילד בן 18 דרך פריזמה של עיניים של בני ..... שעברו קצת בחיים זה לא הוגן , מה צריך לעשות כדי למנוע את התופעות האילו שזה לא יקרה זו כבר שאלה אחרת ,אני תמיד אומר שהבן שלי יגיע לשלב של קבלת רישיון חובה לעשות לו טיול בבית לוינשטיין .

לפותח השרשור אף אחד לא אשם בתאונה הזו חוץ ממך ועד שלא תבין את זה ממש לא תלמד את הלקח כמו שצריך, האוטו טוטאל לוס ותאמין לי שזה שאתה יכול לעמוד אל הרגליים ולא נמצא במחלקת שיקום איפה שהוא זה בהחלט מזל גדול .

אותי מה שתפס בזה שאני לא מאמין שהיית על 80 זה ש"במקרה" היו חברים ברכב אחרייך , חבר נוסע מאחור זה תמיד סיבה לנסוע מהר יותר ממנו ,בטח בגיל הזה.

אוקיי אני יסביר לך משהו:

אני נסעתי מנסיעה מתל אביב לכיוון מצפה רמון,הייתי משלוחן בפיצה שנמצאת במצפה,והיה בן אדם שהייתי עושה לו הרבה משלוחים(הוא חייל),עכשיו התחלתי לדבר איתו אני בקשר חזק איתו ורק במקרה הוא הגיע לשם ועזר לי.

אז אל תשפטו אותי רק בגלל הרכב ובגלל שאני בן 18.

בעבר כשהתחיל להתפורר לי ההגה ברכב קניתי סתם כיסוי פשוט מהום סנטר. היה לוקח כמה דקות להלביש אותו, והוא לא יכל להחליק לא משנה מה. ניסיתי אותו כשההגה נעול והמנוע כבוי, אין שום אפשרות שהוא היה מחליק. בכל אופן הורדתי אותו אחרי כמה ימים כי הוא פשוט מגדיל את ההגה בטירוף ואי אפשר לנהוג ככה. :x

אגב אני חושב שהכריות לא נפתחו כי הרכב בכלל לא נפגע מקדימה.

בדיוק,גם אני חושב ככה,הצד השמאלי נפתחו בגלל שהוא קיבל מכה ובצד שלי לא נפתחו כי הוא לא קיבל מכה!

בכל מקרה עדיף בלי הכיסוי. או שהוא מחליק על ההגה (לרוב לאחר כמה זמן ודווקא כשאתה מנסה לסובב אותו מהר וחזק) או שהוא מחליק על הידיים כמו אלו הפרוותיים או המסוקסים. הכיסוי מרחיב את קוטר ההגה מעבר למתוכנן על ידי היצרן ויוצר "שיכוך" כלשהו לתנועת היד המסובבת את ההגה ולהיזון החוזר מן ההגה אל היד.

בכלל, בכל מה שקשור לסביבת הנהג: כל המוסיף גורע. זה נכון לכיסוי למושב, כיסוי להגה, מראות פנורמיות (גם החיצוניות הגדולות), משענות ראש חלופיות; אביזרים על המראה הפנימית, הדשבורד והחלונות - כל אלו מקומם בפח לפני שהרכב הולך לפחח!

שלי הוא סופג זעה,ובגלל זה קניתי את הכיסוי הכי יקר שראיתי ב ACE כדאי שלא יקרה מצב שההגה יחליק.

אתה צודק בכל הכיסויים לי אין כלום חוץ מהכיסוי הגה.

תגיד אביב מענין אותי חלקים מהרכב שלך ואני לא יכול לדבר איתך בפרטי יש לך אולי מייל או דרך אחרת שאני יכול ליצור איתך קשר?

נ.ב. תרגיש טוב :wink:

תודה,שלחתי לך הודעה פרטית!

אתה יום ראשון תראה קצין משטרה, שם תקבל שלילה.

במידה ואתה נהג חדש - שלילה מעל 3 חודש טסט מחדש, שלילה בפחות מ-3 חודש יוחזר לך הרשיון.

חכה שנה-שנה וחצי ותקבל כתב אישום בדואר ממדינת ישראל על נהיגה בחוסר זהירות/קלות ראש.

צפה מבימ"ש לקנס+שלילה+על תנאי.

זה פחות או יותר, רק שתדע מה מחכה לך ככה על קצה המזלג..

ותרגיש טוב! :wink:

אחחחחחחחחחחחח וואי וואי איזה סרט!!!

תודה על מה שאמרת.. אני מתחיל להתחרט שביקשתי להזמין אמבולנס הייתי יכול לסיים את זה בלי כל הבלאגן.

תוכל לפרסם אצלנו בפורום את כל החלקים שניתנים לפירוק פנסים ספויילר וכל מיני אביזרים מפנים הרכב שניתן למכור

בחלקים.

יש לנו לא מעט חברים בפורום שמחפשים חלקי חילוף תקינים.

http www mazdaclub co il forum forumdisplay php?f=16

תודה,אני יכנס מחר אחרי שיגידו לי מה המצב שלי במשטרה.

פורסם
לא הבנתי מה הקשר לרכב יפני. היה כאן כשל בטיחות רציני ביותר כאשר כריות האוויר בכלל לא נפתחו. הפח של הרכב שלך ז"ל לא מאופיין כמאסיבי במיוחד.

1. לא בהכרח כשל כי כאמור אורך החיים של כריות אוויר הוא לרוב 10-15 שנה.

2. פח לא משפיע על הבטיחות.

אחחחחחחחחחחחח וואי וואי איזה סרט!!!

תודה על מה שאמרת.. אני מתחיל להתחרט שביקשתי להזמין אמבולנס הייתי יכול לסיים את זה בלי כל הבלאגן.

אל תתחרט. קודם כל זה הבריאות שלך וזה הכי חשוב. מעבר לזה - בהחלט יש מצב שתוכל לראות מזה כסף על השיקום, אם צריך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שאל את העו"ד שהמליצו לך לקחת מה הסיכויים של תביעת הביטוח לנזקי גוף.

מחר אני יכנס לפורום שאמרו פה ואני יחפש שם עורך דין,תודה :)

פורסם

מטורף...

לעומת אחרים - לא אשלח אותך לברך הגומל (: פשוט לא מאמין בזה, מה שכן ...

תערער על ההחלטה של פסילת הרשיון , נתנו לך פה את כל הנסיבות, כמו כן ממליץ לך מאוד לחזור למקום, ללמוד את תוואי הדרך, תמרורים המעידים על מהירות מותרת וכו', תצלם את הכל - בלי להתעצל.

בנוגע לרכב, הרכב טוטאלוס מכל בחינה שהיא, אין לך קורה אחת שנשארה שלמה באוטו הזה, לפירוק זה בטוח, אך תהיה חכם יותר, אין יותר מדי רכבים כאלו על הכביש , פרק דברים רלוונטים, פנסי חזית , פנסים אחוריים , חלקים בדשבורד, לוח שעונים , ספויילר , כל דבר שעשוי להכניס לך כסף ושים אותם במחסן. עלה מודעות ביד 2 או בפורומים ייעודים לכך, לפחות תחזיר לך את חלקית הכסף.

לשפץ, אין טעם וגם לדעתי לא יתנו לך להעלות אותה על הכביש חזרה. וגם אם כן , זה יעלה לך לפחות במחיר של מכונית כזאת במחירון (אם לא יותר)...

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
כןןןןן אתה צודק!!

הצמיגים הם לא היו משהו,קיבלתי אותם קרוב ל85% שהם היו והם היו אצלי שנה.

הלחץ אוויר תיכננתי לבדוק לפני שנסעתי למרכז ביום רביעי אבל שחכתי!!!

לפי מה שאני מבין קנית צמיגים משומשים ומחברה "לא משהו"?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אביב, אני במקומך הייתי מפסיק לספק ע״ג הפורום הפתוח הזה עדויות לרשלנות שלכאורה בה נהגת (תרתי משמע)...

עצה ידידותית.

פורסם

כריות האויר הקדמיות לא נפתחו כנראה בגלל התאונה הקודמת מלפנים.

כנראה שהיא לא היתה בדיוק "קלה".

פורסם
1. לא בהכרח כשל כי כאמור אורך החיים של כריות אוויר הוא לרוב 10-15 שנה.

2. פח לא משפיע על הבטיחות.

לכן אמרתי ש:

בוא נגיד שזה שקול לאמירה של "תודה שהייתי ברכב יפני זה הציל לי את החיים".

לגבי הכשל כריות אויר. יכול להיות שכמו שאתה אומר פג תוקפן, זה לא חייב להיות בהכרח, קיימים כשלים מסוג זה גם במכוניות שגילן נמוך יותר. יכול להיות שהרכב עבר תאונה בעבר, אין לדעת.

פורסם

אחרי קריאת השירשור הלא יאומן הזה והמדהים יש לי רק כמה דברים לומרלנהג שיצא שלם מהתאונה ולשאר הקוראים.

1: תגיד תודה שאתה חי !

2: הפנסים השקופים (האופנה ההזויה הזאת) הם סכנת נפשות! בחלק גדול מהם באיתות במקום כתום זה דולק באדום בניגוד למה שהתכוונו מתכנני הרכבים השונים דבר שעלול לבלבל את הנהג מאחורה. אני תמיד אמרתי ואמשיך להגיד שהפנסים השקופים מעבר להיותם מכוערים הם סכנת נפשות מידיית. ומי שמתקין אותם במו ידיו עלול לגרום לתאונה.

3:ישיבה בתנוחת שכיבה היא מסוכנת , מטופשת , הזויה, לא בטיחותית בעליל. חברים תישבו ישר ועזבו אותכם משטויות.

4:כיסוי הגה מיותר ואכן עלול לגרום לתאונה קשה עקב החלקה של הכיסוי ולא משנה כמה הוא יוקרתי ואופנתי. מאותה סיבה אין לי (ולעולם לא יהיה לי) כיסוי הגה ברכב.

5:יגידו משה יגידו עליי, אבל אם תשאלו את מרבית מומחי הרכב הגדולים בעולם הם יגידו לכם שמאזדה (וממש לא משנה איזה דגם, וזה גם לא רלבנטי) הוא יצרן שרכביו נחשבים לא הכי בטיחותיים בעולם בלשון המעטה.

אז בסדר אני מבין שיש כאלה שאוהבים מאזדה וזה בסדר אבל זה לא יעשה את המותג הזה בטיחותי יותר גם אם תהללו ותשבחו את היצרן הזה עד מחר. העובדות היבשות והנתונים הסטיסטים הם כאלה שלא ניתן להתווכח איתם. ואגב נדמה לי שהיה זה משרד התחבורה שפירסם בעבר נתון די מדאיג שטען שב 70% או 80% מהתאונות שהיו בשלוש שנים האחרונות (תאונות קשות בהם היו הרוגים) היו מעורבים רכבים מתוצרת מאזדה.

אז מי שרוצה לאהוב את מאזדה ולקנות מאזדה זה זכותו וזה ליגטימי אבל זה לא ישנה שום עובדה.

ושוב לפותח השרשור: תודה לאל שאתה חי (עזוב אותך, הגומל, אלילים, רבנים, פסלים , ישו וכיו"ב) ! תגיד תודה שאת חי ושאתה שלם ולהבא תנהג במשנה זהירות.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

קודם כל לך לבית כנסת ותבוא אליו בטענות למה הרס לך את האוטו וכמעט הרג אותך.

אחר כך אני לא מבין איך הספקת תוך ניסיונות השתלטות על הרכב גם להזיז שני מצבים שונים של הכיסא?

בשורה התחתונה נסעת מהר מידי לתנאי הדרך ולכישורים שלך כי אחרת לא היית מגיע למה שהגעת. למזלך יצאת מזה בזול. המשטרה תיקח לך את הרישיון בין אם נסעת 130 ובין אם נסעת 20 כי בשורה התחתונה גרמת לתאונה עם נפגעים (אתה).

אם הגיע גם מכבי אש או שיש פגיעה במעקה בטיחות תודיע לסוכן הביטוח שלך כי החשבון יגיע אליך.

כפי שזה נראה מהתמונות לא התהפכת במהירות גבוהה. כנראה שהחלקת במהירות באמת כפי שאמרת (שילוב של קצת חול עם צמיגים לא תקינים או מאיכות נמוכה) והגלגל פגע באיזו אבן שגרמה להתהפכות. למזלך הסעל שעליו התגלגלת פגע במרכז הגג ימינה ולא בצד שלך.

הדבר הכי חשוב זה ללמוד מהמקרה:

1. עם צמיגים לא משחקים. תמיד נוסעים עם צמיגים תקינים ובאיכות סבירה לפחות.

2. כשעושים שטויות עושים את זה במקום סלחני יותר מאשר הכביש הזה. אם היתה משאית ממול רוב הסיכויים שלא היית כותב כאן אלא ההורים שלך שמחפשים עו"ד שיעזור להם לקבל את הכספים הדרושים להחזיק אותך במוסד סיעודי עד סוף ימיך.

3. אם כבר חוטפים אז לא מחפשים אשמים מסביב אלא בודקים לה הגענו למה שהגענו ואיך מונעים את זה להבא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...