Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא חושב שאני יוצא אידיוט - אני רק חושב שאצלך זה משהו מאוד אישי' date=' וחבל... כי הדיון (שעוד היה דיון) הוא טכני בלבד וזה אתה שממשיך לענות בגסות, בזלזול ובפסילה של דעות של אנשים אחרים עם הוספת הגידופים הנלווים והבכלל לא נחוצים. אני במקומך הייתי מתבייש, במיוחד במעמדך בפורום... סע בדרכים בטוחות.[/quote']

אני לא הולך להתבייש על כך שאני עוזר לאנשים להבין שמה שכתבת הוא שטויות גמורות. מילא אם סתם היית כותב משהו לא נכון - אבל אתה ממשיך וחוזר על הדברים הלגמרי לא נכונים שלך עוד ועוד ובכזאת להיטות, שמישהו עוד עשוי להאמין לך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרכבים לא היו ליסינג אבל בהחלט רכבי חברה... אבל אם אתה טוען שבגלל שהוא רכב חברה פוגע בבטיחות שלו אז גם כאן יש בעיה כי הרוב המכריע של רכבי המאזדה 3 על הכביש הם רכבי ליסינג וחברה, לא מרגיע במיוחד.

ואם חוזרים לנושא שממנו כל זה עלה - האם אתה בתור נהג מנוסה היית מצליח לגרום לרכב להתהפך 3 פעמים בכביש ישר כשהמהירות שלך היא 80 קמ"ש? גם במאזדות 3 מהחברה הכי בלויות שנהגתי בהן אני לא רואה איך דבר כזה קורה.

אז או שפותח השרשור משקר וזאת לא היתה מהירות נסיעתו - או שהרכב באמת היה בעייתי ואז נושא הבטיחות חוזר אל הפרק.

אני נוטה להאמין לפותח השרשור, לא כי אני מכיר אותו, אלא מהסיבה שאין טעם לפתוח פה נושא ולהלהיט את העולם אם אתה מתכוון לשקר ולפברק נתונים שלא היו, ולכן המסקנה המתבקשת שישנה כאן בעיה עם הרכב.

אני עשיתי תאונה במהירות 80 קמ"ש עם אופל אסטרה משנתון דומה. זה היה תוך כדי ירידה תלולה וסיבוב ולא הצלחתי לבלום ובסופו של דבר גמרתי בתוך אוטובוס שלא ציית לתמרור. אני מעולם לא התהפכתי 3 פעמים והרכב נשאר על ארבעת גלגליו למרות המצב היותר קיצוני שהייתי בו. איך הצליחה המאזדה לעשות סלטות באוויר אני לא מבין...

תנסה לקרוא את ההודעה של אביב ותבין שהיה חול על הכביש ובל נשכח האזור הזה לא חסר חול על הכביש וכל נהג מנוסה ללא תשומת לב יכול להגיע למצב כזה .

אז לפני שאתה קורא לבחור שקרן תנסה אולי לשחזר את התאונה בעצמך ואולי תצליח לא להתהפך 3 פעמים.

פורסם

אוהדי המזדה ואלה שלא, אתם לא חושבים שקצת הגזמתם?

היצרן של אבא שלכם? יש לכם אולי כמות נכבדת של מניות?

כמעט 2 וחצי עמודים בוזבזו על אם מזדה זה בטיחותי או לא - השרשור הוא על התאונה!

פותח השרשור, מדהים אותי שיצאת שלם מהתאונה הזאת.

אם נסעת כראוי עמוד ותלחם על חפותך - צא מנקודת הנחה, שאין מה לעשות, הארגון שאמור לשמור עליך (משטרת ישראל המהוללת) תחפש בנירות איך לדפוק אותך.

לגבי הרכב? תמצא מי שיקנה את המנוע, את השאר לברזלים.

פורסם
ואם חוזרים לנושא שממנו כל זה עלה - האם אתה בתור נהג מנוסה היית מצליח לגרום לרכב להתהפך 3 פעמים בכביש ישר כשהמהירות שלך היא 80 קמ"ש? גם במאזדות 3 מהחברה הכי בלויות שנהגתי בהן אני לא רואה איך דבר כזה קורה.

אני עשיתי תאונה במהירות 80 קמ"ש עם אופל אסטרה משנתון דומה. זה היה תוך כדי ירידה תלולה וסיבוב ולא הצלחתי לבלום ובסופו של דבר גמרתי בתוך אוטובוס שלא ציית לתמרור. אני מעולם לא התהפכתי 3 פעמים והרכב נשאר על ארבעת גלגליו למרות המצב היותר קיצוני שהייתי בו. איך הצליחה המאזדה לעשות סלטות באוויר אני לא מבין...

תקרא היטב מה שאמרו לך - ההתהפכות לא נוצרת בכביש, אלא בירידה ממנו. רכב מודרני שהוא לא רכב שטח או טנדר (קח, בגסות, 25 שנה אחורה) לרוב לא יתהפך בכביש, אלא חליק/יסתבסב. בשביל להתהפך הוא צריך שפ"צ או מכשול. ירידה מהכביש היא המכשול לצורך העניין - זו הסיבה להתהפכות, יחד עם כל טעות נהיגה אפשרית של פותח השרשור. אם תחפור מספיק בפורום תגלה שעיתונאי (נגיד) רכב הפך 159 TBI, גם כן בירידה לא מתוכננת לשוליים - גם זה עכשיו רכב לקוי בבטיחות האקטיבית שלו?

התאונה שעשית התחילה במהירות קטנה יותר והפגיעה היחידה שלך הייתה באוטובוס - פגיעה שעצרה את הרכב, לא הפכה אותו כמו השוני במשטחים בירידה מהכביש או פגיעה בכל מכשול שהוא שיכול להיות שם. גם אתה, בתאונה שלך, לא היית חף מטעויות נהיגה בסיסיות.

אני לא חושב שאני יוצא אידיוט - אני רק חושב שאצלך זה משהו מאוד אישי' date=' וחבל... כי הדיון (שעוד היה דיון) הוא טכני בלבד וזה אתה שממשיך לענות בגסות, בזלזול ובפסילה של דעות של אנשים אחרים עם הוספת הגידופים הנלווים והבכלל לא נחוצים. אני במקומך הייתי מתבייש, במיוחד במעמדך בפורום... סע בדרכים בטוחות.[/quote']

אתה לא צריך לחשוב, המבחן הוא די אובייקטיבי. אין לך ידע בסיסי, לא תיאורטי ולא פרקטי, לדבר על הדברים שאתה מתיימר לקבוע נחרצות בהם ואתה בפירוש מדבר שטויות. לכן התגובות כלפיך חריפות, כי כמו שאמר רוני, חו"ח עוד מישהו יאמין לך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הפורום הזה נמצא היכן שהוא נמצא כי אנחנו לא נותנים לאחד עם דעות שגויות (שלא לאמר כותב שטויות בלחץ) להפיץ את השטויות שלו בלי תגובה מתקנת (או מחיקה או תגובה על גבי הפורום), בטח ובטח כשמדובר בענייני בטיחות.

היחס הזה גורם לכך שאנשים שכותבים שטויות נמנעים מלכתוב אותם בפורום, וכאשר הם כבר כותבים שטויות, יש תגובות נגד שמלמדות את ציבור הקוראים מה נכון ומה שטויות.

אתה לא רוצה לצאת אידיוט, תפסיק לתת דוגמאות שמצביעות על בורות ותתחיל להפנים את מה שכותבים לך, כי כאן אין יחס שווה למי שכותב שטויות ולמי שלא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טוב נראה לי שהשרשור הזה סטה קצת מהנושא המקורי.

לפותח השרשור, נשמח לקבל ממך עוד עידכונים ואיך המקרה שלך מתפתח.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

לא יצא לי לקרוא את רוב התגובות פה בפורום ואני מצטער.

הייתי היום בלשכת התנועה והם ממשיכים לעקב אותי כל יום שאני מגיע לשם.

בסוף קבעו לי להגיע יום ראשון,ואחד האנשים שם אמר לי שלא בטוח שישללו לי את הרישיון...

השאלה שלי אליכם:

כדאי לי כבר להציב עורך דין?(עורך דין עולה בסיבות ה5-10 אלף שקל[כמו כמה שהרכב עולה])

פורסם

לדעתי תמתין עד לאחר השימוע.

גירסתך: נסעת במהירות המותרת כתוצאה מחול על הכביש החלקת , נקודה!!

בקש לצלם את דו"ח בוחן עוד בטרם השימוע ותראה מה נכתב שם, ביחוד כיצד קבע הבוחן כי נסעת במהירות שהוא טוען שנסעת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לדעתי תמתין עד לאחר השימוע.

גירסתך: נסעת במהירות המותרת כתוצאה מחול על הכביש החלקת , נקודה!!

בקש לצלם את דו"ח בוחן עוד בטרם השימוע ותראה מה נכתב שם, ביחוד כיצד קבע הבוחן כי נסעת במהירות שהוא טוען שנסעת.

תודה ישה!

אני יעשה את זה!!

פורסם
תקשיב אביב הרכב לא גמור, אני חותם לך, אתה משקם אותו ומוכר אותו ב-25 אלף שקל לפחות, אתה קולט? רווח של 10 אלף שקל. כי מלא צעירים מחפשים ת'רכב הזה. כל מה שאתה צריך לעשות זה כמה דפיקות עם פטיש (פחח טוב יודע לעשות את זה) ולהוסיף מגנזיום. אל תקשיב פה לאף אחד שאומר לך אחרת, אנשים פה סתם מקנאים. כמו הרכב שלך אנשים הם לבנים מבחוץ, אבל ירוקים מבפנים מרוב קינאה! ת'אמת, אחרי שהייתי מוסיף מגנזיום לא הייתי מוכר אותו בכלל, הייתי משדרג את הקוביות לכאלה שזוהרות בכחול בחושך, מוריד את הכיסא עוד כמה סנטים אחורה, שם איזה קסנון משהו טוב כזה שמעוור את כולם בלילה ויאללה בלאגן.

אגב, לגבי הפחחות-לאבא שלי יש מוסך בג'לג'וליה, אני יכול לקמבן לך מחיר טוב, צור קשר בפרטי.

קיבלתי הודעה בפרטי "מה המספר פלא שלך אחי?"... זה נהיה טוב מרגע לרגע :wink:

פורסם

תהיתי לרגע אם מישהו יחשוב שזה אמיתי.

למרות שאנשים לא ישלו את עצמם אם היה מדובר ברכב ליסינג לפני כמה שנים הוא היה עובר לשטחים לתיקון ומוצא עצמו אצל סוחר כרכב יד שניה כמו חדש מד"ר (לקומבינות).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
הפורום הזה נמצא היכן שהוא נמצא כי אנחנו לא נותנים לאחד עם דעות שגויות (שלא לאמר כותב שטויות בלחץ) להפיץ את השטויות שלו בלי תגובה מתקנת (או מחיקה או תגובה על גבי הפורום), בטח ובטח כשמדובר בענייני בטיחות.

היחס הזה גורם לכך שאנשים שכותבים שטויות נמנעים מלכתוב אותם בפורום, וכאשר הם כבר כותבים שטויות, יש תגובות נגד שמלמדות את ציבור הקוראים מה נכון ומה שטויות.

אתה לא רוצה לצאת אידיוט, תפסיק לתת דוגמאות שמצביעות על בורות ותתחיל להפנים את מה שכותבים לך, כי כאן אין יחס שווה למי שכותב שטויות ולמי שלא.

גם אם כתבתי שטויות וגם אם יש דברים שאני עוד לא יודע ויכול ללמוד - יש דרך להסביר וללמד והדרך שאתם בחרתם היא דרך אלימה, מילולית אך עדיין אלימה ולא הולמת. והסיבה היחידה שזה יצא ככה מפרופורציה זה כי מדובר על מישהו "משלכם" שהגיב בצורה כזאת, אחרת לא הייתם מרשים לזה להגיע למצב כזה... לצערי אני יכול להגיד רק שאני מאוכזב מכל ההתייחסות. דווקא משמות גדולים אתה מצפה ליותר - אבל כמו שהחיים מלמדים, גם אנשים גדולים יכולים לצאת מאוד קטנים. באמת שאני חושב שיכלה לבוא תגובה אחרת, וממקום אחר, וחבל.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

המטרה אינה לתקוף אותך אלא לתקוף את הטענות הלא נכונות שלך. כשאתה כותב במדיה אינטרנטית, עליך להבין שמה שאתה כותב יכול להוביל להבנה לא נכונה מצד כל מיני קוראים שעלולים להסתכן בשל כך. לכן, חשוב לחלק ממשתמשי הפורום להיות תקיפים בפני דברי הבל כמו אלו שאתה ביטאת קודם.

אם אתה מוכן להודות בשגיאותיך - ראה את כל הביקורת כנגדך כבטלה ומבוטלת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
גם אם כתבתי שטויות וגם אם יש דברים שאני עוד לא יודע ויכול ללמוד

הבעיה שלך היא לא שאתה לא יודע, הבעיה שלך היא שאתה לא רק שאתה קובע עובדות על סמך האין ידע שלך, אלא שאתה מתווכח על בסיס האין ידע שלך עם אנשים שיש להם ידע.

אתה כותב בעיקר שטויות בלחץ, ומתעקש להמשיך באותו קו.

רוצה בכוח, קיבלת בכוח.

אל תחשוב שאתה יכול להמציא תיאוריות שטותיות, לכתוב אותן ולהתקבל בכבוד. אין כבוד בלתת עצות לא מבוססות בפורום ציבורי. אין כבוד בלכתוב שטויות ואין כבוד בלהתווכח בנושאי בטיחות עם אנשים שיש להם יותר יידע מלך.

אתה רוצה שיתייחסו אליך בכבוד, תתחיל לתת כבוד למקום שאתה נמצא בו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
גם אם כתבתי שטויות וגם אם יש דברים שאני עוד לא יודע ויכול ללמוד - יש דרך להסביר וללמד והדרך שאתם בחרתם היא דרך אלימה' date=' מילולית אך עדיין אלימה ולא הולמת. והסיבה היחידה שזה יצא ככה מפרופורציה זה כי מדובר על מישהו "משלכם" שהגיב בצורה כזאת, אחרת לא הייתם מרשים לזה להגיע למצב כזה... לצערי אני יכול להגיד רק שאני מאוכזב מכל ההתייחסות. דווקא משמות גדולים אתה מצפה ליותר - אבל כמו שהחיים מלמדים, גם אנשים גדולים יכולים לצאת מאוד קטנים. באמת שאני חושב שיכלה לבוא תגובה אחרת, וממקום אחר, וחבל.[/quote']

חוסך שיבטו שונא בנו. :wink:

טעית והטעת אחרים, בוא מבינים ממך ותיקנו, למה למשוך את זה עוד ועוד?

עם השנים כאן הבנתי, שאם אני לא בטוח ב-100% במשהו אני פשוט לא ירשום אותו.

אני מבין קטן במכוניות, אך הפורום הזה ענקי ונכנסים לפה המון אנשים שלא מבינים כלום

ושהם רואים משתמשים שהם מעט ותיקים רושמים דברים הם סומכים עליהם, גם אם הם טועים.

בשורה התחתונה הכל טוב והמשך יום מקסים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...