Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :) בירשותי פיגו 206xt שנת 2001 מנוע 1400.

ביצעתי כרגע טיפול של 10אלף.

בטיפול הוחלף:

שמן מנוע סינטטי - 120 שקל.

פילטר שמן מקורי - 65 שקל.

פלאגים מקוריים ngk 200 שקל

גומי צריחה חיצונית שמאל (הייתה קרועה לחצי.) - 80 שקל.

פילטר דלק של skyfil(שאלה האם החברה הזאת טובה ומוכרת?) - 55 שקל.

סה״כ חלקים 600 שקל , שאלה קטנה האם המחיר לחלקים טוב ולא יקר?

עוד שאלה, לגבי פלאגים אם זה קשור לצריכת דלק וזיהום אוויר co?

אחרי החלפת פלאגים לחדשים והחלפת פילטר דלק האם יש שיפור בצריכת דלק וברמת זיהום אוויר co?

ועוד שאלה , לפני החלפת הפלאגים ראיתי את סוג הפלאגים שהיו לי היו לי 3 פלאגים של חברת super plus ופלאג אחרון של Bosch הם היו שחורים ועם ריח של שרוף טיפה המכונאי אמר שהם נתנו 100 אחוז מיהם כבר.

אחרי החלפת פלאגים במה מרגישים שינוי בעיקר ומזה עוזר?

פורסם

אם מסתכלים על המחיר בשורה תחתונה אז הוא בהחלט סביר על גבול הזול.

ספציפית המחירים של הפילטר והשמן יחסית זולים אבל המחיר של הפלאגים קצת יקר.

בשורה תחתונה אם יצאת מרוצה אז פעם השנה אם "גנבו" אותך ב-50 ש"ח זה לא נורה (אני משלם כל שנה כ-200-300 ש"ח פרמיה על הזכות להכניס את הרכב שלי למוסך מורשה רק בשביל השקט הנפשי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

איזה שקט נפשי בדיוק אתה מקבל כשהטיפול נעשה ע"י אותם הערבים (בלי שום גזענות),

חלקים לא מקוריים בד"כ, שמן שנשאר מהצ'יפסר במסעדה ממול ויחס מגעיל.

סביר להניח שגם משכנעים אותך להחליף דברים או לטפל בדברים שנמצאים במצב מצויין רק בשביל שתשתלם יותר,

הרמה של המוסכים המורשים כ"כ עלובה עד כדי כך שאשקרה החליפו לי את הגלגל הרזרבי (שלא השתמשתי בו) לאחד שדרסה אותו משאית (מאז אני לא נכנס לשם).

פורסם

מה לגבי המחירים של הפילטר דלק וגומייה צירייה ? לא יודע למה עלה ככה הפלאגים , חשוב לציין כל מה החלקים שהוא שם לי הוא הזמין והאופנוען בא עד עליו והביא לו

פורסם

אני גר בחיפה , עד עכשיו קניתי מסנן אוויר , מסנן מזגן , וכמה מנורות בחנות שנקראת: "אחים יונס",חלקי חילוף לרכב,בדרך יופו 131 חיפה. והייתי מרוצה המחירים ממש לא יקרים שם.

יש לך מקום טוב וזול אחר להציע לי?

ועוד שאלה קטנה האם בחנות הזאת או כל חנות של חלפים יש חלק מקורי וחלק תחליפי? לדוגמא מסנן שמן מקורי לרכב פיגו ותחליפי?

פורסם

לא ציינת אם המחירים שלך כוללים עבודה או ששילמת על עבודה בנפרד. אם המחיר כולל עבודה, מדובר בהחלט במחירים סבירים. לא ציינת גם איזה שמן סינטטי ושל איזה חברה, אך אם לא מדובר בחברה עלומת שם -זה נשמע הגיוני. NGK היא חברה טובה מאוד, והמחיר ששילמת הוא לא זול אבל גם לא יקר כל כך. ילא ברור אם זה מחיר כולל מע"מ או לא. מכל מקום, החבילה כולה היא סבירה. יש חברים שאמרו שיכולת לרכוש גומי לצירייה זול יותר, אבל השאלה היא של איזה חברה, אם זה מקורי או לא וכמה זמן זה יחזיק. באופן כללי, בכל מוסך תמיד ניתן למצוא רכיסים מסויימים שהיו עולים זול יותר במקום אחר- אבל כמו בסופר, השאלה כמה יצא בטוטל, ואם מדובר באנשי מקצוע טובים ואמינים ואם השירות היה טוב. אם התשובות לכל השאלות היא חיובית- תרגיש טוב, עשית עסקה טובה.

פורסם
המחיר כולל עבודה וכולל מע״מ.

אז עכשיו התמונה ניראית הרבה יותר טובה. סע לשלום, המחיר ששילמת כולל הכל זה בסדר. חשבנו שמדובר במחיר הזה רק לחלקים עצמם.

• תוכן חדש...