Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אשמח לתגובה מהירה .כאמור מדובר בניסן טראנו דיזל 2700 כל פעם שאני עוצר הוא מפרפר ואז מתכבה כדי למנוע כיבוי אני מעביר מייד לניוטרל ואז בירוק שם גז ורק אז מעביר לD כדי שהוא לא יתכבה. המוסכניק אומר שזה משאבה וזאת למרות שהמשאבה שופצה לפני מספר חודשים. אוסיף כי החלפתי גיר לפני 3 חודשים.

פורסם

המשאבת הזרקה היא אלקטרונית, אין כבל גז, האם נידלקה נורת תקלה (בדוק מנוע-CHECK ENGINE)?

אני מציע לך לפנות למוסך המורשה לפני שאתה הולך להחליף משאבת הזרקה העלות שלה גבוהה וגם שיפוץ שלה מאוד יקר אז כדאי שיעשו הבחנה מדוייקת וכדאי לך לפנות למורשה, צריך לבדוק את הכיוון הזרקה.

האם בלחיצה כבדה על הגז יוצא עשן שחור?

החלפתי לרכב כזה מנוע לא מזמן והייתה לי בעיה כזו, לא מחזיק סרק הוא מגמגם כזה ומתכבה, בלחיצה על הגז יוצא עשן שחור, מסתבר בסוף שהמשאבת הזרקה שהגיע עם המנוע לא הייתה תקינה ובשביל להחליף משאבה זה לא היה פשוט בכלל, יש בורג שהגישה אליו ממש קשה ולא רואים את הסימונים של התזמון שלה בגלגלי השינים, והצטרכתי להוציא שוב מנוע בשביל להחליף משאבה ולאחר ההחלפה המנוע עבד מצויין.

פורסם

תודה על התגובות לפחות זה תואם את מה שהמוסכניק אומר.

מה דעתכם שאותו מוסך שיפץ את אותה משאבה לפני קצת למעלה מחצי שנה

הוא אומר שזה חלק חשמלי שעליו אין אחריות. הגיוני? סביר?

פורסם

הבעיה היא במשאבת הזרקה ואני מציע שתיגש למי ששיפץ אותה אולי הוא יוכל לבצע כוון עדין של כמות דלק גם בלי פירוק של המשאבה מהמנוע

• תוכן חדש...