Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עתיד להחליף את רכבי בפוקוס החדשה(סטיישן,ליסינג)

ועכשיו לקושיה:

אני אוהב בס יותר מכל צליל אחר(הפרעה,אני יודע:lol:)

מכיוון שאין לי דרך להשתולל יותר מדי עם הרכב(ליסינג)חשבתי על ה"סט אפ" הבא:

ניתוק רמקולים אחוריים,חיבור למנחת(המלצה תתקבל בברכה על אחד סביר במחיר ובאיכות)

התקנת מגבר קטן וחיבורו אל חיבור ה12V אשר קיים בתא המטען והסיבה-מכיוון שהמערכת המקורית שמגיע עם הרכב נטולת יכולות שדרוג חיצוניות(למיטב ידיעתי)חשבתי לחבר את חוט הREMOTE והמתח הקבוע יחדיו לשקע ה12V ובזמן שהסוויץ' פתוח המגבר יידלק ובזמן שהוא סגור כל העסק יסגר אוט' עם ירידת המתח,המטרה היא להוסיף מגבר קטן עם איזה סאב קטן בנוסף לרמקולים של הרכב(אוהב בס,אמרתי כבר?:lol:)

מה דעתכם?האם העסק ינגן,האם מישהוא יודע באם המתח בשקע תלותי לסוויץ' או שהוא חם באופן קבוע?

האם אני בסכנת התלקחות?

האם יהיה שלום?

בקיצור האם והאם והאם...

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

באופן תיאורתי זה יעבוד , אבל תיק תק משהו ישרף - כנראה שהחיווט של השקע 12V , צריך חיווט בריא בשביל סאב.

אני לא סגור על זה ,אבל אני חושב שמנחת צריך להיות מחובר קרוב ל HU -אל תתפוס אותח במילה.

לדעתי אם הציוד כבר קיים ואתה באמת אוהב באס,תעשה התקנה נורמאלית.

אני מאמין שהרכב יהיה אצלך תקופה, אז כדאי שתהנה ממנו

תנסה להתקין לבד ,זה יוזיל עלויות

SCANSPEAK

פורסם

הכוונה היא להתקין מגבר קטן,אני אוהב בס אבל אני לא מתכוון להשתולל.

בכל מקרה השקע הזה אמור לעמוד בחיבור של שלל אביזרים "זללנים" כמו מקרר לרכב וכו' ככה שהחשש שלי משריפה של פיוז קיים ונלקח בחשבון.

תומר

פורסם

החיוט של המצת לא יספיק בשביל מגבר תעביר כבל מהמצבר , במידה ויהיו בעיות חשמל עם הרכב ליסינג החברה תחייב אותכם בעלות לא נמוכה.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

הבנתי,תודה על ההתייחסות.יש איזה המלצה למנחת במחיר סביר(עד 400ש״ח)?

פורסם

יש לי מנחת של סטינגר בחמישים שקל שמכר לי אחד ממנהלי הפורום והוא לא ממש תקין, אני מוכן למסור בחינם הוא עושה קצת רעשים.

[h=1][/h]

פורסם
יש לי מנחת של סטינגר בחמישים שקל שמכר לי אחד ממנהלי הפורום והוא לא ממש תקין, אני מוכן למסור בחינם הוא עושה קצת רעשים.

הסברתי לך את זה בעבר וכנראה שלא הבנת. המנחת תקין לחלוטין, אין בו כל בעייה.

המנחת הנ"ל אינו כולל מנגנון סינון רעשים. הרעשים שאתה שומע הם רעשי DC שמתלבשים על הסיגנל שהולך לרמקולים. יש HU שמכניסים רעשים ויש כאלה שלא. זה ניתן לבדיקה ע"י חיבור סקופ.

כדי לסנן DC המנחת צריך לכלול גם סלילים ובמנחת הנ"ל אין כאלו. אם היית פותח את המנחת היית מגלה שהוא מורכב בסה"כ משני נגדים שמטרתם חלוקת מתח ותו לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה לא מסביר את זה שמנחת שהביא לי אחד המתקינים לזמן קצר של חברה עלומת שם בן 10 שנים עבד חלק ללא רעשים .

[h=1][/h]

פורסם

גם על זה כבר עניתי לך בעבר. אם היית פותח את המנחת שהמתקין שלך הביא היית מגלה שבו כן יש סלילים והם אלה שעושים את הפילטור DC שה HU שלך מוציא.

מנחת זה רכיב חשמלי "טיפש" וסופר פשוט. אין בו מה שיתקלקל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן, זהו סאב שיש בתוכו גם מגבר מובנה.

כמובן שכל יחידה בפני עצמה פחות טובה מסאב בנפרד ומגבר מונו בנפרד - אבל זאת חבילה נוחה למקרים כאלו חוסך לך התקנה וקצת כאבי ראש.

להלן מספר דוגמאות:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-speakers&db25457=336883&keyword=%ee%e5%e2%e1%f8

אם תמצא אחד שיש לו גם כניסת HIGH LEVEL תבטל גם את הצורך במנחת.

• תוכן חדש...