Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה צריך בהערכה גסה ליהיות מחיר החלק והעבודה (ההצעה שקיבלתי מדברת על 600+ ו-800+).

הבעיה שאני מרגיש היא לא ממש רעידות אלא כמו כמה קיטועים (2-3) בזמן ההצאה ואז שום דבר.

הבעיה לא מופיעה כל פעם.

האם ההנחה שלי שאחד מהקוילים פגום צודקת ?

האם יש מצב שאחד הפלגים פגום ? (לפני חודש חודשים ביצעתי טיפול במוסך מורשה, שבו הוחלפו הפלאגים ומאז אני חושב שהבעיה התחילה).

כל עצה ודעה תתקבל בברכה :)

תודה

פורסם

אכן נישמע כמו בעייה במערכת ההצתה. אתה יכול לנסות לחזור למוסך שביצעת בו את הטיפול ולהסביר להם שכל העניין התחיל מרגע הטיפול עצמו ושרק עכשיו זה ממש החמיר. אם אני לא טועה החוק מתיר ללקוח 3 חודשי אחריות מאז ביקורו האחרון במוסך כמובן על מה שנעשה. אם נגעו במערכת ההצתה ונישמע שנגעו בהחלפת הפלאגים חזור אליהם ותסביר להם את כל הסיפור.

פורסם

גם לי היתה אותה בעיה בפיאט פונטו.

בגדול זה או בעיה במערכת ההצתה או במערכת ההזרקה. ואז הולכים מהקל לכבד. קודם מערכת ההצתה: פלגים, חוטי הצתה ואז כויילים.

אצלי הבעיה נפתרה בהחלפת 2 כויילים בעלות של 1500 ש"ח במורשה.

• תוכן חדש...