Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחר אני לוקח ביואיק לוצרן שנת 2006 לבדיקה.

אני מחפש מקום הכי אמין באיזור המרכז{פ"ת והסביבה} לבדיקת הרכב.

בעל הרכב הוא בן אדם קשה ושאמרתי לו שאני רוצה ללכת ליבדוק את הרכב במכון המעבדה לרכב, הוא שינה פרצוף ואמר לי שאני הולך ליגמור לו את כל היום

הכרב ניראה שמור וטוב מאוד ואני רוצה אותו, הוא קיבל את הסכום שהוא רוצה { כן 65 אלף,} הוא אומר שגם ב64.900 הוא לא ימכור את הרכב, אז ביגלל שאני רוצה את האוטו הסכמתי

אבל בישביל זה אני צריך מכון טוב לבדיקת הרכב מכון שלא יכסה את התחת של עצמו ויגיד שזה לא טוב וזה לא טוב רק כדאי לכסות על עצמו

המוכר טוען שהרכב תקין לחלוטין

ואני יודע שהוא בן אדם קשה בכסף משמ קשה בכסף

ביגלל זה אני מחפש מקום אמין ואיכותי

מי יכול לעזור לי בזה ולתת לי אמלצות

פורסם

אכן, המעבדה לרכב, היא באמת מקום מומלץ לבדוק בו רכבים לפני קנייה.

אך אני מהרהר, אולי, אם לא כדאי יותר לקחת את הרכב הזה לבדיקה במוסך שמתמחה בדגם.

בכל אופן - אל תתפשר על קנייה ללא בדיקה !

אם המוכר טוען שזה מבזבז לו את כל היום, אמור לו שאתה מציע מחצית מהסכום לקנייה ללא בדיקה (זה היה בצחוק, אבל אני מקווה שאתה מבין למה התכוונתי).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה רבה אבל הוא חזר בעצמו

לא היה מוכן להגיע עד לחולון

ידעתי שהוא בן אדם קשה {לפי דעתי זה עניין הכסף {דלק} עד לשם במיקרה ואני יחזור בי ולא יקנה}

איפה יש מוסך שמיתמחה בדגם הזה

חשבתי לנסות בGM אבל הם לא עושים בדיקות לפניי קניה

פורסם
תודה רבה אבל הוא חזר בעצמו

לא היה מוכן להגיע עד לחולון

ידעתי שהוא בן אדם קשה {לפי דעתי זה עניין הכסף {דלק} עד לשם במיקרה ואני יחזור בי ולא יקנה}

איפה יש מוסך שמיתמחה בדגם הזה

חשבתי לנסות בGM אבל הם לא עושים בדיקות לפניי קניה

זה נשמע שהבחור ממש לא רוצה למכור.. או שהוא יודע שימצאו רג'קטים רציניים בבדיקה

בכל מקרה לא נשמע שווה את זה, חכה למוכר יותר שפוי (גם כזה שיהיה מוכן לרדת במחירון, היום זה מטורף לקנות במחיר מחירון).

פורסם

כן אני יודע

ועוד אמריקאית

היום היא התקשה אליי

בסוף אנחנו נילך למכון בדיקה בסגולה פ"ת, אבא שלי מאוד מאוד רוצה את האוטו אז הוא התפשר ליבדוק את זה באיזור שלנו

מקווה שיהיה טוב

פורסם
כן אני יודע

ועוד אמריקאית

היום היא התקשה אליי

בסוף אנחנו נילך למכון בדיקה בסגולה פ"ת, אבא שלי מאוד מאוד רוצה את האוטו אז הוא התפשר ליבדוק את זה באיזור שלנו

מקווה שיהיה טוב

ועוד ביואיק.. :)

בכל אופן, שיהיה בהצלחה. אני מחר בבוקר הולך גם לבדוק רכב, מקווה ששנינו נתחדש בקרוב

פורסם

אז יש מצב שיש לך חוזה נורמאלי??

או יש למישהו חוזה נורמאלי ולא סטנדרטי שמורים מהאינטרנט

חוזר שמכסה את הקונה ?:)

פורסם

אם המוכר כזה קמצן, לך תדע, אולי חסך על טיפולים ואחזקה שוטפת.

תנסה לבקש ממנו קודם את היסטוריית הטיפולים, מעניין באיזה מוסך טיפל ואיזה טיפולים עבר הרכב.

אם הוא חוסך את הדלק עד לחולון, אולי תלמד מזה מוסר השכל כמה הרכב הזה שותה.

לפי הידוע לי מדובר במכונית שתיינית.

בהצלחה

פורסם

עוד מעט אני לוקח את הרכב ל2 בדיקות

הרכב מונע בגז

אז בדיקה אחת של מערכת הגז במקום שהרכב הקודם שלי היה טופל

2 במכון בדיקה בסגולה פ"ת

המוכר יש לו מוסך

פשוט כל הזמן אומרים תמנים, תמנים, קמצנים , תאמת עוד לא ניתקלתי בזה עוד ליפני כמה ימייים שהוא באמת אבל באמת מומגזם,

הוא ואישתו

האוטו ניראה משהו יוצא דופן,

מקווה שיעבור בשלום

תודה הכל מיקרה

פורסם

ירד מהפרק הרכב

בעל הרכב יש לו מוסך , בסגולה פ"ת,

הוא גם צבעי רכב

ויש לו שם פ"ת {ככה אישתו טוענת}

בכל מיקרה הרכב נילקח קודם כל לבדיקה של מערכת הגז { מוסך שהיה מטפל לי ברכב הקודם}

המערכת גז לא תקינה {6000 ש"ח} החלפה של כל החלק הקידמי

והרכב עבר צבע כללי, {היה לי מוזר כי הצבע הקיים הוא דומה מאוד לפנינה, ברישיון רשום לבן}

ועוד שאלה בנושא,

פאסאט החדשה 2006 זה הזרקה ישירה??

אני שואל כי בהזרקה ישירה אני לא יכול להתקין מערכת גז

בכול מיקרה תודה רבה

פורסם

לדעתי אם כבר מערכת גז עדיף לך על אמריקאית ובמיוחד מהדגמים האלו של עם 12 שסתומים כי הם עמידים יחסית למערכות גז.

אתם נעולים על הלוצרן דווקא? מה רע בלה-קרוס, למשל? זה אותו מנוע (אני מאמין שהגיר שונה אבל 4 הילוכים בשניהם) רק הרכב קצת קטן יותר. לדעתי הלוצרן שמצאת היא לא כזו מציאה ואתה יכול ב 65K למצוא עוד הרבה כאלו במצב טוב ושנראות פגז, חיפוש קל ביד 2. כל מי שרושם 68 או 70 יירד איתך בכיף ל 65 ואני הייתי מנסה אפילו להוריד יותר... שתבין ב UMI בטרייד אין לא נותנים על רכב כזה יותר מ 45-50K ואני גם בספק. כל מי שמנסה למכור לבד אלו בטח אנשים שלא בא להם טוב המחירים שהציעו להם בטרייד-אין למיניהם, כולל בחברה עצמה.

בהצלחה!

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אני לא נעול על כלום, פשוט הביואיק יש לה את כל מה שאני צריך( וו גרירה, מערכת גז, רכב מפנק, ונפח מנוע גדול)

אני מחזיק גם שברולט לומינה 3100 ( על דלק) אבל את הרכב על מערכת הגז זה יותר לשבתות ( אני כל שבת וחג גורר לטבריה אופנוע, ביכלל זה אני רוצה נפח גדול)

אז הלך הביואיק, חשבתי לחזור לכייון שהתחלתי לחפש, הפאסאט החדשה 2006 ( גם כן הוא רוצה 65 אלף)

השאלה היא האם הפאסט החדשה זה הזרקה ישירה?

פורסם

פסאט מ-2006 מצויידת במנוע 2 ליטר הזרקה ישירה (FSI).

בתקציב שלך חפש גם מאליבו, נכון היא הרבה יותר פשוטה מהביואיק אבל אם תצליח להכניס לתקציב שלך אחת מ-2008 תקבל רכב מאוד שקט ונוח ועם תא נוסעים לא רע בכלל לעומת השממה העיצובית בביואיק.

פורסם

אפרופו תימני, הכרתי פעם תימני שלא פרגן לאף בעל מקצוע שירוויח ממנו כסף.

היתה לו מזדה לנטיס, היה צריך לתקן משהו במערכת החשמל, החוצפן הזה הלך לחשמלאי רכב, שאל אותו איך מתקנים, ותיקן בעצמו.

כמובן, שעשה נזק, אבל החשמלאי לא רצה להתעסק איתו, כי אין ברכה מתימני כזה.

משהו מדהים.

• תוכן חדש...