Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה קובי ולכולם עזרתם !

שאלה קטנה עלות קסנון יעלה לי בסביבות 2000 שקל פלוס מינוס כולל ערפל נכון ?

VELOSTER WHITE DCT

פורסם

אם זה מה שאני חושב שזה אז זה הדבר הכי מסנוור שיש, ולא מבין איך זה חוקי, רואים את זה לא קצת על הכביש, מסוכן מאד לרכב שמקדימה בלילה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

במידה ויש פרוג'קטורים בפנים ולרוב הרכב החדשים יש זה לא מסנוור, במכוניות ללא פרוג'קטורים זה אכן מסנוור

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

איך שלא יהיה - לטסט תחזיר את הנורות המקוריות... אותי פסלו בטסט בגלל נורות לבנות כאלו על סעיף "פיזור" של העלומה של האור.

התוצאה היתה כאילו שהפנסים שלי שחוקים, עמומים. אחרי החלפת הנורות הרכב עבר בלי בעיה.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
חוקית שים את

Philips X-treme Vision H7

תקנה מכאן

http://www.powerbulbs.com/product/philips-xtreme-vision-h7-car-headlight-bulbs

קניתי (מהאתר הזה), אור צהוב לגמרי. לא רואה שום רמז לאור לבן... אבל מאיר בעוצמה רצינית.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

osram cool blue intense. הכי לבן שמצאתי שבאמת חוקי ועובר טסט!

שים לב ודגש לintense זה הדגם החדש שהוא לבן יותר חזק יותר ומחזיק לאורך זמן .

פורסם

FWIW אצלי קריסטל ויזן, אור לבן עם גוון ממש ממש קליל של כחלחל, עוצמה מצויינת, עבר טסט שנה שעברה. השנה? שבוע הבא אני אדע. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
osram cool blue intense. הכי לבן שמצאתי שבאמת חוקי ועובר טסט!

שים לב ודגש לintense זה הדגם החדש שהוא לבן יותר חזק יותר ומחזיק לאורך זמן .

כמה שילמת?

יש כרגע מבצע לחברי האתר על הנורות האלו (143 ש"ח דרך היבואן) ומעניין אותי כמה המבצע אטרקטיבי.

תודה.

• תוכן חדש...