Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציקצוקים כשהרכב קר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה קטנה גדולה (אני עושה פיל מנמלה), כהרכב קר ונוסעים אז יש ציקצוקים מהחלק האחורי של הרכב (לא מצליח לאתר את מקור הרעש), אבל כשהו מתחמם אז בקושי שומעים את אותם ציקצוקים אם בכלל.

יש למישהו השערות מה יכולה להיות הבעיה בעניין?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הצקצוקים קורים כשאתה מנענע קלות את הרכב, נכון :?:

אם כן, אז אילו רעשים רגילים מהמתלה האחורי (אמרת רעשים מהכיוון האחורי),

ואל תתייחס אליהם. זה רגיל.

מה גם, שים לב שבקיץ בדר"כ אין אותם ורק בימים קרים יש.

פורסם

קניתי את הרכב לפני חודש בערך ולכן אין לי ניסיון בקיץ, והציקצוקים נשמעים כאשר הרכב נכנס לבורות או סתם מתנענע מצד לצד (ביציאה מהחניה יורדים מהמדרכה לכביש ואז שומעים את זה ממש בברור), השאלה היא מה הקשר לזה שהמנוע מתחמם לבין היעלמות הציקצוקים.

חוץ מזה אני פדנט וכל רעש שיש באוטו אני ישר מחפש מה הולך להתפרק ולהתקלקל ולכן זה מציק לי, יש משהו לעשות בנידון? להפעיל את האחרוית שיש על הרכב אם זה בכלל כלול ושיסדרו את זה?

נזכרתי בבעיה נוספת שהיא בטח לא רצינית אבל מדאיגה אותי שלא תתפתח יותר, ההגה עושה רעשים שאני שובר אותו. הוא משמיע רעשים בערך כמו של גריסה או כמו של גלגלי שיניים שעובדים. יש רעיונות מה הבעיה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

א. הצקצוקים שאתה מדבר עליהם נשמעים לי לא חריגים, והם מפסיקים לאחר שהמנוע חם,

כי הם קורים בגלל הפרשי טמפרטורות. חומרים מתכווצים בקור, ומתרחבים בחום.

ולכן אתה תראה שביץ לא יהיו לך את הצקצוקים, כמו גם כשהאוטו חם.

ב. לגבי ההגה, תקבע לך חוק:

מה שהוא נחשד כבטיחותי ישר רצים לבדוק, ואל תגיד "יהיה בסדר", כי לא יהיה בסדר

אם זה בטיחותי.

ג. כשאתה כבר במוסך לגבי ההגה (עם האחריות), תשאל אותם לגבי הצקצוקים.

• תוכן חדש...