Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרית האוויר מסוכנת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכתבה באתר וואלה נטען שאדם ששאף את הגז בעת תאונה במכוניתו שיצא מהכרית האוויר לאחר שזו האחרונה נחתכה מזכוכית בעת התאונה

חש לא בטוב ולאחר תקופה הוא נפטר מכשל בריאות ולאחר ניתוח הפתלוגי נמצא הגז של כרית האוויר שהוא מסוכן בתוך הריאות.

בנוסף כתוב שבמקרה אחר, במכונית חדשה לגמרי חתכה כרית האוויר את אוזנו של הנוסע , לאחר זמן נמצא חתיכת מתכת .

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2538163

בנוסף ידוע שהכרית מסוכנת לאלה ששמים את התינוקות מקדימה עם הבוסטר בגלל מהירות הפתיחה.

בוואלה מסיימים שאולי יש לתכנן מחדש את כריות האוויר והדבר נמצא תחת חקירה בארה"ב .

זה מעלה מספר שאלות

1. אז האם באמת תכנון הכריות ברכבים לוקה בחסר? ,

2 האם יש תקן אחיד בכריות אוויר שמשותף לכל המכוניות והדבר נבדק ע"י רשות לבטיחות כלשהיא?

3. אייך אפשר לדעת שהכרית במכונית שאנחנו קונים תקינה?

4 האם בכלל ניתן לדעת במכונית משומשת שיש בכלל כריות אוויר בפנים ?

פורסם

לגבי הגז אני לא יודע אז אני לא אתייחס.

תאמין לי שעדיף אוזן כרותה מאשר חתיכת ברזל בראש,כריות אוויר הן אביזר בטיחותי ממעלה ראשונה.

דרך אגב,ואנשים ששמים בוסטר מקדימה בלי לבטל כרית אוויר הם אדיוטים!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

322.5 קמ"ש בערך. אבל, זה נמשך רק בזמן שהכרית מתנפחת. לאחר ההתנפחות היא מתחילה להתרוקן באופן הדרגתי דרך חורים שתוכננו בקפידה בחלקה האחורי. זהו השלב שבו הגוף אמור לפגוע בו, וזה מתאפשר כאשר רחוקים מספיק מהכרית (25-30 ס"מ בין טבור ההגה לבית החזה), כאשר חגורים כראוי ויושבים "בתוך" המושב כך שהוא מחזיק את הגוף.

גם הגז/אבקה לא אמורים לגרום נזק לאנשים, כולל אלו עם בעיות עיניים, נשימה או אלרגיות. עם זאת, קיימת המלצה של יצרני הרכבים לנוסעי הרכב להתפנות ממנו בהקדם האפשרי כדי להתאוורר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בתור חובש משקפיים תמיד תהיתי מה יקרה אם חס וחלילה (טפו טפו) תיפתח כרית האוויר על המשקפיים.

אמור להיות לא נעים, בלשון המעטה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...