Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ביצעתי בדיקה לפני קנייה עבור פיאט פונטו 2006 Dynamic וצירפתי את התוצאות.

אשמח לייעוץ לגבי התוצאות, האם כדאי לקנות את הרכב ומה הערכתכם לעלות של תיקון הליקויים?

תודה על העזרה.

C:%5CDocuments%20and%20Settings%5CAdministrator%5CDesktop%5Ccheck%5Cphoto11.jpg

photo11.jpg

photo2.jpg

photo3.jpg

פורסם

איזה הערה מוזרה "תצרוכת דלק גבוהה"... ממתי בודקים צריכת דלק במכונים? וגם אם כן, זה לא אמור להתלוות עם הערה במערכת הפליטה?

בכול מקרה לעניות דעתי הרכב ניראה בסדר רק צריך לעבור טיימניג ואולי החלפת בלמים, אבל חכה שיגיעו אנשים עם קצת יותר ידע ממני.

פורסם

סך הכל נראת בדיקה סבירה לחלוטין עם הכסת"ח הרגיל של המכון בדיקה.

לא ציינת מה המחיר הנדרש ומה המחירון? מן הסתם יש ליקויים ויישור קו כמו כל רכב ישן והשאלה היא כמה כבר המוכר הוריד בשביל לדעת את כדאיות העסקה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
סך הכל נראת בדיקה סבירה לחלוטין עם הכסת"ח הרגיל של המכון בדיקה.

לא ציינת מה המחיר הנדרש ומה המחירון? מן הסתם יש ליקויים ויישור קו כמו כל רכב ישן והשאלה היא כמה כבר המוכר הוריד בשביל לדעת את כדאיות העסקה.

מחיר המחירון היה 26,000 ש"ח וזה המחיר שהמוכר דרש (השנתון הוא 2006). הוא לא היה מוכן להוריד את המחיר, בטענה שהליקויים אינם קריטיים (אינם במנוע, שאסי או גיר) והוא אינו צריך לשאת בתשלום על תיקונם. יש לציין שרצועת טיימינג כן הוחלפה מספר חודשים לפני הבדיקה.

להבנתי, בבדיקה בכלל לא נבדקה מערכת ההילוכים, נכון?

איך אפשר לבדוק את זה? יכול להיות שיש שם ליקויים קריטיים, לא?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז הוא בעצם דורש מעל המחירון.. (שזו זכותו המלאה)

תלך למוסך ותבקש הצעת מחיר ליישור קו, תקבל הצעה X, ופה מתחיל המו"מ איך אתם מתחלקים ביניכם בX.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
מחיר המחירון היה 26,000 ש"ח וזה המחיר שהמוכר דרש (השנתון הוא 2006). הוא לא היה מוכן להוריד את המחיר, בטענה שהליקויים אינם קריטיים (אינם במנוע, שאסי או גיר) והוא אינו צריך לשאת בתשלום על תיקונם. יש לציין שרצועת טיימינג כן הוחלפה מספר חודשים לפני הבדיקה.

להבנתי, בבדיקה בכלל לא נבדקה מערכת ההילוכים, נכון?

איך אפשר לבדוק את זה? יכול להיות שיש שם ליקויים קריטיים, לא?

בבדיקה לא נבדקה בכלל מערכת ההילוכים, נכון?

האם זה המצב בד"כ, או שיש מכוני בדיקה שבו בודקים את הגיר (אוטומט במקרה הזה)?

פורסם

ממליץ לך לגשת למוסכניק שלך. תראה לו את הבדיקה ותקבל את המחיר עבור התיקונים ויישור קו. במידה ואתה מעוניין ברכב אני מאמין שהוא יבדוק את הגיר טוב יותר ממכון הבדיקה שאלופים בכסת"ח. ככה תקבל מחיר ריאלי.

הכללה גסה - היום לא קונים רכב במחירון! הוא לא המוכר הראשון והאחרון.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אני קונה במחירון, כי אני פראייר ומוכן להיות כזה.

לכן לפני 3 שנים קניתי רכב במחיר מחירון משוכלל, ועד עכשיו עברתי עליו 90 אלף ק"מ (בנוסף ל 90 אלף שכבר היו עליו),

ללא שום תקלה.

מה אני אומר? עדיף לשלם מחירון על רכב במצב טוב מאשר כמה אלפים פחות על רכב במצב לא משהו.

פונטו ספייס אוטומטית שמורה ופרטית מבוקשת מאוד גם עכשיו, בגלל חיסכון בדלק, עליויות אחזקה נמוכות, בטיחות ומחיר מחירון נמוך.

אילו הייתי מחפש פונטו כזאת, הייתי ניגש למוסך שלי עם הרכב, ובמידה ואין משהו מעבר הנכתב, הייתי משלם לו 25 אלף ש"ח בשמחה על רכב בן 6 במצב טוב.

אבל זה רק אני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני קונה במחירון, כי אני פראייר ומוכן להיות כזה.

לכן לפני 3 שנים קניתי רכב במחיר מחירון משוכלל, ועד עכשיו עברתי עליו 90 אלף ק"מ (בנוסף ל 90 אלף שכבר היו עליו),

ללא שום תקלה.

מה אני אומר? עדיף לשלם מחירון על רכב במצב טוב מאשר כמה אלפים פחות על רכב במצב לא משהו.

פונטו ספייס אוטומטית שמורה ופרטית מבוקשת מאוד גם עכשיו, בגלל חיסכון בדלק, עליויות אחזקה נמוכות, בטיחות ומחיר מחירון נמוך.

אילו הייתי מחפש פונטו כזאת, הייתי ניגש למוסך שלי עם הרכב, ובמידה ואין משהו מעבר הנכתב, הייתי משלם לו 25 אלף ש"ח בשמחה על רכב בן 6 במצב טוב.

אבל זה רק אני.

היית משלם גם 30 אלף ש"ח (מחירון יד 2) עבור רכב כזה במצב שמור?

אגב איך יכול להיות שיש כזה פער בין 2 המחירונים?

פורסם

כמה עבר הרכב ?

האם הוא יד ראשונה, פרטי או יד שניה מליסינג?

חסרים פרטים בהודעתך.

תסתכל בלוח יד 2 על הדגם הזה ושנתון זהה לרכב שבדקת ותראה, מה מציעים ומה מבקשים עבור רכב בעל נתונים דומים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...