Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 30 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני משתמש דיי וותיק, החלטתי פעם נוספת להיעזר במומחים ולבקש עצה לרכישת רכב.

הדרישות הן כאלו:

1. לא ישן מידיי - 2002 זה הכי נמוך.

2. מרווח - לא פונטו ספייס, הייתה לי, מיציתי את פיאט, הרכב מסיע פה ושם גם כמות דיי גדולה של אנשים, מעדיף גודל של משפחתית פחות או יותר.

3. אמינות - עד כמה שזו סטיגמה ונכון שבפורום שונאים את זה אבל תודה רבה לכולם - אני מחפש הפעם יפנית, אפשר גרמנית אבל אני יודע שגרמניות התחזוקה יקרה יותר.

4. דלק - הנושא הזה לא קריטי במיוחד, אני נוסע דיי מעט, משהו כמו 10 אלף קילומטר בשנה, אבל שיהיה חסכוני יחסית - 1/10-11 זה סביר וסביל.

5. אוטומט - אחרי 3 מכוניות ידנית אני שוקל מעבר לאוטומט למרות שידני עדיין אופציה מאוד טובה.

עד כאן השיקולים, עכשיו מכוניות שהסתכלתי וחשבתי עליהן, אשמח לדעתכם וכמובן אם יש הצעות טובות יותר אז בכיף :)

הונדה סיויק - 2001-2003, ראיתי עם קילומטרים סבירים ובמחירים של עד 30, איך הרכב? לא הייתה לנו הונדה במשפחה?

אופל אסטרה 2005 - רכב מאוד יפה, מאובזר, אבל הרתיעו בפניי לברוח מהגיר הרובוטי שלהם כמו מאש. ( יש אמת בדברים?) והבנתי שכול ה1600 סמ"ק רובוטיות מלבד ה1800 שזה אוטומט רגיל, רק פשוט לא מוצעות כאלו למכירה חוץ מ1 בכול יד 2.

פוקוס 2001 והלאה - בטווח מחיר שציינתי אפשר לקנות רק את הצורה הישנה, הבנתי שזה רכב טוב אבל זללן לא קטן ולמען האמת העיצוב שלו זוועתי!

אשמח לעזרה.

נ.ב

ארשום רכבים שירדו מהפרק:

קורולה - עד 2003 שהחליפו להם את הצורה זה הרכב הכי לא נוח עלי אדמות!

307 - רכב יפה ומאובזר מאוד אבל יש לו מחלה של הגיר AL4 הידוע לשמצה ומשיחה עם כמה אנשים שהיה ויש להם רכב כזה בבעלותם הם לא המליצו כלל וכלל.

ניסן אלמרה - אמינות אבסולוטית לפי מה שהבנתי ויש כזו במשפחה, אבל לא הכי נוחה וגם קשה מאוד למצוא כזו שמורה עם קילומטראג' סביר.

פורסם

הונדה סיויק - 2001-2003, ראיתי עם קילומטרים סבירים ובמחירים של עד 30, איך הרכב? לא הייתה לנו הונדה במשפחה?

הרכב מעולה, היה ברשות משפחתי כ-4 שנים שבמהלכן הציג אמינות מצויינת. בדגם הES מגיע עם 110 כ"ס, סאנרוף מקורי (מיפן), ABS ספויילר וג'נטים.

לפי דעתי, אחלה תמורה למחיר.

אלי.

פורסם

רכב שנזכרתי לבדוק עכשיו, מיצובישי לאנסר, בתקציב שלי נכנס שנתון 2005! שזה מכובד מאוד, ועם כול הכבוד להונדה, זה 4 שנים קדימה.

מה אומרים על הרכב הזה? אמינות?

טוב אני קורא ביקורות על הלאנסר שהיא מטחנת דלק רצינית, אז כדאי כניראה להימנע ממנה.

פורסם

חברים אשמח לעזרה.

היום ראיתי 307 יד ראשונה שנת 2004, נכנסת לתקציב ואפילו נשאר עודף מכובד. קילומטראג' מאוד נמוך.

השאלה שמפחידה אותי מכול זה הגיר, תמיד הפחידו אותי על הגיר הזה, ואני גם קורא בדיון פה ממש מהימים האחרונים שנפתח גם על הגיר של ה307.

אני אישית ממש אהבתי את הרכב וגם נוסע יפה.

2 שאלות:

1. מה עלות שיפוץ מלא של גיר כזה במידה ונדרש?

2. בנסיעה העברת ההילוכים חלקה לגמרי. אבל בהעברה מP להילוך יש מכה קטנה, אבל רק כשמעבירים לאט - כלומר מP לN ואז לD. אם אני מעביר מP לD את הידית במהירות לא מרגישים כמעט כלום. זה תקין?

(ברור שכול רכב יעבור בדיקה מקיפה במכון בדיקה לבחירתי)

פורסם

סובארו אימפרזה 2007 32 אלף ש"ח רכב מחברה יד ראשונה מטופל בזמן קצת תיקונים דלת אח מגן קד

ללא מכות שלדה

רכב נוח לא הכי חסכוני בדלק אבל אמין

לפרטים

רפאל:0502023323

פורסם

הלאנסר מעולה ואמינה מאוד.

היא צורכת בעיר בסביבות ליטר ל-9 ק"מ אבל בהתחשב בכמות הנסיעה שלך ההבדל בצריכה יותר טובה זניח לחלוטין

פורסם

ניסן אלמרה(בכל זאת)לא נוחה ליושבים מאחור,אבל מקדימה תענוג ולא חסר עם קלומטרג' נמוך ולא היו בליסינג.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• תוכן חדש...