Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצדיע לרמת העבודה של שני הפרוייקטים.

אני פשוט לא מבין למה לקחת רכב שמתנהג בצורה שכבר לא רואים היום ולבנות ממנו מפלצת תאוצה של קו ישר?

אם אתה רוצה קו ישר, קח רכב שגם ככה לא מסתובב מי יודע מה.

אני הייתי מעדיף לראות את אותה ראלי עם מיצערות (או קרבורטורים :twisted: ), קאמשאפט רותח, ניהול מנוע של VEMS או MS (במקרה של המצערות), ראש מנוע עם פורטינג עצבני, מערכת פליטה של סופרספרינט, LSD של QUAIFE ציריות גרופ N ומתלים של BILSTEIN . במקום טיל שיוט אתה מקבל מטוס קרב עם התנהגות מושלמת.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

המשקל של הראלי מעולה לרכב דראג.

ואני בטוח שיש שם את כול מה שרשמת,ראש לאיזור 9 אלף טור לפחות,דריפנציאל ננעל,מיתלים ברמה כי חיבים להיות קלי משקל.

וניהול מנוע עצמאי זה בטוח.

המון כסף שפכו שם על דברים הכי טובים שיש להשיג.

פורסם

אני פשוט לא מבין למה לקחת רכב שמתנהג בצורה שכבר לא רואים היום ולבנות ממנו מפלצת תאוצה של קו ישר?

אני הייתי מעדיף לראות את אותה ראלי עם מיצערות (או קרבורטורים :twisted: ), קאמשאפט רותח, ניהול מנוע של VEMS או MS (במקרה של המצערות), ראש מנוע עם פורטינג עצבני, מערכת פליטה של סופרספרינט, LSD של QUAIFE ציריות גרופ N ומתלים של BILSTEIN . במקום טיל שיוט אתה מקבל מטוס קרב עם התנהגות מושלמת.

יש משהו במה שאתה אומר ללא ספק.

אבל יש למנוע 8V הזה פאקינג 400 כוח סוס, זה משהו שלא רואים כל יום.

לא הייתי מאמין שאפשר לעשות דבר כזה לולא הייתי רואה בעיניים שלי.

פורסם

שכל של אירופאים:roll:

אני איתך.

צרפתיות בחיים לא היו טובות לקו ישר, למה בכוח?!

פורסם

באותה נשימה גם פונטו GT שוקלת כמו ראלי.

וקולט מאותן שנים, והאצ'בק.

לא חסר קטנות וקלות .

שוב אני אומר, המנוע הזה מדהים והעבודה ברמה סופק מקצועית.

אבל אם כבר מפלצת צרפתית..

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
תראה את זאת:twisted:

F1Qh6AB8p2s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יש עוד פרוייקט של 0-400 של האודי S3 הבאה

http://www.youtube.com/watch?v=4Id2O0vC7Lk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=4Id2O0vC7Lk

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

לגור בחו"ל ולקנות ראלי?

למה לא להשקיע את כל המשאבים האלה בפלטפורמת הנעה אחורית ראויה? (E36 וכו')

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

אירופה זה לא , :twisted:

לפי הכבישים זה יוון או קפריסין.

נכנסתי לאתר וראיתי שזה מיוון.

ביוון מתרוצצות המון 106 וכנראה שהם קנו אותה ממש בזול.

בכלל מי שהסתובב ביוון בזמן האחרון יכול היה לראות את הרכבים המטורפים שנוסעים שם [כנראה המיתון לא ממש השפיע עליהם].

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...