Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל חברי הקהילה.

לפני כחודש פתחתי שרשור שעשו לי סריטה באוטו(עם דלת של רכב אחר) וביקשתי המלצות על מוצר שיוכל לטשטש את השריטה, קיבלתי כמה תגובות ליוביות על המוצר הזה http://www.ebay.com/itm/SEAT-Paint-Chip-Scratch-Touch-Up-6G6G-S1A-/230536557896?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35ad0cb548&

vxp=mtr

סוף סוף קיבלתי אותו, אבל עם רמת אנגלית שלי חצי מהתהליך המפורט אני לא מבין וgoogle translate לא כל כך עוזר.

אשמח אם מישהו יוכל לתרגם לי את התהליך.

izwtagnnwynh.jpg

כמובן שאחרי שאני אנסה את המוצר אתן את החוו"ד שלי פה.

נ.ב קניתי גם על הדרך את המוצר fix it pro , חברה תחסכו כסף ואל תקנו את זה סתם בזבוז של דולר וחצי, טוש שמוציא נוזל שקוף כלשהו שלא מעלים אף שריטה אפילו לא הקטנה ביותר.

פורסם

היי בבקשה ( אין אחריות על התרגום :) רק לפי קריאתי )

התאמת צבע :

למרות שנעשתה כל שמירה אפשרית להשגת התאמת צבע מוצלחת , עליך תמיד לבדוק את הצבע במקום ניסתר מהעין , הצבע ניתן להסתרה בקלות כשעוד לא התייבש באמצעות מטלית לחה , לא תתקבל כל אחריות לאחר התיקון .

התאמת צבע :

עליך ראשית להבטיח שהשריטה או קילוף נקיים , ללא אבק או חלודה , אם בשטח המטופל ישנה חלודה עליך להסיר אותה באמצעות הנייר המצורף לפני השימוש בצבע , נקע את האיזור היכן שעליך לשים צבע , נגב באמצעות הטלית להסיר

כל שארית של צבע או חלודה מהאיזור הפגוע והמתן לייבוש .

יישום הצבע :

יש לנער היטב את הצבע , לטבול את המברשת בכלי ואז להעביר את הצבע לאפליקטור ( אני מניח שזה מן טוש או כמו מקל אוזניים או משהו ) על ידי שפשופו על המברשת .

יש לשים כמה שכבות של צבע עד למתחת לגובה השטח

יש לתת לכל שיכבה להתייבש בין 10 ל20 דקות ולאחר סיום יש להמתין 24 שעות לפני יישום השקוף .

ערבוב השקוף :

לערבוב הליקר יש לערבב 2 יחידות ליקר עם יחידה אחת של מקשה בכוס שסופקה

יש לערבב רק את הכמות הדרושה

יש לערבב היטב

המראה העכור של הליקר תוך כדיי ואחרי היישום הוא נורמלי לחלוטין , לאחר ההקשייה המלאה יתבהר הליקר ( יהפוך שקוף )

יישום הליקר :

יש לשים כמה שכבות דקות של ליקר , יש להמתין בין 10 ל20 דקות בין השכבות

השיכבה האחרונה צריכה להיות בגובה השטח

יש להמתין 7 ימים לפני פוליש ווקס

האזהרה היא לגביי המקשה יש להמנע ממגע בינו לבין העור !

מקווה שעזרתי

עפר .

• תוכן חדש...