Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו הפעם השניה (לפחות), שהמזוזה (הפעם זה רק הקלף) נגנבת מחדר המדרגות בבניין המשותף בו אני גר.

לחדר המדרגות יש אינטרקום + קודנית כניסה, אבל לפעמים דיירים משאירים את הדלת פתוחה (עצלנות, מה לעשות).

איני יודע כבר מה לחשוב על מי שגונב דבר כזה (מעניינת אותי רק ה"פילוסופיה" של "להשתמש במזוזה גנובה" ואיך זה מסתדר - אז זה לא מסתדר, לפחות לא לי).

מצד שני, במדינה שבה מושארים אנשים למות על הכביש (פגע וברח), או נדקרים על זה שביקשו קצת שקט - זה דבר קטן.

קטן אבל מרגיז.

alfa 156 2.5.

פורסם

זה פחות מרגיז מדלת לנר נשמה שנגנבת ממצבה, או מפרחים מלאכותיים שנלקחים מהמצבה של היקר לך ומושארים במצבה הצמודה ליד בלי שום חוצפה.

כן שני המקרים הנ"ל קראו להנ"ל בבית העלמין החדש בבאר שבע.

פורסם

זה לא חדש. מזוזה זה דבר יקר וכמו כל דבר יקר שמושאר ללא השגחה הוא נגנב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

להבדיל מהמקום בו אנו נמצאים.

בחלקה בה סבי קבור, לקחו את כל הדלתות נחושת של נרות הנשמה.

אין מילים לתאר איזו חוצפה וגועל הרגשנו באותו רגע.

מאחל להם ולגונבי המזוזות הרבה דברים רעים כמו שהם עושים לאחרים

Polo 2012

פורסם

כל מה שנשאר בחדר מדרגות מספיק זמן נגנב,מטאטא,דלי,נעליים.:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
זה פחות מרגיז מדלת לנר נשמה שנגנבת ממצבה, או מפרחים מלאכותיים שנלקחים מהמצבה של היקר לך ומושארים במצבה הצמודה ליד בלי שום חוצפה.

כן שני המקרים הנ"ל קראו להנ"ל בבית העלמין החדש בבאר שבע.

שורות שלמות של "בתי נר" במצבות פשוט נעקרו ממקומן.

אני תמיד תוהה אם זה גנבי ברזל, או מישהו מקבלני המצבות שמשתמש בהם, וחוסך לעצמו עבודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

היום , במצב הזה, במקום להוריד טלויזיה לזבל , מכונות כביסה , או כל דבר שעדיין אפשר להשתמש , אני מוציא אותו מחוץ לדלת , יום יומיים וזה נעלם.

פורסם
זו הפעם השניה (לפחות), שהמזוזה (הפעם זה רק הקלף) נגנבת מחדר המדרגות בבניין המשותף בו אני גר.

לחדר המדרגות יש אינטרקום + קודנית כניסה, אבל לפעמים דיירים משאירים את הדלת פתוחה (עצלנות, מה לעשות).

איני יודע כבר מה לחשוב על מי שגונב דבר כזה (מעניינת אותי רק ה"פילוסופיה" של "להשתמש במזוזה גנובה" ואיך זה מסתדר - אז זה לא מסתדר, לפחות לא לי).

מצד שני, במדינה שבה מושארים אנשים למות על הכביש (פגע וברח), או נדקרים על זה שביקשו קצת שקט - זה דבר קטן.

קטן אבל מרגיז.

באיזה אזור זה?

פורסם

שמעתי כבר מזמן על גניבת מתכות (בתים של נרות נשמה) בבתי קברות. אין ספק שזה מגעיל.

פשוט, הגועל יורד לאט לאט למטה. עוד מעט יגנבו גם את הצילינדרים של תיבות הדואר.

ולמי ששאל - זה בגבעתיים.

alfa 156 2.5.

פורסם

נראה לי שבתים של נרות נשמה גוברים על צילינדרים של תיבות דואר, לא? :roll:

מעניין איפה ה rock bottom, אחרי שגונבים מזוזות ובתי נרות מקברים,

צריך להיות גנב באמת יצירתי וחסר מצפון :shock:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...