Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים.

אני רוצה להזמין מהאייבי צלחות מחוררת כי אין פה בארץ.

הרכב הוא שנת 95. ואני רוצה להזמין סט צלחות מחורר עקב שידרוג המנוע אני צריך גם לשדרג את הבלמים.

עכשיו שאלתי היא כזאת.

האם תהיה בעיה במכס? כי אני יודע רק מ1200 ש"ח לוקחים מס. אבל לא יעשו לי בעיות על הכנסת צלחות לארץ??

האם יש למישהו ניסיון עם הזמנת צלחות מחוררת או רגילות לארץ????

תודה רבה לעוזרים.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

רוב הסיכויים שהם לא ייכנסו לארץ דרך המכס.. הם יצטרכו להתעקב בדרך ולחכות שתקבל אישור ממשרד התחבורה על המוצר

ורוב הסיכויים שהם יחזרו בחזרה למוכר בגלל שלא יאושרו, דברים ברמה של פילטר אוויר לא עוברים כמעט במכס.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אני לא רוצה רוב הסיכויים.

אני רוצה להיות בטוח. כי בארץ אין אותם פה בכלל. ובחוץ לארץ המחיר יחסית זול. אז אני צריך משהו עם ניסיון... או שיודע איפה יש כאלה צלחות....

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

פורסם

אוקי, רוב הסיכויים זה כי תמיד יש סיכוי שהמוצר לא יעבור לבדיקה אבל זה סיכון שאתה לא יכול לקחת בהזמנה

זה יכול לקרות אחת ל.. אתה לא יכול להסתמך על זה שהמוצר לא יעצור.

בכל מקרה, לי נתקעו משולשים מורחבים לטרקטורון במכס כמה חודשים אני לא אכנס לבלאגן והחרא שהיה צריך לעבור

בשביל שבסופו של דבר אחרי תשלום על אחסון של כל התקופה שזה היה בארץ זה לא אושר לכניסה בגלל הטבעת תקן

חסרה על אחד הפרטים (סט תואם) בסוף זה חזר לחול ונכנס לארץ עם בנאדם שהגיע..

אם יש לך בנאדם שמגיע לארץ תשלח את זה איתו זה ה100% היחידי שתוכל לקבל, אתה לא יכול לדעת בוודאות אם החבילה

תעצר או לא.

אגב באיזה צלחות מדובר?

Arcticat DVX400 2008

פורסם

צלחות מחוררות. לא עם רפידות או משהו כזה. אך ורק הצלחות.

פורסם

אין בכלל מחוררות. אפילו אין עם מותגים או בלי מותגים....

פורסם

באמת רוצה בלימה יותר טובה?

תפסיק עם השטויות האלו.

קודם כל שים צמיגים דביקים (גם יותר רחבים עוזר)

אחרי זה רפידות ספורטיביות

אחרי זה שמן ברייקס משודרג

צלחות מחוררות זה רק בשביל דאווין.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

רפידות משודרגות יש!

ווסת דלק יותר חזק . יש!

צמיגים טובים מאוד עם אחיזה לכביש. יש!

שמן ברקס משודרג??? מה זה??

וצלחות זה הדבר האחרון שנשאר לי לעשות....:-(

פורסם

DOT 4 יעשה את העבודה לא צריך יותר מזה באמת

ובנוסף עוד שיפור שהייתי ממליץ לך לפני הדיסקים האלה הוא צינורות בלימה שזורים שכן ניתן למצוא פה בארץ

זה ייתן לך שיפור משמעותי..

Arcticat DVX400 2008

פורסם

רשמתי שמה וסת דלק. כמו טמבלון. שאף אחד לא שינה אותי אז זה בעצם וסת ברקס יןתר עם לחץ ויותר טוב. עכשיו איפה קונים את הנוזל Dot 4? ואני יודע שגם הלחות יעשו הבדל גדול. אז נשים את הנוזל וגם צלחות.

איזה צינורות שזירה?

פורסם

שים צינורות שזורים של גודרידג' צלחות טובות ותרענן נוזל קירור לדוט 4.

תעשה הרצה לברקסים תן להם איזה 400 ק"מ להתאפס ולהתאים עצמם לקליפר.

הכוונה לא ללחוץ חזק וכאלה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
אני לא רוצה רוב הסיכויים.

אני רוצה להיות בטוח. כי בארץ אין אותם פה בכלל. ובחוץ לארץ המחיר יחסית זול. אז אני צריך משהו עם ניסיון... או שיודע איפה יש כאלה צלחות....

האם אתה מתכוון לצלחות קרמיות כמו בפורשה? כי צלחות קרמיות באות מחוררות.

• תוכן חדש...