Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה חמה על יבואן סלולר - ENGLOBAL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קראתי הכול, מודה. רק בקשר למחיר, קניתי תושבת כזו ב-ד-י-ו-ק! אותו דבר, נדבק לדשבורד והכול ב99 שקל בחנות ברחובות, אז זול הוא לא.

לא קראתי כי אני מהנייד ויש פה מגילות שלמות לקרוא.

פורסם

זה כנראה אחד שלמד שיווק באמריקה או,מספיק שהיה בהרצאת המבוא ,שם מלמדים שרושם רע דואגים לספר בממוצע ל 17 איש בעוד שלרושם טוב צריך לעבוד יותר קשה - מספרים רק ל-3.

פורסם

בדיוק מהסיבה הזו, דאגתי לספר את זה כאן על גבי פורום עם חשיפה גבוהה.

ואיכשהו עדיין הרוב ראו כאן רק את השלילי.

הרבה יותר קל להגיד, שהמחיר מופקע, או המוצרים דפוקים, מאשר לבוא ולהגיד - שלמרות כל אלו - ניתן כאן שירות מעולה!

אבל כמובן שגם כאן ניתן להגיד "אבל ככה זה צריך להיות... וממילא במחיר הזה הוא חייב לתת לי שירות כזה".

אם היינו כולנו גרים במדינה כמו ארה"ב (רק בהיבט של שירות לקוחות), כולכם הייתם צודקים, וכנראה שבכלל לא הייתי טורח לכתוב שרשור כזה.

אבל מכיוון שאנחנו גרים בישראל שבה בעלי העסקים מחפשים רק דרכים "לדפוק ולזרוק",

אז אחד כמו גיא מהווה נק' אור, שלדעתי צריך לטפח ולחזק!

כדי שעוד בעלי עסקים יראו שאחד כמוהו מקבל המלצות חמות, וילכו בדרכו.

שוב, כמו שציינתי - אין לי מניות באנגלובל, ואני לא מקושר בשום דרך לבעל העסק או למוצריו,

וכל האמור כאן נכתב מתוך רצון אמיתי לקדם בעלי עסקים הגונים במדינה שלנו.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...