Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני ומשפחתי שוקלים הרבה זמן לעבור למרכז מהצפון, מצאנו שנינו עבודה במרכז ת"א, אני בעזריאלי ואשתי ברח' שד"ל בת"א (מגדל אלרוב, רוטשילד 46 פינת שד"ל ת"א).

אנחנו לא כ"כ מכירים את המרכז בכלל ות"א בפרט, חשוב לנו שהשכ' תהיה טובה וגם מאוד חשוב לנו להיות נגישים לעבודה. יש כמה אופציות, בכמה ערים, אחת האופציות היא שכונת ח-300 בחולון (שכונה חדשה ונחמדה), רציתי לדעת מה בערך זמני הנסיעה ברכב משכונת ח-300 בחולון לשד"ל ולעזריאלי בשעות הבוקר (8:00 בערך) , ובחזרה (ב 17:00 בערך).

אשמח אם תוכלו לעזור. תודה.

פורסם

בבוקר זה די זוועה.

ב8 בבוקר איילון צפון סתום לכל הפחות מיוספטל עד לה-גרדייה. סתום=חלק מהזמן עומדים.

אם אתה עובד בעזריאלי יש לך אופציה עוקפת פקקים - הרכבת. יש תחנות רכבת בחולון בצומת חולון, וולפסון, יוספטל וקוממיות.

זה חיסכון של המון זמן.

לגבי רוטשילד - תנחומיי.

אגב גם קח בחשבון שבשני המקומות האלו אין חניה בחוץ. אם מקומות העבודה לא מקצים לך חניה אז תברר מראש כמה יעלה מנוי לחניון. זה עלול להיות אחוזים לא זניחים מהמשכורת.

אגב- חולון עצמה בהחלט עיר טובה לדעתי, הרבה יותר מהדימוי שלה.

אבל לטחון את הפקקים שציינת ברכב פרטי בשעות שציינת שהן שעות השיא... אני הייתי חושב 4 פעמים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בבוקר זה די זוועה.

ב8 בבוקר איילון צפון סתום לכל הפחות מיוספטל עד לה-גרדייה. סתום=חלק מהזמן עומדים.

אם אתה עובד בעזריאלי יש לך אופציה עוקפת פקקים - הרכבת. יש תחנות רכבת בחולון בצומת חולון, וולפסון, יוספטל וקוממיות.

זה חיסכון של המון זמן.

לגבי רוטשילד - תנחומיי.

אגב גם קח בחשבון שבשני המקומות האלו אין חניה בחוץ. אם מקומות העבודה לא מקצים לך חניה אז תברר מראש כמה יעלה מנוי לחניון. זה עלול להיות אחוזים לא זניחים מהמשכורת.

אגב- חולון עצמה בהחלט עיר טובה לדעתי, הרבה יותר מהדימוי שלה.

אבל לטחון את הפקקים שציינת ברכב פרטי בשעות שציינת שהן שעות השיא... אני הייתי חושב 4 פעמים.

תודה.

אתה יכול לאמוד את זה במספרים פחות או יותר? ב 8 בבוקר וב 17:00 בחזרה.

ברכב זה יותר מהיר לרוטשילד 46\שד"ל מאשר לעזריאלי?

פורסם

ממה שידוע לי, הנסיעה ברכבת יקרה פי 3 מבאוטובוס.

מתחנת ההגנה לשד"ל יש 10-15 דקות הליכה, ואם אופניים חשמליות אפשריות לנשיאה ברכבת, אז הזמן יתקצר ל 3 -4 דקות.

לאחרונה גונבה לאוזני שמועה כי ניתן להגיע לת"א באופניים מטיילת בת-ים כמעט ללא ירידה לכביש.

פורסם

השמועה שגונבה לאוזניך שגויה. מרחוב הגבול בבת-ים ועד רחוב 3152 (בערך) ביפו, יש נתק של הטיילות

לגבי זמני הנסיעה שנשאלו, בבוקר בשעה הנ"ל נתיבי איילון צפונה נראים ומרגישים כמו מגרש חנייה .

פורסם
תודה.

אתה יכול לאמוד את זה במספרים פחות או יותר? ב 8 בבוקר וב 17:00 בחזרה.

ברכב זה יותר מהיר לרוטשילד 46\שד"ל מאשר לעזריאלי?

45 דקות הלוך 30 דקות חזור.

ח-300 דיי רחוקה מהכניסות/יציאות לכיוון תל אביב.

פורסם

אם אתה רק בחיפושים אחר דירה הייתי ממליץ לתת מבט לעבר קרית רבין בחולון. רק טוב קורה שם.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

עם אתה מגיע מח-300 אתה גם צריך לעלות על כביש 44, זה כביש קצר יחסית, אבל לפעמים יש שם פקקים נוראיים, זה עוד לפני שעלית בכלל על איילון

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
השמועה שגונבה לאוזניך שגויה. מרחוב הגבול בבת-ים ועד רחוב 3152 (בערך) ביפו, יש נתק של הטיילות

לגבי זמני הנסיעה שנשאלו, בבוקר בשעה הנ"ל נתיבי איילון צפונה נראים ומרגישים כמו מגרש חנייה .

כתבתי "כמעט", ידוע לי על הנתק המצער, אבל הוא די קצר יחסית.

ואם מתארגנים אפשר להעמיס את האופניים באוטו עד לטיילת בת-ים, הכבישים פנויים יחסית במסלול הזה.

להחנות ולדווש או ללחוץ על ON עד טיילת ת"א, לעבור דרך נווה צדק לאחד העם ומשם לשד"ל.

פורסם

לא עדיף כבר לשכור דירה בת"א ולוותא לגמרי על הרכב?

להגיע לעבודה בתח"צ, בערבים/סופ"ש כשצריך רכב ניתן להשכיר רכב.

אם תעשה חישוב תמצא שהתענוג לעמוד כל יום שעה וחצי בפקקים (הלוך חזור) יעלה לך כ-3K ש"ח בחודש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האפשרות הטובה ביותר היא לא להתקרב לאיילון בבוקר!

סע דרך משרד הרישוי , שדרות הר ציון , צ'לנוב ותגיע מהר מאוד לשדרות רוטשילד , גם בשעות עמוסות.

יש לך איפה להחנות את הרכב שם?

פורסם

תשקול לקנות דירה בשכונת בן גוריון ליד ואז אתה פשוט לוקח את הרכבת לעזריאלי . אתה הולך לתחנה ברגל

ולגבי רוטשילד אפשרי גם תלוי איפה ברוטשליד אשתך עובדת. נסיעה ברכב בבוקר זו מכה הכל פקוק.

• תוכן חדש...