Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה שרשור שייקל על המתעניינים למצוא את כל הכתבות בשרשור אחד;

http://www.auto.co.il/כתבה-28721-טויוטה-GT86-מבחן-דרכים-השקה.aspx

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2534407

http://motocar.ifeel.co.il//test/1147.aspx

מי שימצא כתבות נוספות, מוזמן להוסיף אותן בשרשור זה.

מן הראוי לציין, כי ההתייחסות המימית ביותר לנושא המחיר היתה של דני פרומצ'נקו מ'אוטו'. עם כל הכבוד לפאן של הכותב ולתחושת אי הנעימות האפשרית שלו כלפי שולחיו, הסיכום המימי הזה הותיר אותי עם תחושה של ריק. מבחינתי, נ ענק.

ומבחינת המחיר, הגיע הזמן לעשות מעשה בישראל. אני מציע שכל רוכש פוטנציאלי של הרכב הזה יתפקד בשרשור הזה, לטובת פנייה מאורגנת ומסודרת למנהל השיווק של יוניון מוטורס, דרור גורלניק. מי אמר שהמחאה מתה :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 252
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם התמחור והמנוע האנמי שלה, שישמרו אותה אצלהם. מכונית לא ממש רלוונטית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

250K ??

מישהו בטויוטה חושב שהוא מצא פראירים, ואו שיש מספיק דבלים אשר ישלמו את הסכום המופקע הזה תמורת הסמל של טויוטה בחזית.

בסכומים הללו יש לפחות אופציה אחת טובה יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כבר היה כאן שרשור בנושא ולפי התמחור בחו"ל, אין סיבה שה-GT86 תעלה שקל אחד יותר משירוקו 2.0TSI DSG6 קרי 215,000 שקל.

השאלה היא האם המחיר של 240-250 הוא עבור הגרסה הידנית או האוטומטית (יש הפרש של כ-20,000 שקל בין שתי הגרסאות)

למרות זאת, אין לי ספק שיהיו רוכשים גם במחיר של 240-250 ולא הרבה פחות אם המחיר היה 220 למשל. רק חבל שהם לא מקשיבים לטויודה, הבעלים של טויוטה שבנה רכב ספורט "עממי" וכך הוא צריך להיות מתומחר.

פורסם

מה אני יגיד לכם: יקר, אבל הנעה אחורית. כמה עולה היום סדרה 3 בדגם הבסיסי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השאלה היא האם המחיר של 240-250 הוא עבור הגרסה הידנית או האוטומטית (יש הפרש של כ-20,000 שקל בין שתי הגרסאות)

עבור הידנית.

למרות זאת, אין לי ספק שיהיו רוכשים גם במחיר של 240-250 ולא הרבה פחות אם המחיר היה 220 למשל. רק חבל שהם לא מקשיבים לטויודה, הבעלים של טויוטה שבנה רכב ספורט "עממי" וכך הוא צריך להיות מתומחר.

ואני מקוה שבמחיר הנוכחי אנשים יפגינו צרכנות נבונה וינצלו את כוחם כציבור מודע.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מה אני יגיד לכם: יקר, אבל הנעה אחורית. כמה עולה היום סדרה 3 בדגם הבסיסי?

גם ב.מ.וו 116 היא הנעה אחורית ועולה 100K פחות. מה זה אומר? כלום, מלבד העובדה שהנעה אחורית כשלעצמה לא צריכה להוות צידוק לקיום - או תמחור - של רכב.

ב180K הGT86 היא אחלה צעצוע לפחות בשביל לסמן וי במשבצת "מכונית ספורט" (בערך כמו שמיאטה מסמנת וי על רודסטר) אבל ב250K היא קישוט לאולם תצוגה ותו לא. רק מראה מה חושבים ביוניון מוטורס על רוכשי ה86...

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

ורסו 1.8:

21150 פאונד (כ128 אלף ש"ח) באנגליה.

158 אלף ש"ח בישראל.

אוריס 1.6:

18000 פאונד (כ109 אלף ש"ח) באנגליה.

126 אלף ש"ח בישראל.

ראב 4 2.0:

25000 פאונד (כ151.5 אלף ש"ח) באנגליה.

180 אלף ש"ח בישראל.

הבדלים סבירים למדי לא?

GT86:

25000 פאונד לידני. 26500 פאונד לאוטומט. (שזה 151.5\160.5 אלף ש"ח)

240-250 אלף ש"ח בישראל!?!?

מישהו אמר חזירות? :shock: :shock:

זה לא סתם חזירות. זה חזירות פרימיום!

V5

פורסם
עם התמחור והבלה בלה בלה, שישמרו אותה אצלהם. מכונית בלה בלה בלה.

סלח לי אבל זה מה שאני קורא בפוסט שלך. תמשיך לשכנע את עצמך...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תמשיך לשכנע את עצמך...

אני משכנע את עצמי בעיקר לא לקנות מגאן קאפ.

פורסם

זה אכן שכנוע קשה מאוד... אבל אם הטויוטה הייתה נמכרת במחיר המתאים לה, עד 190 אלף לגרסה הידנית ולא שקל יותר, הייתי בוחר בה בקלות. מן הסתם בתמחור הזה, זה לא יקרה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

להגנתה יאמר שכל קיתונות החרפה שנשפכו בעיתונות הבריטית על הטויובארו הזו נעשו על גרסה אוטומטית של הBRZ, שמכוונת בצורה יותר מתונה מה86. אולי ה86 היא באמת התגלמות המושיע.

• תוכן חדש...